پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 302343
آغاز تغييرات جدي در هلدينگ خليج‌فارس؛ پروژۀ آزادسازي استقلال توسط يک پرسپوليسي!
تاریخ انتشار : 1403/09/11 10:12:42
نمایش : 21
با انتصاب محمد شريعت‌مداري به مديرعاملي هلدينگ پتروشيمي خليج‌فارس، گمانه‌زني‌هايي جدي درباره سرنوشت باشگاه استقلال شنيده شده‌است.

به گزارش خبرنگار ورزشي شبکه اطلاع‌رساني دانا؛ شب گذشته از کانال‌هاي نزديک به هلدينگ پتروشيمي خليج‌فارس و از سمت منابع غيررسمي، بالاخره خبر جاي‌گزيني محمد شريعت‌مداري، سياست‌مدار و مدير اجرايي اصلاح‌طلب به‌جاي عبدالعلي علي‌عسکري، مديرعامل سابق اين هلدينگ و رئيس اسبق سازمان صداوسيما منتشر شد. اگر چه اين عزل و نصب بر روي مسائل نفتي - پتروشيمي تأثير زيادي خواهد داشت اما به‌علت سهام‌داري هلدينگ در باشگاه استقلال، اثر خود بر فوتبال باشگاهي ايران را هم خواهد گذاشت.

شمارش معکوسي که براي هواداران استقلال کشنده بود، بالاخره به ساعت صفر رسيد و علي‌عسکري، مهم‌ترين و اصلي‌ترين حامي و پشتوانه احمد شهرياري، رئيس هيأت‌مديره باشگاه استقلال تلويحاً از سمت خود برکنار شد و جايش را به کسي داد که پيش‌تر در دولت حسن روحاني براي مدتي کوتاه، سرپرستي وزارت ورزش و جوانان را نيز برعهده داشت اما براي آبي‌ها بدون ترديد خروج شهرياري از حلقه تصميم‌گيرنده هلدينگ براي مديريت کلان باشگاه استقلال، اتفاق کمي نيست.

شهرياري از بدو ورود به باشگاه استقلال و اخذ سمت نماينده تام‌الاختيار هلدينگ در باشگاه، با رزومه‌اي به‌غايت منفي کارش را شروع کرد. شهرياري هماني بود که باشگاه صباباتري را به خاک سياه نشاند و هر چه در مديريت ورزش بلد نبود را به کار گرفت تا اين باشگاه در نهايت هرگز قد علم نکند. از کل‌کل با مصطفي آجورلو، مديرعامل وقت باشگاه نظامي پاس تهران گرفته تا تأسيس استاديومي در صباشهر و هزاران هزار تصميم نادرست ديگر که اگر جاي صحيحي بود، هرگز رياست هيأت‌مديره استقلال به او نمي‌رسيد.

بيشتر بخوانيد؛
ليگ نخبگان آسيا| سرد و کسل‌کننده مثل استقلال؛ فرصت صعود از دست رفت!

با اين حال زور لابي‌هاي شهرياري بيش از تخصص و سابقه‌اش چربيد و چند صباحي بر کرسي مديريت باشگاه استقلال نشست؛ روزهايي تيره و تار براي هوادران آبي که از جواد نکونام گرفته تا پيتسو موسيمانه، همه گرفتار آن شده‌اند و بسياري هم کسي جز احمد شهرياري و فرشيد سميعي را مقصر اين تيره‌روزي‌ها نمي‌دانند. با اين همه؛ گفته مي‌شود شهرياري که از برکناري علي‌عسکري بو برده بود، در اين سفر اخير همراه با استقلال به دبي نرفت و با نوشتن استعفايش، از سمت خود کناره گرفت.

