امامجمعه فارسان گفت: اقتصاد ايران در چرخه مخربي گرفتار شده که با شرطي شدن نسبت به مذاکرات، عميقتر ميشود. اين وضعيت نه شوکدرماني دارد و نه اميد واقعي به بهبود بلکه مانند باتلاقي است که به آرامي اقتصاد را ميبلعد.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: خودم و همه شما خواهران و برادران ايماني را به رعايت و تقويت و تسديد تقواي الهي دعوت ميکنم. اهل تقوا از همه لحظات خودشان براي کسب علم بهره ميبرند. وقتشان را به بطالت نميگذرانند؛ ياد ميگيرند. مولانا اميرالمؤمنين عليهالسلام در حکمت ۳۲۹ نهجالبلاغه فرمودند: علم دو گونه است يکي علم طبيعي و فطري و ديگري علم شنيده شده. علم شنيده شده تا مطبوع نباشد بيفايده است.
امامجمعه فارسان بهروز ارتش اشاره داشت و افزود: ۲۹ فروردين امروز روز ارتش جمهوري اسلامي و روز نيروي زميني است. اين روز را به دلاورمردان غيور ارتش تبريک عرض ميکنيم. منافقين و کمونيستها بعد از پيروزي انقلاب دائم از انحلال ارتش ميگفتند.
وي تصريح کرد: ريشهاش هم بعد از ۱۹ بهمن و حرکت بسيار مهم همافران نيروي هوائي ارتشيان که به مردم پيوستند بود. بعد از پيروزى انقلاب، درگيري و ناآراميها شروع شد. اولين درگيرى در منطقه ترکمنصحرا، نزديک مرز شوروى سابق توسط گروهکهاى چپ با هدف خودمختاري منطقه آغاز شد بعد کردستان و آذربايجان غربى و همه را ارتش کنترل کرد و درعينحال دشمن همزمان جنگ روانى عليه ارتش در داخل و خارج کشور راه انداخته بود و ميگفتند ارتش ضد مردمي و عامل امپرياليسم است و بايد منحل بشود و جايش يک ارتش خلقى يا بي طبقه توحيدى بيايد.
وي اظهار داشت: خلاصه دوقطبي حاميان ارتش و ضد ارتش در حال شکلگيري بود که حضرت امام با آن بصيرت الهي دو ماه بعد از پيروزي انقلاب با نامگذاري ۲۹ فروردين به نام روز ارتش در پيامي از ارتش بهعنوان ارتش اسلامي و ارتشيان را فرزندان انقلاب و مردم نام برد و توطئه را در نطفه خفه کرد. در هرجاي ايران از همان روزهاي اول انقلاب تحرکي پيدا ميشد ارتش به همراه مردم از کيان اسلام و انقلاب دفاع کردند. اولين شهيد هم سپهبد قرني بود که دادند. امروز ارتش ايران بينظيرترين ارتش دنيا را از جهت تعهد، وظيفهشناسي، اعتقاد به ارزشها و آرمانهاي الهي و انساني، توانمندي و اقتدار و مردمي بودن ميباشد.
حجتالاسلام ملک پور به شرطي شدن اقتصاد اشاره داشت و بيان داشت: عدم اطمينان به آينده، بنگاهها را از برنامهريزي بلندمدت بازميدارد. براي مثال، بسياري از شرکتهاي خودروسازي و فولادي، سرمايهگذاري در توليد را متوقف کردهاند، زيرا نميتوانند پيشبيني کنند نرخ ارز يا هزينه مواد اوليه چگونه تغيير خواهد کرد. گزارش اتاق بازرگاني نشان ميدهد ۶۰٪ از بنگاهها به دليل نبود اطمينان، طرحهاي توسعه خود را لغو کردهاند.
وي افزود: اقتصاد ايران در چرخه مخربي گرفتار شده که با شرطي شدن نسبت به مذاکرات، عميقتر ميشود. اين وضعيت نه شوکدرماني دارد و نه اميد واقعي به بهبود بلکه مانند باتلاقي است که به آرامي اقتصاد را ميبلعد.
امامجمعه فارسان عنوان داشت: تحليلگران اقتصادي هشدار ميدهند که اين وابستگي ميتواند به ابزاري در دست طرف مقابل تبديل شود. وقتي تمام اميدها و انتظارات اقتصادي به نتايج مذاکرات گره ميخورد، در واقع امکان مانور و فشار بيشتر بهطرف مقابل داده ميشود. تجربه نشان داده که هر بار اخبار منفي از مذاکرات منتشرشده، شاهد تلاطم شديد در بازارهاي مالي بودهايم.
وي بيان داشت: وابستگي بيش از حد به اخبار مذاکرات نه تنها کمکي به اقتصاد کشور نميکند، بلکه ميتواند به ابزاري براي فشار بيشتر طرف مقابل تبديل شود. راهحل واقعي، تقويت اقتصاد داخلي و کاهش آسيبپذيري در برابر نوسانات سياسي است.
انتهاي پيام/590پ