يکي از يادگاران جنگ هشت سال دفاع مقدس
دفاع مقدس باعث شد زمين خوردن ابرقدرتها را ببينيم/ شهدا مشعل راه هدايت هستند و رسالت ما اين است که مشعل را گم نکنيم
يکي از يادگاران جنگ هشت سال دفاع مقدس گفت: جنگ هشت سال دفاع مقدس باعث شد زمين خوردن ابرقدرتها را ببينيم. منطق ما منطق مقاومت است و مبارزه با زور، ظلم و ستم که همه برگرفته از قيام و نهضت عاشورا، دفاع مقدس و دفاع از حرم است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار عبدالله مبيني در يادواره 220 شهيد شهرستان فارسان که در شهر چليچه برگزار شد ابتدا درود و سلام فرستاد به ساحت مقدس شهدا و شهداي بخش ميزدج و گفت: حضور من در جمع شما هديهاي است که شهدا امروز تقديم من کردند و خوشحالم در جمع اهالي شهرستان فارسان هستم اهالي که نقش فرا برد در جنگ تحميلي داشتند.
وي بيان داشت: نقشي که تيپ ۴۴ قمر بنيهاشم عليهالسلام و گردان امام حسين عليهالسلام در آزادسازي جزيره مجنون به فرماندهي معلم عزيز سردار نوروزي داشتند بسيار حائز اهميت بود.
وي اظهار داشت: نقش رزمندگان گردان امام سجاد و تيپ قمر بنيهاشم (ع) مقاومت سرسختانهاي در مقابل نيروهاي بعث داشتند و اين مقاومت اجازه نداد که آنها حتي يک متر به جلو حرکت کنند و موجب عصبانيت نيروهاي بعثي شد که اين عصبانيت منجر به بمباران شيميايي اين گردان گرديد.
وي همچنين به ارمغانهاي دفاع مقدس اشاره کرد بيان داشت: دفاع مقدس فراز و فرودهاي فراواني داشت و ارمغانهاي بسياري را براي مردم کشور به همراه آورد و باعث شد تمام سياستهاي جهان خواران، قلدران، زورگويان و کساني که بهحق خود قانع نبودند و در منطقه حضور داشتند را سرکوب کنند و خيلي از معادلات آنها را تغيير دهند.
سردار مبيني تصريح کرد: ما در جنگ رشد کرديم و جنگ باعث شد که نهتنها سلاح سبک و سنگين بلکه سلاحهاي فوق مدرن را نيز بسازيم جنگ ما را آبديده کرد و اين آبديدگي منجر به رشد ما در همه زمينهها و امور شد.
وي اظهار داشت: اين رشد باعث شد زمين خوردن ابرقدرتها را ببينيم منطق ما منطق مقاومت است و مبارزه بازور، ظلم و ستم که همه برگرفته از قيام و نهضت عاشورا، دفاع مقدس و دفاع از حرم است مبيني خاطرنشان کرد: شهداي والامقام زمينهساز ظهور موعود هستند که خداوند بشارت او را داده است و اولين کساني هستند که پا در رکاب امام زمان ميجنگند زيرا شهدا مشعل راه هدايت هستند و رسالت تکتک ما اين است که مشعل را گم نکنيم تا راه عزت دنيا و آخرت را پيدا کنيم.
وي حرکت در مسير سبک زندگي شهدا را مهمترين نياز امروز کشور و جامعه بيان کرد و افزود: بايد بکوشيم سبک زندگي شهدا در بين عموم مردم نهادينه و فراگير شود چراکه سيره و منش شهدا راهگشاي مشکلات امروز کشور است
.
وي بابيان اينکه مردم استان چهارمحال و بختياري هميشه پشتيبان نظام و انقلاب بودهاند، خاطرنشان کرد: مسئولان بايد قدردان مردم باشند و بدانند رفع مشکلات مردم همان خواسته شهدا است؛ شهدا رفتند تا مردم در رفاه و آسايش باشند و خدچه اي بهنظام و ارزشهاي ديني وارد نشود
.