پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 250724
گفتمان انقلابى براى فراگير شدن بايد از همه ابزارها بهره گيرد
تاریخ انتشار : 1400/02/06 09:13:46
نمایش : 1093
کارشناس مسائل سياسي گفت: گفتمان انقلابى براى فراگير شدن بايد از همه ابزارهاى رسانه‌اى بالأخص ظرفيت فضاى مجازى بهره گيرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، رضا محمدي در مورد توليد گفتمان جذاب و فراگير؛ لازمه تحقق دولت جوان حزب‌اللهى در يادداشتي نوشت: گفتمانى جذاب و مورد اعتماد خواهد بود كه برآمده از نيازهاى واقعى جامعه باشد و براى حل معضلات و مشكلات مردم راهكار ارائه كرده باشد.

گفتمان‌هاى انتزاعى شايد براى مدتى افكار عمومى را مشغول خود سازند اما خيلى زود بى‌اعتبارى و بى‌فايدگى آن‌ها آشكار مى‌شود و اعتراض هواداران را به همراه خواهد داشت. امروز اولويت و فوريت نيازهاى جامعه، ايجاد ثبات و امنيت در عرصه اقتصاد و تأمين حداقل‌هاى معيشتى است كه متأسفانه در سال‌هاى اخير به دليل بى‌تدبيرى و ضعف‌هاى جدى در اداره كشور، ايجادشده است. گفتمانى كه به‌جاي اتكا به توانايى داخلى، حل مشكلات معيشتى را در گرو ياري‌گرفتن از بيگانگان دانست و پيشرفت كشور را با فرصت‌سوزى‌هاى چندين ساله، كُند نمود.

گفتمان انقلابي بايد بتواند پاسخگوى پرسش‌هاى افكار عمومى باشد، لازمه اين امر نيز وجود راهكارهاى متنوع، آسان و سريع براى پاسخگويى، ارتباط نزديك و در ميدان با مردم، فعال شدن رسانه‌ها و حضور مستمر فعالان اين جريان در ميان مردم و رفع سؤالات و ابهامات است.

گفتمان انقلابى براى فراگير شدن بايد از همه ابزارهاى رسانه‌اى بالأخص ظرفيت فضاى مجازى بهره گيرد.

گفتمان انقلابى براى كسب جذابيت، نيازمند تجهيز به زبان هنر است. اين هنر است كه مى‌تواند مفاهيم متعالى را در اذهان عمومى نهادينه كند و در قلب و جان افراد، با هر سطحى از درك و دانايى نفوذ دهد و ماندگار سازد. بى‌هنرى آفت كار فرهنگى و گفتمان سازي است.


انتهاي پيام/590پ
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html