مشغله فکري بسياري از افراد در دنياي امروزي باعث ميشود تا دچار بي خوابي و کم خوابي شوند، اما در عوض استفاده از مواد شيميايي مضر ميتوانيد تنها با مصرف يک سبزي خوش طعم و مغذي اين مشکل را برطرف کنيد.
گفتني است، از جمله مزاياي کاهو ميتوان ميزان پايين کالري و چربي صفر درصد آن را نام برد، به همين دليل کاهو در بيشتر رژيمهاي لاغري وجود دارد.
سالاد کاهو حاوي مقادير بالايي از فيبر و سلولز است که علاوه بر احساس سيري در افراد باعث بهبود فرآيند هضم مواد غذايي و کمک به دستگاه گوارش نيز ميشود.
براساس تحقيقات، فيبر موجود در کاهو به حذف نمکهاي صفراوي از بدن کمک ميکند و به اين ترتيب از بالا رفتن کلسترول خون جلوگيري ميکند.
براي داشتن قلبي سالم حتماً در طول هفته از کاهو استفاده کنيد، زيرا در اين سبزي خوش طعم ويتامين C و بتاکاروتن وجود دارد که مانع از گرفتگي و تنگي عروق خوني ميشود.
اگر از کم خوابي رنج ميبريد ميتوانيد با استفاده ازکاهو اين مشکل را برطرف کنيد، در اين سبزي ماده سفيد رنگي به نام lactucarium وجود دارد که داراي خواص آرامش بخشي و خواب آوري بدون هيچ عارضه جانبي است که ميتوانيد شبها قبل از خواب مقداري برگ يا آب کاهو را براي درمان کم خوابي مصرف کنيد و به خوابي عميق برويد.
سالاد جزو سبزيجات قليايي است و مصرف آن ميتواند باعث خنثي شدن ميزان بالاي اسيد موجود در بدن شود که به اين ترتيب PH خون را تنظيم و متعادل مي کند.
براساس پژوهشها بيشتر مواد غذايي مصرفي انسانها از جمله گوشت و پروتئين حيواني اسيدي است و ورود حجم بالاي مواد اسيدي به بدن علاوه بر آسيب دندانها باعث ابتلاي افراد به انواع بيماريها از جمله سرطان ميشود.
کارشناسان توصيه ميکنند براي جلوگيري از ابتلا به بيماريهاي خطرناک، افراد از مواد غذايي قليايي از جمله انواع ميوه و سبزيجات، حبوبات و دانههاي آجيل استفاده کنند.
مصرف غذاهاي قليايي همچنين ميتواند باعث افزايش انرژي بدن، مثبت انديشي، خواب عميق، پوست جوان و سالم و بهبود عملکرد دستگاه گوارش شود.
کاهو جزو خوراکي هايي است که ميتوانيد به صورت خام آن را مصرف کنيد و به اين ترتيب مقدار مواد مغذي، انواع ويتامين و مواد معدني دريافتي از آن را افزايش دهيد.
کارشناسان با وجود تمام مزاياي کاهو توصيه ميکنند افراد قبل از مصرف حتماً آن را به طور کامل شسته و ضدعفوني کنند، همچنين کاهو را بايد به صورت تازه مصرف کرد و هرچه کاهو کهنهتر شود از خواص مفيد آن کاسته ميشود.
کاهو انواع مختلف دارد و در اکثر کشورهاي دنيا به اشکال و رنگهاي مختلف يافت مي شود که کارشناسان به افراد توصيه ميکنند براي دريافت ويتامينهاي بيشتر از کاهو، افراد از برگهاي تيرهتر و تلختر کاهو استفاده کنند که بيشتر در معرض نور آفتاب قرارگرفته است.
کاهو را ميتوانيد در سالاد به همراه گوجه فرنگي، خيار، پياز، روغن زيتون، جوانه گندم، قطعات پنير و سينه مرغ خرد شده مصرف کنيد يا از آن در کنار انواع ساندويچهاي خانگي به عنوان يک ماده مغذي استفاده کنيد.
در فصول گرم سال افراد از کاهو به همراه سکنجبين براي رفع عطش و به عنوان يک ميان وعده خوشمزه با خواص درماني استفاده ميکنند.
باشگاه خبرنگاران جوان