به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، زهرا سميع در گفتگو با خبرنگار بام ايران خبر ضمن بزرگداشت شهيد مطهري و هفته معلم گفت: آموزش و پرورش بستر و زير بناي کار تربيت و آموزش است.
سميع بيان داشت: تربيت مقدم بر آموزش است و همانطور که قرآن هم اشاره مي کند اول تزکيه در اولويت است و بعد تعليم.
وي افزود: کتابها و منابع درسي دانشجويان و دانش آموزان هم بايد در درجه اول تربيتي باشد و معلمان از فرصت محدود ارتباط با دانش آموزان براي تربيت و آموزش دانش آموزان بهره ببرند.
معاون پرورشي دبيرستان معارف شهرکرد رفتار، برخورد و کردار معلمان را داراي اثر تربيتي مستقيم براي دانش آموزان دانست و اذعان کرد: اگر معلمان با دانش آموزان با يکرنگي و صداقت رفتار کنند تاثيرپذيري و پذيرش دانش آموزان افزايش مي يابد.
سميع تصريح کرد: معلم به عنوان يک فرهنگ ساز در جامعه نقش مستقيمي در سوق دادن دانش آموزان به سمت فرهنگ اصيل اسلامي دارد.
وي افزود: معلمان با تاسي به شهيد مطهري زمينه تفکر و تدبر دانش آموزان و نسل نو را فراهم کنند و راه رهايي از فتنه ها و آسيب ها را به آنان بياموزند.
کارشناس امور تربيتي مدارس گفت: آموزش و پرورش بايد همسان و همسو با نسل جديد و براي از بين بردن فاصله بين نسل ها در شيوه هاي آموزشي و تربيتي خود بازنگري داشته باشد و اهداف بلند تعالي و تربيت دانش آموزان را همسو با فرهنگ اسلامي پيش ببرد.