کد مطلب: 229010
هيچگاه در برجام تصريح نشد که تحريم جديدي عليه ايران وضع نشود/ شرکت هاي اروپايي منفعت خود را در همراهي با آمريکا مي دانند
تاریخ انتشار : 1396/10/18 09:21:03
نمایش : 1885
يک کارشناس مسائل بين الملل و هسته اي با بيان اينکه تا کنون آمريکايي ها چندين بار برجام را دور زده اند گفت: اين که تحريم جديدي عليه ايران وضع نشود يکي از شروط اصلي در نامه مقام معظم رهبري بود اما از سوي تيم مذاکره کننده ناديده گرفته شد و هيچگاه در برجام تصريح نشده است که تحريم جديدي عليه ايران وضع نشود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فواد ايزدي کارشناس مسائل بين الملل و هسته اي در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ در خصوص تحريم هاي جديد وزارت خزانه داري آمريکا عليه ايران اظهار داشت: تحريم 5 شرکت ايراني از سوي وزارت خزانه داري آمريکا به بهانه موشکي بوده و تحريم هاي آمريکايي است؛ به عبارت ديگر لزوماً مورد پذيرش سازمان ملل نخواهد بود.

وي با يادآوري برخي از ضعف هاي حقوقي برجام اظهار داشت: برجام آن گونه که بايد سند قوي نبوده و يکي از نقص هاي مهم در برجام وضع تحريم هاي مختلف به بهانه هاي مختلف به جز هسته اي است که همين موضوع منجر به دور زدن برجام از سوي کشورهاي مختلف به ويژه آمريکا مي شود.

اين کارشناس مسائل بين الملل و هسته اي با بيان اينکه تا کنون آمريکايي ها چندين بار برجام را دور زده اند گفت: اين که تحريم جديدي عليه ايران وضع نشود يکي از شروط اصلي در نامه مقام معظم رهبري بود اما از سوي تيم مذاکره کننده ناديده گرفته شد و هيچگاه در برجام تصريح نشده است که تحريم جديدي عليه ايران وضع نشود.

ايزدي در خصوص محدوديت هايي که اين تحريم ها براي شرکت هاي ايراني به وجود مي آورد گفت: اين شرکت ها و افرادي که در آنها مشغول به کار هستند دچار محدوديت هاي بانکي شده و براي ورود به برخي از کشورها دچار مشکل مي شوند.

وي همچين تصريح کرد: اگرچه اين تحريم ها از سوي آمريکاست اما در نهايت آنها کشورهاي غربي را تحت فشار قرار مي دهند که ارتباطات خود را با اين شرکت هاي ايراني قطع کنند. معمولاً افراد و شرکت هاي اروپايي منفعت خود را در همراهي با آمريکا دانسته و رسما ارتباط خود را با اين شرکت ها قطع مي کنند.

اين کارشناس مسائل بين الملل و هسته اي در پايان گفت: معمولاً فشارهاي آمريکا به غرب جواب داده است و اروپا تا کنون در خصوص شرکت هاي ايراني که تحريم هم نبوده اند قرارداد محکمي نبسته و براي عقد قرارداد مکرراً تعلل و سستي مي کنند.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html