حالا با انتصاب محمد شريعت‌مداري، گفته مي‌شود که سيد ضياءالدين شجاعي‌برهان و محمد دادکان به عنوان مسئول ورزش هلدينگ خليج‌فارس و چيدمان هيات مديره باشگاه استقلال انتخاب شده‌اند. محمد دادکان يکي از رؤساي موفق تاريخ فدراسيون فوتبال و از بازيکنان اسبق تيم فوتبال پرسپوليس بوده و شجاعي‌برهان هم رياست شستا را براي مدتي برعهده داشت که شنيده شدن اين انتصابات در حوالي ورزش هلدينگ، خود مي‌تواند باعث بروز اميدواري در بين استقلالي‌ها باشد.

همچنين از علي تاجرنيا، عضو اسبق هيأت مديره به‌عنوان گزينه رياست هيات مديره استقلال نام برده مي‌شود. تا ۴۸ ساعت آينده و بعد از رسمي شدن حضور شريعت‌مداري در هلدينگ خليج فارس پس از مراسم توديع و معارفه، بايد منتظر ماند تا اعضاي جديد هيات مديره و به تبع آن مديرعامل باشگاه استقلال مشخص شوند اما به‌نظر مي‌رسد حضور مثلث شجاعي‌برهان، دادکان و تاجرنيا در باشگاه استقلال و ورزش هلدينگ قطعي است و فقط کاغذبازي‌هاي مرسوم اداري است که باقي مانده.

علي تاجرنيا با اين وضعيت و تحولات؛ جانشين احمد شهرياري شده و به‌عنوان نماينده تام‌الاختيار هلدينگ خليج‌فارس در حوزه استقلال فعاليت خواهد داشت. پس از اين انتصاب بلافاصله تغيير در هيأت مديره در دستور کار قرار خواهد گرفت که اين تغيير بستگي به شرايط زيادي دارد. به احتمال زياد فعلا ۲ تغيير و در پايان فصل ۳ تغيير ديگر در هيئت مديره انجام خواهد شد تا به نوعي خانه‌تکاني صورت بگيرد و در نتيجه وضعيت مديرعامل باشگاه استقلال نيز بستگي به اين تغييرات خواهد داشت.

بيشتر بخوانيد؛
موسيمانه: استقلال نااميدکننده بود؛ بايد از پاختاکور امتياز مي‌گرفتيم

شنيده مي‌شود سميعي مدت زيادي بر سمت مديرعاملي باشگاه استقلال باقي نخواهد ماند و نفرات نزديک به دادکان يا تاجرنيا به صدارت باشگاه خواهند رسيد. بدون ترديد باشگاه استقلال پس از دوران سياه مديريتي امثال شهرياري بر آنف دچار مشکلات بسيار زيادي شده و از يک تيم قهرمان و هميشه مدعي، تبديل به تيمي معمولي در حد صباباتري شده که گذار از دوره فعلي نيازمند مديريتي صحيح و تصميماتي استراتژيک شامل برخي از زيرفصل‌هاي ذيل خواهد بود؛

۱- جذب اسپانسر: باشگاه استقلال برخلاف پرسپوليس، حامي مالي جدي ندارد و همه هزينه‌هاي آن برعهده هلدينگ بوده است.

۲- نقل و انتقالات باشگاه استقلال در اصن فصل با تصميم نکونام، بدتري نقل و انتقالات حداقل چندين سال اخير بوده که در زمستان نيازمند تغيير جدي است.

۳- اوضاع در آکادمي استقلال مطلوب نيست و استقلال به مانند صبا، تيمي معمولي شده است.

۴- هيأت مديره باشگاه استقلال بسيار منفعل شده و تبديل به جايي شده که اعضا فقط به فکر حق‌الجلسه باشند، نه درآمدزايي و ايده‌پردازي براي تيم و باشگاه.

۵- ساختار اداري - اجرايي باشگاه به حدي فشل است که هر ليدري بتواند به ارکان آن نفوذ کند. اين مسئله قطعاً نياز به بازنگري‌هاي اساسي خواهد داشت.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html