امامجمعه فارسان گفت: واقعه ۵ ارديبهشت سال ۱۳۵۹ که در طبس اتفاق افتاد و حمله نظامي آمريکا به ايران به اذن الهي شکست خورد. بايد گفتههاي آن موقع را مرور کنيد تا عظمت کار و معجزه بودن شکست نيروي دلتاي ارتش آمريکا را متوجه شويد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: ماه ذيالقعده را پيش روي داريم. ماه عظيمي است ماههاي حرام از ذيقعده شروع ميشود. ماه توبه و انابه و بازگشت به سمت خداست. ماه مراقبه و تمرين مواظبت بر خود و اعمال خود است. اعمالي دارد بخصوص نماز روزهاي يکشنبه که تأکيد شده برنامه بريزيد انجام دهيد.
وي افزود: اول ذيقعده سالگشت ميلاد باسعادت بانوي باکرامت اهلبيت، حضرت فاطمه معصومه سلاماللهعليها و آغاز دهه کرامت بر همه مسلمين و شما دوستداران خاندان اهلبيت عليهمالسلام مبارک باشد. دهه پربرکتي که با ميلاد پر خير دختر گرامي امام کاظم عليهالسلام شروع و با ميلاد مسعود خورشيد مشعشع ايرانزمين، سلطان قلوبِ عشاق اهلبيت، علي بن موسيالرضا سلاماللهعليهما به پايان ميرسد. دههاي پر از علاقه و مهر و کرامت و معرفت.
امامجمعه فارسان به حمله نظامي امريکا در طبس اشاره داشت و بيان داشت: امروز 5 ارديبهشت سالروز شکست حمله نظامي آمريکا در طبس، واقعه ۵ ارديبهشت سال ۱۳۵۹ که در طبس اتفاق افتاد و حمله نظامي آمريکا به ايران به اذن الهي شکست خورد. بايد گفتههاي آن موقع را مرور کنيد تا عظمت کار و معجزه بودن شکست نيروي دلتاي ارتش آمريکا را متوجه شويد.
وي تصريح کرد: از هارولد براون (وزير دفاع وقت آمريکا) سؤال کردند که اين فاجعه بزرگ چگونه به وقوع پيوست؟ درحاليکه بهشدت متحير بود، گفت: «آيتالله خميني در بالکن محل سکونت خود حضور يافت و با هر حرکت دست او يک هواپيما به زمين افتاد». امام آن روز چهره رئيسجمهور آمريکا را اينگونه ترسيم کرد: «کارتر با اين عمل خود ثابت کرد که قدرت تفکر را از دست داده است و از اداره يک کشور بزرگ مثل آمريکا عاجز است». امروز همين حال را رژيم صهيونيستي دارد.
حجتالاسلام ملک پور در مورد چرا دور دوم مذاکرات در ايتاليا انجام شد هم اشاره داشت و عنوان داشت: طرف آمريکايي تلاش دارد بههيچعنوان ردي از برجام در توافق احتمالي جديد و مذاکرات پيش رو نباشد. البته تيم ايراني نيز هيچ علاقهاي ندارد که برجام تکرار شود و اين رويکرد در دو طرف مشهود است. آژانس انرژي اتمي و طرف آمريکايي تلاش کردند آژانس وارد مذاکرات شود و در بخشي از تحولات مخصوصاً بخش کارشناسي در جريان مذاکرات باشد؛ اما اين مسئله بهطورجدي از طرف ايران رد شد و همچنان ايران تنها طرف مذاکره غيرمستقيم خود را آمريکاييها ميداند. از اين جهت نبايد در اين مدت فضاي آژانس را در فضاي افکار عمومي برجسته کرد و حتي به سفر اخير وي به ايران نيز نيازي نيست پرداخته شود.
امامجمعه فارسان به سرمايهگذاري براي توليد هم اشاره داشت و گفت: اولين دليل انتخاب شعار سال، تحريمهاي اقتصادي و محدوديتهاي بينالمللي براي کشورمان است که احتمال دارد در دوره رياست جمهوري جديد ترامپ نيز تشديد شود.
وي اظهار داشت: دومين دليل انتخاب شعار سال از سوي رهبر معظم انقلاب، تورم فزاينده و کاهش قدرت خريد مردم است. اگر سرمايهگذاري در توليد، عملياتي و توليد داخلي تقويت شود، بسياري از کالاهايي که امروز با نرخ ارز وارد ميشود، در داخل کشور توليدشده و از فشار تورمي ناشي از واردات کاسته خواهد شد. از طرف ديگر، سرمايهگذاري در توليد، باعث ورود بنگاههاي جديد و افزايش رقابت در بازار ميشود. اين رقابت به افزايش کيفيت کالاها و کاهش قيمتها کمک ميکند و در نهايت اينکه، با افزايش سرمايهگذاري در بخش توليد، اشتغالزايي بيشتر ميشود و مردم قدرت خريد و رفاه بيشتري را تجربه خواهند کرد.
وي افزود: سومين دليل انتخاب شعار سرمايهگذاري براي توليد، ضعف زيرساختها و نا ترازي انرژي در بخش توليد کشور است. بسياري از واحدهاي توليدي در فصل زمستان با کمبود گاز و در تابستان با قطعي برق مواجه هستند. ناوگان حملونقل و لجستيک کشور فرسوده است و جادهها، شبکه ريلي و بنادر کشور نياز به سرمايهگذاري و نوسازي دارند و زنجيره تأمين مواد اوليه نيز با مشکلات مختلفي روبرو است. با اين شرايط اگر سرمايهگذاري براي توليد تقويت شود، ميتواند تأثيرات مثبتي بر بخشهاي مختلف توليد داشته باشد.
انتهاي پيام/590پ