کد مطلب: 228228
واکنش رسانه هاي عربي به حمله موشکي ايران به تروريستها در سوريه
تاریخ انتشار : 1396/03/29 11:27:57
نمایش : 1362
رسانه هاي عربي با انتشار بيانيه سپاه خبر حمله موشکي ايران به مواضع تروريست ها را پوشش دادند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، رسانه هاي عربي مانند الجزيرهف العربيه، راشا تودي عربي، راديو سوا بيروت، الميادين، انباء نيوز و صدي البلد با انتشار بيانيه سپاه خبر حمله موشکي ايران به مواضع تروريست ها در دير الزور در شرق سوريه را پوشش دادند.

شبکه خبري العربيه که ابتدا اين خبر را به صورت فوري گزارش داده بود با انتشار بيانيه سپاه اعلام کرد که ايران ميگويد مواضع داعش را با استفاده از موشک هاي ميان برد هدف قرار داده ايم.

العربيه در خبر خود تأکيد کرده که اين اولين حمله موشکي ايران به  اهدافي خارج از مرز ايران است و تأکيد کرده که اين حمله در پاسخ به حملات تروريستي به حرم امام خميني و مجلس شوراي اسلامي در تهران صورت گرفته است.

از سوي ديگر هافينگتن پست عربي نيز در خبر خود به اين نکته اشاره کرده که حمله موشکي ايران دير الزور در شرق سوريه را هدف قرار داده که در اشغال گروهک تروريستي داعش است. در اين خبر تأکيد شده که ايران براي اولين بار با موشک هاي خود مواضع گروه هاي مسلح در سوريه هدف قرار داده است. هافينگتن پست عربي ادامه داده که ايران در سوريه و عراق از دولت هاي دو کشور در مقابل گروه هاي معارض و مسلح و داعش حمايت ميکند.

روزنامه النهار کويت نيز با انتشار لحظه شليک موشک هاي ايراني در صفحه توييتر خود اعلام کرده که اين اولين بار است که ايران اهدافي را در سوريه هدف موشک هاي بالستيک خود قرار ميدهد.

الجزيره انگليسي نيز در گزارش خود مربوط به حمله موشکي ايران به مواضع تروريست ها نوشته حملات موشکي ايران براي اولين بار در 30 سال گذشته صورت گرفته و فقط چند ساعت  بعد از  انتشار پيام رهبر ايران که گفته بود ايران به دشمنان خود سيلي خواهد زد صورت گرفته است.

همچنين المنار با اشاره به حمله سپاه به تروريست هاي تکفيري در ديرالزور تاکيد کرده است: عمليات سپاه ساعاتي پس از سخنان آيت الله خامنه اي انجام شد که فرمودند: جمهوري اسلامي با اقتدار کامل ايستاده و دشمنان نمي توانند به ملت ايران سيلي بزنند بلکه ملت به آنها سيلي خواهد زد.

سردبير و مجري شبکه المنار اما در صفحه توييتر خود نوشته که شليک موشک هاي سپاه ايران از خاک ايران به سوريه حامل پيامي براي همه پايگاه هاي نظامي آمريکا در منطقه و همه جريان هايي است که عليه ايران تنش زايي ميکنند. او در ادامه اين پرسش را مطرح کرده که آيا عربستان اين پيام را دريافت کرده است؟

روزنامه الشرق الاوسط عربستان، روزنامه نزديک به حاکميت اين کشور، نوشته است: ايران 6 موشک بالستيک ميان برد به چند هدف در سوريه شليک کرده که از حريم هوايي عراق عبور کرده است.

زينب عوده خبرنگار و مجري لبناني نيز در صفحه توييتر خود نوشت: پاسخ سپاه ايران به عمليات تروريستي تهران از داخل خاک کشور حامل پيامي است: موشک هاي ما به دور تر از سوريه هم ميرسد وي در توييت  ديگري نوشته: تهران، بغداد، دمشق بيروت در راه فلسطين اين جغرافيايي پيروزي است.

