پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 230207
دغدغه مردم چهارمحال و بختياري در موضوع بهشت آباد دغدغه قرارگاه خاتم الانبيا هم هست / اجراي تونل بهشت آباد تا اطلاع ثانوي متوقف شد
تاریخ انتشار : 1399/03/27 11:05:24
نمایش : 1318
سردار سعيد محمد فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا گفت: دغدغه‌هاي مردم چهارمحال و بختياري در موضوع بهشت‌آباد دغدغه قرارگاه نيز است ، نقش قرارگاه در پروژه‌هاي مختلف متفاوت است، در اجراي پروژه سد و تونل بهشت‌آباد نقش قرارگاه خاتم‌الانبيا پيمانکاري است و طراحي پروژه و ارزيابي‌هاي مختلف توسط کارفرما صورت گرفته بود و استنباط قرارگاه اين بود که تمامي پيوست‌هاي اين طرح آماده شده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از جهانبين‌نيوز؛  سردار سعيد محمد فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا ۲۶ خردادماه در نشست اعضاي شوراي چهارمحال و بختياري، خانه کشاورز و فعالان حوزه آب چهارمحال و بختياري ضمن اشاره به دغدغه‌ و نگراني‌هاي بيان شده گفت: اميد است با همکاري تمامي دستگاه‌ها اين دغدغه‌ها را حل و وضعيت مناسبي را تجربه کنيم.
 
فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا فلسفه وجود و ايجاد اين قرارگاه را ايجاد رفاه عنوان و بيان کرد: قرارگاه خاتم‌الانبيا مجموعه‌اي رسالت محور است.
 
وي ادامه داد: وجود قرارگاه خاتم‌الانبيا در سال ۶۸ مبتني برنيازي در کشور ايجاد شد، اين نياز نبود نيروي متخصص و فني براي اجراي پروژه‌هاي بزرگ کشوري بود‌.
 
سردار محمد با اشاره به اينکه قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا رقيب شرکت‌هاي بزرگ خارجي بود، توضيح داد: اين قرارگاه براي ايجاد روحيه خودباوري و اتکا به نيروهاي بومي و داخلي توانسته در همه موضوعات بدرخشد.
 
فرمانده قرارگاه  سازندگي خاتم‌الانبيا با اشاره به کارنامه ۳۰ ساله قرارگاه عنوان کرد: بيش از ۴۰ درصد توليد بنزين کشور توسط پروژه‌هاي  اجرايي اين قرارگاه در کشور تأمين مي‌شود و در زمان تحريم بنزين، پروژه ستاره خليج فارس به دست متخصصان قرارگاه احداث و نه تنها مشکل کمبود بنزين رفع شد، امروز بنزين به کشورهاي همسايه نيز صادر مي‌شود.
 
وي توليد بيش از ۱۵۰ ميليون مترمکعب در روز گاز شيرين در کشور در شبکه‌هاي سراسري گازرساني، اجراي ۶ فاز پارس جنوبي، اجراي حدود ۴ هزار کيلومتر از ۱۴ هزار کيلومتر راه‌آهن کشور، ساخت ۵۰ درصد مخازن سدهاي کشور، اجراي ۹۰۰ کيلومتر آزادراه و در حال حاضر ۶۰۰ کيلومتر آزادراه در دست اقدام، در خصوص انتقال نفت و گاز حدود ۵۳۰۰ کيلومتر، ۴۶۰۰ کيلومتر خطول انتقال آب، احداث ۸۰ درصد اسکله‌ها و بنادر کشور را از مهم‌ترين اقدامات قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا عنوان کرد.
 
سردار محمد با بيان اينکه در اکثر موارد قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا بصورت خط‌شکن عمل کرد و ورود آن به پروژه‌هاي مطرح شده زماني بود که کشور در آن پروژه‌ها دچار بحران و امکان ساخت و ساز توسط شرکت‌ها نبود، امروزه کشور در بسياري از عرصه‌ها به‌خصوص نفت، گاز، پتروشيمي،صنايع فولاد، صنايع مس، مترو، حمل و نقل ريلي خودکفا شده است.
 
فرمانده قرارگاه سازندگي با بيان اينکه پس از عبور کشور از هرکدام از اين موارد دشمن را باتوانمندسازي بومي و روحيه خودباوري خود نااميد کرديم، اظهار کرد: رسالت ما ايجاد رفاه و وضع معيشتي مناسب براي مردم ايران است، لذا به هيچ‌وجه پذيرفته نيست بخواهيم عملي انجام دهيم که براي مردم مشکلي ايجاد کند.
 
وي باتاکيد براينکه دغدغه‌هاي مردم چهارمحال و بختياري در موضوع بهشت‌آباد دغدغه قرارگاه نيز است، بيان کرد: نقش قرارگاه در پروژه‌هاي مختلف متفاوت است، در اجراي پروژه سد و تونل بهشت‌آباد نقش قرارگاه خاتم‌الانبيا پيمانکاري است و طراحي پروژه و ارزيابي‌هاي مختلف توسط کارفرما صورت گرفته بود و استنباط قرارگاه اين بود که تمامي پيوست‌هاي اين طرح آماده شده است.
 
سردار محمد با تشريح اينکه تاج سد بهشت‌آباد بالا بود و به دليل اينکه تأمين آب يزد و کرمان از سدخرسان صورت گرفت، تا حدودي کمتر شده، عنوان کرد: پروژه بهشت‌آباد در حال حاضر به علت مشکلات به وجود آمده متوقف شده است و تا زماني که اين مشکلات حل و فصل نشود قرارگاه خاتم‌الانبيا اجراي پروژه را آغاز نمي‌کند.
 
فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبيا با تأکيد بر اينکه منافع استان‌هاي خوزستان، چهارمحال و بختياري و اصفهان بايد در پروژه سد و تونل بهشت‌آباد درنظر گرفته شود، عنوان کرد: مسائل و دغدغه‌ها بايد در جلسات کارشناسي وزارت نيرو مطرح شود و تا تمامي مشکلات اين پروژه حل نشود آغاز بکار نخواهد شد.
 
 
وي با بيان اينکه به غير از اين قرارگاه هيچ پيمانکاري توانايي انجام پروژه بهشت‌آباد را ندارد، اظهارکرد: مردم نگران نباشند، تا زماني که در جلسات کارشناسي صورت نگيرد و اجماعي نشود پروژه بهشت‌آباد توسط قرارگاه خاتم‌الانبيا اجرا نمي‌شود و تلاش شده در يک روش مهندسي، منطقي و‌کارشناسي شده مسائل حل شود.
 
سردار محمد در پايان ضمن ابراز اميدواري از حل دغدغه‌هاي مربوط به مشکل آب خاطرنشان کرد: مسائل آبي کشور پيچيده هستند، بخش ديگري از مشکلات آبي با اصلاح الگوي کشت و استفاده از روش‌هاي نوين آبياري مي‌تواند ميزان آب مصرفي را در بخش کشاورزي کاهش دهد، که لازمه آن آموزش کشاورزان در اين خصوص است.

انتهاي پيام/1029ج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html