امامجمعه فارسان گفت: يکي از دردناکترين جنبههاي بحران غزه، انفعال جامعه جهاني در برابر اين فاجعه است. سازمان ملل متحد که خود را متولي حقوق بشر ميداند، بارها هشدار داده که غزه در آستانه بزرگترين بحران انساني قرن قرار دارد.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: خودم و همهي شما نمازگزاران محترم را به رعايت و تقويت و تسديد تقواي الهي دعوت ميکنم.
امامجمعه فارسان به عمليات مرصاد اشاره داشت و گفت: سالگشت عمليات مرصاد فرصتي است تا به گوشهاي از جريان نفاق پرداخته شود چند عامل باعث شد که منافقين اقدام به عمليات کنند. مهمترين آن تحليل غلطي بود که از اوضاع سياسي و نظامي ايران داشتند.
وي افزود: چون عراق در بعض محورها برتري نظامي خود را حفظ کرده بود، تصورشان اين بود که ايران قطعنامه را به خاطر ضعف نظامي و فاصله بين مردم و دولت و امثال اينها پذيرفته و حتماً دچار بنبست سياسي و اقتصادي و نظامي شده که تن به پذيرش داده است؛ و فکر ميکردند با پذيرش قطعنامه، نظام، آيندهاي جز سقوط ندارد. پس فرصت را براي رسيدن به قدرت غنيمت شمردند و خود را در جهنمي که برپا کردند گرفتار کردند مثل همين اشتباه رژيم صهيونيستي کرد.
حجتالاسلام محسن ملک پور به سالگشت اقامه اولين نماز جمعه هم اشاره داشت و افزود: ۵ مرداد، سالگشت اقامه اولين نماز جمعه رسمي بعد از پيروزي انقلاب به دستور حضرت امام (ره) و امامت آيتالله طالقاني (ره) در تهران است. ياد شهداي محراب و همهکساني که به نحوي با نماز جمعه ارتباط داشتند والان در جمع ما نيستند گرامي ميداريم و از خداي تعالي براي آنان علو درجه خواهانيم
وي تصريح کرد: رسول خدا فرمودند: آيا ميخواهيد اهل بهشت را به شما معرفي کنم؟ کسى که گرماى شديد و سرماى شديد و بارش باران، او را از نماز جمعه بازنميدارد؛ و فرمود: هر کس از روي ايمان و براى خدا، در نماز جمعه شرکت کند، اعمالش را از نو آغاز کند، زيرا خداوند به پاداش آن، گناهان گذشتهاش را آمرزيده و نامه عمل جديدى برايش باز کرده است.
وي اظهار داشت: نماز جمعه مباني فرهنگ ديني را در جامعه ايماني قوام ميبخشد. نماز جمعه وحدتبخش، دشمنشکن، همراه کننده امت با نظام و مطالبه کننده از کارگزاران است. لذا امامجمعه بايد در سخنانش هم مصالح دين را بگويد و هم آنچه براي دنياي جامعه اسلامي لازم است.
حجتالاسلام محسن ملک پور گفت: رژيم صهيونيستي نهتنها به دنبال حذف فيزيکي مقاومت، بلکه در پي درهم شکستن روحيه و انسجام اجتماعي مردم غزه است. اين راهبرد که برخي تحليلگران آن را «نسلکشي با گرسنگي» ناميدهاند، با تخريب بيمارستانها، مدارس و سيستمهاي آبرساني و برقرساني تکميل ميشود. بيمارستانهايي که به دليل نبود سوخت براي ژنراتورها به گورستانهاي خاموش تبديلشدهاند، گواهي بر عمق اين فاجعه هستند.
وي افزود: يکي از دردناکترين جنبههاي بحران غزه، انفعال جامعه جهاني در برابر اين فاجعه است. سازمان ملل متحد که خود را متولي حقوق بشر ميداند، بارها هشدار داده که غزه در آستانه «بزرگترين بحران انساني قرن» قرار دارد. با اين حال، اين هشدارها به اقدامات عملي منجر نشدهاند.
انتهاي پيام