پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 230399
شيره پزي آييني کهن اما ماندگار
تاریخ انتشار : 1399/07/28 10:45:26
نمایش : 2086
شيره پزي آييني با قدمت چندصدساله در استان چهارمحال و بختياري است كه اگرچه در گذر زمان با فراز و فرودهايي همراه شد اما همچنان مردم ساده و بي آلايش اين ديار گنجينه دار اين ميراث باارزش هستند.
به گزارش جهانبين نيوز؛ قدمت پخت شيره انگور به كاشت آن مي‌رسد. در اغلب نقاط استان چهارمحال و بختياري به خصوص در شهرستان بن و سامان ، از گذشته تاكنون از انگور شيره مي‌گرفتند.
 
داشتن زمين مساعد و محصول كشاورزي به وافر، از ويژگي‌هاي خاص منطقه است. وجود انواع انگور و سنت پيشين گذشتگان مبني بر وجود مراسم شيره پز از شاخص‌هاي اين منطقه است .      
 
شيره پزي در روستا، بعد از برداشت انگور و معمولا در پايان شهريورماه انجام مي‌شود كه علاوه بر تامين مواد غذايي مورد نظر جهت فروش، در تامين مالي خانواده نيز موثر است.

براي پخت شيره از انگور كشمشي استفاده مي‌كنند، چون آب‌دارتراست. از آب انگور علاوه بر شيره پزي، شربت و شيريني نيز درست مي‌كنند.

عکس از رضا کمالي دهکردي
 
 
 
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html