کارشناس امور ديني گفت: برگزاري جلسات آموزشي و فرهنگي در ماه مبارک رمضان، نظير تفسير قرآن کريم و کارگاههاي اخلاق اسلامي، فرصتي را براي ارتقاي آگاهي ديني و فرهنگي جامعه فراهم ميآورد.

محمد ياوري در گفتگو با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از «
جهانبين نيوز»، اظهار کرد: ماه رمضان، جلوهاي ويژه از معنويت و فرهنگ را در اماکن مذهبي به نمايش ميگذارد. در اين ايام، مساجد و حسينيهها به مراکز اصلي عبادت، دعا و تلاوت قرآن تبديل ميشوند.
وي تصريح کرد: برنامههايي نظير جزءخواني قرآن کريم، شبهاي قدر و توزيع افطاري ساده، فضايي سرشار از روحانيت و همبستگي اجتماعي ايجاد ميکنند.
اين کارشناس ديني بيان داست: تزئينات ويژه اين ماه، از جمله چراغهاي رنگارنگ و آذينبنديهاي زيبا، حس آرامش و جذابيت خاصي را در فضاي مساجد پديد ميآورد.
ياوري عنوان کرد: اين جلوههاي بصري نه تنها به زيبايي اماکن مذهبي ميافزايند، بلکه افراد را براي مشارکت بيشتر در مراسمهاي معنوي تشويق ميکنند.
وي بيان داشت: فعاليتهاي خيريه در اين ماه نيز از ويژگيهاي بارز اماکن مذهبي است. توزيع بستههاي معيشتي و حمايت از نيازمندان، نمونهاي از اقدامات اجتماعي و فرهنگي است که در مساجد و حسينيهها به وقوع ميپيوندد و اين برنامهها باعث تقويت همدلي و وحدت در ميان مردم ميشود.
ياوري خاطرنشان کرد: برگزاري جلسات آموزشي و فرهنگي، نظير تفسير قرآن کريم و کارگاههاي اخلاق اسلامي، فرصتي براي ارتقاي آگاهي ديني و فرهنگي جامعه فراهم ميآورد. مشارکت جوانان در اين برنامهها به پويايي و تأثيرگذاري بيشتر اين رويدادها کمک ميکند.
وي يادآور شد: اين جلوههاي معنوي و فرهنگي، ماه رمضان را به فرصتي براي تقويت ايمان، انسجام اجتماعي و انتقال ارزشهاي اخلاقي به نسلهاي آينده تبديل ميکند.