ثبتنام مديرعامل باشگاه پرسپوليس در انتخابات فدراسيون فوتبال واکنشهاي متفاوتي را در پي داشته است.
به گزارش خبرنگار ورزشي شبکه اطلاع رساني دانا؛ هفته گذشته تنور ثبتنام داوطلبان تصدي ۱۱ کرسي هيأترئيسه فدراسيون فوتبال اعم از کرسي رياست، ۳ کرسي نايبرئيسي و ۷ کرسي عضويت در هيأترئيسه داغ بود و بسياري از مديران فوتبالي و ورزشي کشور براي ورود به کارزار انتخابات ۱۱ اسفندماه فدراسيون فوتبال، با ثبتنام در فدراسيون رسماً اعلام کانديداتوري کردند.
هيأترئيسه فدراسيون فوتبال ۲ کرسي براي نماينده باشگاهها يعني مديران عامل باشگاهي درنظر گرفته که رضا درويش، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در روز آخر ثبتنام برخلاف وعده پيشين خود مبني بر عدم ورود به انتخابات فدراسيون فوتبال، در ساختمان فدراسيون حاضر شد و بدون توجه به هياهوي هواداران پرسپوليس، بهشکل رسمي ثبتنام کرد.
درست در همان زماني که درويش وارد فدراسيون فوتبال شده بود تا رؤياهاي مديريتي خودش را دنبال کند، برخي از هواداران رنجيدهخاطر و نگران پرسپوليسي مقابل ساختمان باشگاه خودشان در نزديکي ساختمان فدراسيون فوتبال مشغول تجمع و شعار عليه مديران فعلي پرسپوليس که يکيشان هم همين رضا درويش است، بودند و نگراني خود از بلاتکليفي تيم سرخ در نيمفصل را داد ميزدند.
بيشتر بخوانيد؛
درويش: سرمربي جديد تيم پرسپوليس را تا ۴۸ ساعت آينده معرفي ميکنيم
برخلاف ادعاها، درويش نشان داده رسيدن به کرسي هيأترئيسه در فدراسيون فوتبال را شايد بيش از هر چيز ديگري دوست دارد. او در انتخابات ۰۸ شهريور ۱۴۰۱ که بهشکل فوقالعاده برگزار شد تا طي آن درباره يک عضو هيأترئيسه هم تصميمگيري شود، تنها ۱۸ رأي کسب کرد تا محمدرضا ساکت با رأي قاطع ۲۶ تايي به کرسي هيأترئيسه در نمايندگي باشگاهها برسد و مديرعامل پرسپوليس را در تحقق آرزوي هميشگياش ناکام بگذارد.
در شرايطي که هواداران پرسپوليس بيش از هر باشگاه ديگري خواهان «تغيير» مديرعامل پرسپوليس هستند، رضا درويش پس از ثبتنام در انتخابات فدراسيون، خود را يکي از سردمداران تغيير در فدراسيون دانست و گفت: «سالهاست که کارها بر يک محور در حال گردش است؛ از اين جهت گفتم انجام وظيفه کنم شايد اقبال باشد و دوستاني که با تغيير موافق هستند کمک کنند تا خدمتي کرده باشيم!»
اين ادعا در حالي از سمت درويش مطرح شده که خودِ او اکنون در موضعي نيست که بخواهد مدعي تغيير مثبت باشد. پروندۀ مبهم جعل نبيل باهويي، تمسخر قوميتي مديرعامل باشگاه استقلال روي آنتن زنده، مسئله دريافت پول انتقال عبدالکريم حسن، انتخاب يک سرمربي ناموفق براي پرسپوليس در ابتداي فصل و از دست دادن ستارههايي مثل مهدي ترابي؛ هواداران پرسپوليس را بهشدت عاصي کرده است.
بيشتر بخوانيد؛
ابلاغ حکم محروميت ۲ ماهه و جريمه ۲ ميلياردي درويش توسط کميته اخلاق
نکته مهم همينجاست که در جامعۀ هواداري بزرگ پرسپوليس هيچکس به درويش، نظرات درويش، منصوبان درويش و اساساً حرفهاي درويش هيچ اعتمادي ندارد اما او را که دِه راه نميدهند، پرسان پرسان به دنبال خانۀ کدخداست! کلاه رضا درويش از قرار معلوم ديگر پشمي ندارد که هواداران نگران پرسپوليس را راضي کند اما او در قامت يک مصلح فوتبالي وارد گود شده است!
در عين تعجب؛ بزرگان پرسپوليس نظير فرشاد پيوس هم به شکايت از او پرداختهاند اما اينها براي آقاي مديرعامل چندان مهم نيست. درويش در حالي از بيعدالتي AFC در حق ميزبانيهاي فوتبال ايران مينالد و همين مسئله را دستاوردي براي خودش تلقي کرده که گويا يادش نيست از بين استقلال و پرسپوليس، تيم خودش از سوي فدراسيون فوتبال براي ليگ قهرمانان آسيا معرفي شد.
حافظۀ تاريخي رضا درويش انگار چندان قوي نيست. باشگاه پرسپوليس در دورۀ مديريتي شهابالدين عزيزيخادم با هبۀ ۱۰ ميليارد توماني مواجه شد در حالي که اين رقم براي توسعۀ فوتبال بود و در نهايت هم يقۀ رئيس معزول فدراسيون را گرفت. البته شايد مديران فعلي پرسپوليس انتظار چنين ارقام کمکياي را دارند که با زمزمۀ تغيير و تحول، در صدد برخي امورات انتخاباتي هستند.
بيشتر بخوانيد؛
چهره جديد درويش براي انتخابات فوتبال؛ قصۀ رطبخورده و منع رطب!
مديرعاملي که موفق به مقابله با شبکۀ دلالي حول محور تيمش نشده و نميتواند يک بازيکن يا سرمربي را از دست ايجنتهاي بدنام خلاص کند و به خدمت بگيرد؛ حالا براي مديريت فوتبال ايران مدعي شده. در فوتبال ايران اتفاقات عجيب و غريب کم رخ ندادهاند و احتمالاً اين مسئله هم يکي از آنهاست که جواب نهايي مجمع را بايد يازدهم اسفندماه به نظاره نشست.