نجاح محمد علي تحليلگر عراقي مسائل ايران در واکنش به حمله موشکي سپاه به مواضع تروريست ها در شرق سوريه:  موشک هاي سپاه ايران در دير پيام هشدار به تروريست ها و حاميان منطقه ايي و بين المللي آنهاست و به آنها ميگويد اگر حماقت هاي خود را بار ديگر تکرار کنند روانه جهنم خواهند شد.

بعد از حمله موشکي ايران به مواضع تروريست ها در سوريه خبرگزاري هاي مطرح جهان مانند آسوشيتد پرس، شبکه خبري راشا تودي، شبکه خبري الجزيره، رويترز، هاآرتص، خبرگزاري اسپوتنيک روسيه، سي ان ان ، روزنامه جروزالم پست و المانيتور و ديگر رسانه هاي مطرح جهان در خبرهايي فوري به پوشش اين عمليات پرداختند.

روابط عمومي کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يکشنبه شب در اطلاعيه اي از حمله موشکي نيروي هوافضاي سپاه به مقرّ فرماندهي و مراکز تجمع و پشتيباني تروريست هاي تکفيري در ديرالزور سوريه خبر داد.

متن اطلاعيه روابط عمومي کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي که لحظاتي پيش صادر شد، به شرح زير است:


بسم الله الرحمن الرحيم

در پي جنايت تروريستي ۱۷ خردادماه ۹۶ تروريست هاي تکفيري در تهران که به شهادت ۱۸ تن از مردم مظلوم و روزه دار و مجروحيت جمعي ديگر از هموطنان عزيز منجر گرديد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اعلام کرد: "ريخته شدن هيچ خون پاکي را بدون پاسخ نمي گذارد."

بر اين اساس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با استعانت از ذات اقدس الهي و به نيابت از ملّت قهرمان و دشمن ستيز ايران و خانواده معظم شهدا و آسيب ديدگان عمليات تروريستي در حرم مطهر حضرت امام (ره) و ساختمان اداري مجلس شوراي اسلامي، لحظاتي پيش مقرّ فرماندهي و مراکز تجمع و پشتيباني و ساخت خودروهاي انتحاري تروريست هاي تکفيري در منطقه ديرالزور در شرق سوريه را با هدف تنبيه تروريست هاي جنايتکار، مورد حمله موشکي قرار داد.

در اين عمليات تعدادي موشک ميان برد زمين به زمين از پايگاههاي موشکي نيروي هوافضاي سپاه در استان هاي کرمانشاه و کردستان، تروريست هاي تکفيري را هدف ضربات مهلک و کوبنده قرار داد.

گزارش هاي دريافتي حکايت از هلاکت تعداد زيادي از تروريست هاي تکفيري و انهدام تجهيزات، سامانه ها و سلاح هاي آنان دارد.

پيام اين اقدام انقلابي و مجازات گونه کاملا روشن است؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به تروريست هاي تکفيري و حاميان منطقه اي و فرامنطقه اي آنان هشدار مي دهد، در صورت تکرار اقدامات پليد و شيطاني عليه ملت ايران، خشم انقلابي و شعله هاي آتش انتقام پاسداران انقلاب، عاملين و مسببان آن را در بر خواهد گرفت و جنايتکاران را به جهنم رهنمون مي سازد.

به ملّت عظيم الشأن ايران اسلامي اطمينان داده مي شود، پاسداران انقلاب به فضل الهي و با همراهي و مشارکت ساير نيروهاي نظامي، انتظامي، اطلاعاتي و امنيتي کشور براي صيانت از امنيت ملي و شکست فتنه ها و پديده هاي ضد امنيتي، از هيچ تلاشي فروگذار نکرده و اقدامات متناسب را در دستور کار قرار خواهند داد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html