امامجمعه فارسان گفت: آنچه امروز جهان شاهد آن است، نتيجه شجاعت مردماني است که با ارادهاي پولادين، هيمنه پوشالي صهيونيسم را درهم شکستند. اين توافق نه ثمره مذاکره که محصول واقعيتهاي ميداني است؛ واقعيتهايي که حتي صهيونيستها نيز نميتوانند انکار کنند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجتالاسلام محسن ملک پور در خطبههاي نماز جمعه اين هفته شهر فارسان گفت: خودم و همهي شما نمازگزاران محترم را به رعايت و تقويت و تسديد تقواي الهي دعوت ميکنم. اهل تقوا مواظبت دارند که در دام شيطان و هواي نفس گرفتار نشوند.
وي افزود: در حکمت ۳۱۵ از حکم نهجالبلاغه به اين مطلب اشاره دارد که امام عليهالسلام در روز نهروان بر کشتههاي خوارج گذشت و فرمود: بدا به حالتان که به شما زيان رساند آن که شما را فريب داد. پرسيدند يا اميرالمؤمنين چه کسى آنها را فريب داد؟ فرمود: شيطان گمراهکننده و نفسهاي وادارنده به بدى، آنان را بهوسيله آرزوها گول زدند، راه سرکشيها را به روى آنها گشودند و وعده پيروزى به آنها دادند و آنها را در آتش دوزخ افکندند.
امامجمعه فارسان به پيروزي جبهه مقاومت اشاره داشت و بيان داشت: پيروزي جبهه مقاومت و شکست رژيم صهيونيستي را تبريک ميگويم پس از ۱۵ ماه نبرد نفسگير، توافق آتشبس ميان مقاومت فلسطين و رژيم صهيونيستي به امضا رسيد. آنچه امروز جهان شاهد آن است، نتيجه شجاعت مردماني است که با ارادهاي پولادين، هيمنه پوشالي صهيونيسم را درهم شکستند. اين توافق نه ثمره مذاکره که محصول واقعيتهاي ميداني است؛ واقعيتهايي که حتي صهيونيستها نيز نميتوانند انکار کنند.
وي تصريح کرد: غزه، اين دژ مقاومتي، در طول اين نبرد نشان داد که تسليم، هرگز گزينهاي براي مردم آن نيست. مقاومت غزه و حملات موشکي و پهپادي مستمر محور مقاومت، تلآويو را به نقطهاي کشاند که ديگر جايي براي تکبر و طمع باقي نگذاشت. همزمان، جبهه يمن با موشکهاي پيشرفته و حملات پهپادي بيوقفه، لرزهاي مداوم بر پايههاي رژيم صهيونيستي انداخت و نشان داد که مقاومت ديگر محدود به مرزهاي فلسطين نيست.
ملک پور اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران با بهرهگيري از عملياتهاي غرورآفرين وعده صادق ۱ و ۲، نقشي بيبديل در ترسيم معادلات جديد منطقه ايفا کرد. اين عملياتها که در پاسخ به تجاوزات رژيم صهيونيستي طراحيشده بودند، نهتنها قدرت دفاعي و تهاجمي ايران را به نمايش گذاشتند، بلکه پيام روشني براي رژيم بودند: هرگونه تعرض، با پاسخي چندوجهي و سهمگين مواجه خواهد شد. اين تجربيات اکنون در رزمايشهاي پيشرفته ايران باز تکرار شده و چهرهاي تازه از توازن قوا در منطقه نمايان کرده است.
حجتالاسلام ملک پور به هسته سخت نظام؛ تعبيري نارسا و منحرفکننده هم اشاره داشت و افزود:در سالهاي اخير واژه هسته سخت نظام تا حدودي در ادبيات سياسي رايج شده است و برخي از جناحهاي سياسي درون کشور و هم مخالفاني که رويکرد براندازي دارند، اين واژه را به کار گرفتهاند. مفهوم غالب آن عبارت است از گروهي که وظيفه پاسداري از جمهوري اسلامي ايران و چارچوبهاي انديشه امامين انقلاب را برعهده دارند. طيفي از طرفداران دوآتشه و سرسخت نظام که در مواقع حساس نظير فتنهها و اغتشاشات به نفع نظام به ميدان ميآيند، در هر شرايطي پايکار جمهوري اسلامي هستند و بابت آن حتي جان خود را به خطر مياندازند.
وي تصريح کرد: اشکال اصلي استفاده از واژه هسته سخت نظام در ادبيات سياسي انقلاب، يک تمايزانگاري ناصحيح و يک مرزبندي نامعقول بين اقشار مختلف مردم ايجاد ميکند؛ و در فرا معناي خود اصليترين سرمايه نظام، يعني سرمايه اجتماعي و مردم را ناديده ميانگارد و از نقشآفريني چهلوشش ساله آنها در ايجاد و حفظ انقلاب و نظام غفلت مينمايد.اين واژه در بطن و تأويل خود، با رکن و اساس جمهوريت و مردمسالاري در تعارض و تنافي است. اصطلاح هسته سخت نظام، واژه چندان صحيحي نيست و مناسب نيست که در سخن گاههاي انقلاب اين واژه به کار رود.
امامجمعه فارسان به آتشسوزي لسآنجلس و ناکارآمدي آمريکا هم اشاره داشت و گفت:آمريکا که خود را بهعنوان ابرقدرت جهاني با پيشرفتهترين سيستمهاي شناسايي و مهار بلاياي طبيعي معرفي ميکند، در مواجهه با بحرانهاي بزرگ طبيعي نظير آتشسوزيهاي گسترده در کاليفرنيا و طوفان ماريا در پورتوريکو نشان داده است که اين ادعاها تا حد زيادي نادرست و توخالي هستند. درحاليکه آمريکا بهعنوان يک کشور توسعهيافته و صاحب فناوريهاي پيشرفته در زمينههاي مختلف، ازجمله شناسايي بلاياي طبيعي، شناخته ميشود، واکنشهاي دولت به اين بحرانها اغلب کند، ضعيف و فاقد برنامهريزي استراتژيک بوده است.
وي بيان داشت: در بحران آتشسوزيهاي کاليفرنيا باوجود ادعاي مقامهاي اين کشور مبني بر برخورداري از امکانات و تجهيزات پيشرفته، مشکلات اساسي در پيشبيني، پيشگيري و پاسخدهي به اين بحرانها مشاهده شد. منابع دولتي بهطور ناکافي براي مقابله با آتشسوزيها تخصيص يافتند و دولت فدرال در ارسال کمکهاي فوري و منابع لازم به ايالتهاي آسيبديده کوتاهي کرد. اين رخداد نهتنها نشاندهنده ضعف در پاسخگويي به بحرانها بود، بلکه نشان داد که ادعاهاي آمريکا در زمينه قدرت و مهارتهاي مديريتي در مواجهه با بحرانها، اساساً فاقد پشتوانههاي واقعي هستند.
انتهاي پيام/590پ