رئيس شوراي اسلامي شهرکرد گفت: با وضعيت بُحراني سد زايندهرود و حال ناخوش منابع آبهاي زيرزميني چهارمحال و بختياري ديگر آبي براي انتقال به صنايع و برنجکاري فلات مرکزي ايران بهويژه استانهاي اصفهان و يزد نيست.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از «
جهانبين نيوز»، مصطفي حيدري روز دوشنبه در سيصد و سيوششمين جلسه علني شوراي اسلامي شهرکرد تأکيد کرد: در بازديدي که از سد زايندهرود داشتيم وضعيت نگرانکنندهاي را نشان ميدهد و براساس برنامهريزيها، آبگيري اين سدها براي فصل بهار در نظر گرفته شده بود اما با توجه به شرايط کنوني اوضاع بحراني است.
وي افزود: انتقال آب چهارمحال و بختياري به فلات مرکزي ايران بهويژه براي مصرف صنعت و برنجکاري استانهاي اصفهان و يزد، خيانت محض است زيرا از لحاظ ملاحظات و ارزيابيهاي فني و محيط زيستي خسارت بسياري را بهبار آورده و خواهد آورد.
چهارمحال و بختياري به بيابان تبديل شده است
حيدري به سه دهه کمبارشي و خشکسالي در چهارمحال و بختياري اشاره و تصريح کرد: برداشت آبي استانهاي همجوار علاوه بر خسارت به منابع و سطحهاي زيرين آبي به جنگلها، پوشش گياهي و مراتع اين استان آسيب وارد کرده است و کشاورزي و دامداري ما را هم فلج کردهاند.
وي با اشاره به مشکل آب آشاميدني در چهارمحال و بختياري يادآور شد: اين استان با محدوديت منابع آبي مواجه است و ديگر آبي براي نيازهاي استانهاي همجوار و آيندگان ندارد و بايستي بايد از محل صرفهجويي و کاهش سرانه مصرف، ميزان ذخيره آبي کنوني را براي آينده حفظ کنيم.
رئيس شوراي اسلامي شهرکرد ۸۵ درصد مصرف آب شُرب چهارمحال و بختياري را وابسته به منابع زيرزميني دانست و اظهار داشت: مديريت منابع آبي استان تنها با کمک دولت، وزارت نيرو، مسئولان استاني و فرهنگسازي ميسر خواهد شد.
حيدري با اشاره به مشکل آب در چهارمحال و بختياري گفت: اميدواريم دستگاههاي اجرايي مرتبط مشکل آب مردم اين استان بهخصوص در حاشيه زايندهرود را برطرف کنند زيرا بيتدبيري برخي افراد در استانهاي همجوار باعث شده تا ناراحتيهايي براي مردم چهارمحال و بختياري و يزد بهوجود بيايد.
انتهاي خبر/۱۰۲۰ج