مجري شناخته شده آمريکايي و يکي از فعالان سياسي نزديک به رئيس جمهور آمريکا در بيانيهاي اعلام کرد: «جنگ با ايران به معناي مرگ هزاران آمريکايي است.»
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ همزمان با شدت گرفتن تهديدات مقامات آمريکايي عليه ايران به بهانه برنامه هستهاي صلحآميز اين کشور، «تاکر کارلسون» مجري شناخته شده آمريکايي و يکي از فعالان سياسي نزديک به «دونالد ترامپ» رئيس جمهور آمريکا، دربرابر هرگونه درگيري با ايران هشدار داد.
او عصر دوشنبه و ساعاتي پيش از ديدار از پيش برنامه ريزي شده «بنيامين نتانياهو» نخست وزير رژيم صهيونيستي با ترامپ در کاخ سفيد، در شبکه اجتماعي «ايکس» نوشت: «هر چه درباره تعرفهها فکر کنيد، واضح است که اکنون بدترين زمان ممکن براي ايالات متحده براي شرکت در حمله نظامي به ايران است. ما توان روبرو شدن با عواقب آن را نداريم.»
کارلسون افزود: «هزاران آمريکايي خواهند مرد. ما در جنگي که پس از هرگونه اقدام نظامي عليه ايران شکل خواهد گرفت، شکست خواهيم خورد. هيچ چيز مخربتر از اين براي کشور ما نخواهد بود.»
او بدون اشاره مستقيم به خواست نتانياهو و ديگر مقامات رژيم صهيونيستي براي تجاوز به تماميت ارضي ايران و کسب حمايت عملي و سياسي آمريکا از اين اقدام تأکيد کرد: «با اين حال، به لطف فشار بيامان نئومحافظهکاران، از هميشه به هم نزديکتر هستيم. اين جنگ يک خودکشي است. هرکسي که طرفدار درگيري با ايران باشد، متحد آمريکا نيست، بلکه دشمن آمريکا است.»
هشدار کارلسون دربرابر هرگونه اقدام نظامي عليه ايران پيش از ديدار نتانياهو با ترامپ و پس از اظهارات «اسماعيل بقايي» سخنگوي دستگاه ديپلماسي کشورمان پيرامون عدم دريافت پاسخي از واشنگتن پيرامون خواست تهران براي برگزاري مذاکرات غيرمستقيم بيان ميشود.
بقايي در نشست خبري و در پاسخ به اين سوال که آيا آمريکاييها به نامه ايران و پيشنهاد تهران در ارتباط با انجام مذاکره غير مستقيم پاسخي دادهاند؟ گفت: «نه.»
سخنگوي وزارت خارجه ايران تصريح کرد: پاسخ نامه آمريکا به ايران داده شد، خبرش هم اعلام شد و تحليلهاي مختلفي هم در موردش صورت گرفت. ما منتظر تصميم آمريکا در اين خصوص هستيم. پيشنهاد جمهوري اسلامي ايران براي مذاکره غيرمستقيم يک پيشنهاد سخاوتمندانه و مبتني بر يک تصميم مسئولانه و خردمندانه با عنايت به سوابق اين موضوع و با در نظر گرفتن روندهاي مرتبط با موضوع هستهاي و مذاکرات در يک دهه گذشته بوده است.
وي تصريح کرد: فعلا ترجيحمان اين است که بر آنچه که پيشنهاد داديم، متمرکز باشيم و اينکه در آينده چه اتفاقي خواهد بود در زمان خودش تصميمگيري خواهد شد.