بازرس کل چهارمحال و بختياري گفت: در اين استان ۳۶۲ نفر از مجموعه کارکنان دولت مورد تعقيب اداري، کيفري و انضباطي قرار گرفتند که از اين تعداد ۸۱ نفر به مراجع قضايي معرفي شدند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
جهانبين نيوز؛ علي احمدي بازرس کل چهارمحال و بختياري پيش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اين سازمان نظارت الکترونيکي و فيزيکي بر يک هزار و ۴۸۰ ميليارد تومان مناقصه و ۴۱۰ ميليارد تومان مزايده داشته است.
وي تصريح کرد: از اين معاملات يک ميليارد و ۶۵۰ ميليون تومان لغو و از تضييع بيتالمال پيشگيري شد.
احمدي يادآور شد: سال گذشته ۲ هزار و ۴۶۲ نفرساعت دورههاي آموزشي درونسازماني و ۱۰ هزار و ۳۵۰ نفرساعت براي کارگاههاي آموزشي، شهرداريها، شوراها و... برگزار شد.
بازرس کل چهارمحال و بختياري با اشاره به پيشگيري از تضييع حقوق بيتالمال در پروژههاي عمراني اضافه کرد: در اين راستا ۵۰۰ پروژه بلاتکليف شناسايي شده، ۲۳ ميليارد و ۴۱۲ ميليون صورتوضعيتهاي صوري در رابطه با قراردادهاي اجراي پروژه شناسايي شد.
وي ادامه داد: ۳ ميليارد تومان فعاليتهاي نظارتي در حوزه جلوگيري از انواع قاچاق و ۹ ميليارد تومان از پرداختهاي غيرقانوني به افراد حقيقي و حقوقي داشتيم.
احمدي از ۷۸ گزارش هشداري به مديران در راستاي پيشگيري از وقوع جرم خبر داد و عنوان داشت: در سال ۱۴۰۱، ۲ هزار و ۸۳۰ شکايت توسط مردم از طريق سامانه ملي رسيدگي به شکايات و فساد ثبت شده است.
بازرس کل چهارمحال و بختياري گفت: سال گذشته ۲۷ بازرسي برنامهاي، ۶۹ بازرسي موردي و ۳۶۶ پيشنهاد اصلاح امور به دستگاههاي اجرايي ارائه شده است.
وي ادامه داد: مجموعا در اين استان ۳۶۲ نفر از مجموعه کارکنان دولت مورد تعقيب اداري، کيفري و انضباطي قرار گرفتند که از اين تعداد ۸۱ نفر به مراجع قضايي معرفي شدند.
احمدي خاطرنشان کرد: سال گذشته دغدغههاي کلان استان شناسايي شد و بسترهاي فساد به استاندار اطلاع داده شد.
بازرس کل چهارمحال و بختياري بيان داشت: با رويکرد ايجاد امنيت بحث تعقيب گزارشگران فساد، ابطال شد و ديگر هيئتهاي نظارت حق تعقيب افراد شاکي را ندارند.