به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عباس اسلامي افزود: سبک زندگي به گفته مقام معظم رهبري به همه مسائلي بر مي گردد که متن زندگي انسان را شکل مي دهند، مسائلي نظير خانواده، ازدواج، نوع مسکن، نوع لباس، الگوي مصرف، تفريحات، کسب و کار و رفتارهاي فردي و اجتماعي در محيطهاي مختلف و ...

وي اظهار داشت: سبک زندگي به معناي روش خوردن، آشاميدن، راه رفتن، لباس پوشيدن، رفتار اجتماعي، آرايش و پيرايش و حتي گفتار با اعضاي خانواده است. احترام به والدين و اطاعت از آنان، تکريم آموزگاران، رعايت حقوق شهروندي و همسايگان، مراقبت از محيط زندگي شهري و محيط زيست نيز مرتبط با سبک زندگي است.
اسلامي تاکيد کرد: متاسفانه خانوادهها، آموزش و پرورش و رسانهها به علت مشکلات مادي و اقتصادي و نيز عدم توجه به مسائل ديني و معنوي نتوانستند سبک زندگي اسلامي -ايراني را براي نسل چهارم و پنجم تدوين و اجرا کنند. در نتيجه اين نسلها تحت تاثير اينترنت، ماهواره و فيلمهاي ساخت بيگانه، دوستان و همسالان، سبک زندگي متفاوتي را انتخاب کردهاند.
وي خاطرنشان كرد: امروزه دشمنان با سوءاستفاده از شبكههاي مختلف ماهواره و اينترنت سعي در كمرنگ كردن ارزشهاي اسلامي در بين مسلمانان دارند.

ايشان در خصوص تهديدات ماهوراه در جامعه اشاره کرد: نسل سوم شبکه هاي ماهواره اي مثل شبکه فارسي وان،GEM TV، من و تو و .... در راس برنامه هاي خود خانواده ها ي سنتي، مذهبي و معتقد را هدف قرار داده اند تا با تغيير در رفتار و سبک زندگي خانواده هاي ايراني بتوانند با اهداف خود که همان استحاله فرهنگي جامعه ايراني است دست يابند.
وي در ادامه اشاره کرد: هجمه اصلي دشمن در تغيير سبک زندگي، زنان و مادران ايراني است که زمان زيادي را در خانه هستند و ارتباط بيشتري را با شبکه هاي فيلم، سريال، موسيقي ، آشپزي و مد لباس دارند و اگر مادر و همسر خانواده دچار تغيير رفتار شود و نقش هاي اصلي او که همان نقش مادري ، همسري و تربيت فرزند است دچار چالش و دگرگوني شود ديگر بنيان خانواده دچار بحران خواهد شد و اگر مشکلي براي خانواده ايجاد شود هزاران مشکل براي جامعه اتفاق خواهد افتاد.

ايشان در پايان راهکارهايي را در خصوص جلوگيري از پاسيب هاي ماهواره به شرکت کنندگان در کارگاه آموزشي ارائه دادند که بخشي از آنها به قرار ذيل است:
1- آموزش مهارت هاي زندگي که از کودکي باي شروع کنيم.
2-بالا رفتن سواد رسانه اي خانواده، بدليل آنکه تا سواد رسانه اي نباشد نمي توانيم تحليل درست داشته باشيم
3-آگاه سازي خانواده ها از تهديدات ماهواره
4-زنده نگه داشتن خرده فرهنگ هاي اصيل مثل قصه گفتن براي بچه ها ، شب نشيني ها، خواندن کتاب هاي داستان براي کودکان
5-رفتن به فاتحه اهل قبور به همراه خانواده هر پنج شنبه
6-شرکت در مجالس آقا ابا عبدالله (ع) در ايجاد بصيرت
7-مسجد محوري در دستور کار خانواده ها باشد و ارتباط خور را با مسجد حفظ نمايند.