پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 302389
ميزان پُتاس خاک در چهارمحال و بختياري زياد است
تاریخ انتشار : 1403/10/23 08:33:50
نمایش : 5
عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد گفت: طبق نمونه‌گيري‌هايي که از خاک کشاورزي در چهارمحال و بختياري انجام گرفته است ميزان پتاس خاک در اين استان و همچنين در استان‌هاي زاگرس نشين نه‌تنها کم نيست بلکه سه برابر نياز گياه است.
مهدي پژوهش در گفتگو‌ با خبرنگار پايگاه خبري تحليلي «جهانبين‌ نيوز»؛  اظهار کرد: تا زماني که سنتي فکر مي‌کنيم نبايد انتظار داشته باشيم که جهان مدرن ما را بپذيرد.

وي افزود: تا زماني که بخواهيم در حوزه کشاورزي از روش‌هاي سنتي استفاده کنيم نمي‌توانيم به توليد جهاني برسيم.

عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد ادامه داد: کشاورزان بايد درخصوص استفاده از کود و سم در اراضي کشاورزي آموزش ببينند، از اين موارد بايد به اندازه‌اي استفاده شود که تنها محصول رشد کند.

پژوهش عنوان کرد: کارشناسان سازمان جهاد کشاورزي بايد اين مهم را مد نظر قرار دهند که کود و سم را براساس هکتار زمين در اختيار کشاورزان قرار ندهند بلکه بايد برمبناي نياز خاک و نياز گياه باشد.

وي خاطرنشان کرد: طبق نمونه‌گيري‌هايي که از خاک کشاورزي در چهارمحال  و بختياري انجام گرفته است ميزان پتاس خاک در اين استان و همچنين در استان‌هاي زاگرس نشين نه‌تنها کم نيست بلکه سه برابر نياز گياه است.

عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد اضافه کرد: زمين‌هاي کشاورزي در کشورهاي توسعه يافته از سوي کارشناسان رصد و بررسي مي‌شوند و اگر ميزان کود و سم خاک بيش از حد مجاز بود بايد ماليات پرداخت کند و اگر اين روند ادامه پيدا کند زمين از کشاورزي گرفته مي‌شود.

پژوهش بيان کرد: در ايران چون کود زيادي به اراضي کشاورزي مي‌دهند آب هم آلوده مي‌شود.

وي تاکيد کرد: با تفکر سنتي نمي‌توانيم رو به جهان مدرن حرکت کنيم.

عضو هيات علمي دانشگاه شهرکرد افزود: براي عبور از تفکرات سنتي بايد کارگروه‌هاي علمي تشکيل شود، زمين‌ها پايش شوند و کشاورز آموزش ببيند.

انتهاي پيام/1031ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html