پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 227765
عجيب ترين ضرر گوشت گاو براي بدن!
تاریخ انتشار : 1395/12/01 18:13:42
نمایش : 1631
عضو انجمن علمي طب سنتي ايران گفت: غذاهاي سرخ کردني, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهي نمک‌سود، سيرابي، پاچه، پنير کهنه، سوسيس و کالباس کلم، گل کلم، بادمجان، سيب زميني، گوجه فرنگي، قارچ، عدس, غذاهاي تند و شور و ترش در بروز افسردگي و استرس نقش دارند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فاطمه معيني درباره تغذيه مناسب براي کاهش استرس و افسردگي اظهار داشت: با وجود پيشرفت تکنولوژي و گسترش شهرنشيني که موجب فراهم شدن آسايش بيشتر و راحت شدن زندگي انسان شده اما متأسفانه امروزه شاهد افزايش ميزان استرس و افسردگي در جوامع بشري هستيم.

به گفته وي عوامل متعددي مانند ورزش، تغذيه و محيط زندگي در کاهش استرس نقش دارد و اهميت نقش تغذيه در سلامتي،کاهش استرس و افسردگي انکار ناپذير است.

عضو انجمن علمي طب سنتي ايران خاطرنشان کرد: غذاهاي مورد استفاده روزانه افراد مي‌تواند موجب افزايش نشاط, سرزندگي و کاهش اضطراب شود و به بيان ديگر غذاها نقش زيادي را در کاهش استرس و افسردگي دارند.

معيني تصريح کرد: غذاهايي که موجب بروز افسردگي و استرس مي‌شوند را نبايد زياد مصرف کرد که مي‌توان به غذاهاي سرخ کردني, گوشت گاو و گوساله، شترمرغ، ماهي نمک‌سود، سيرابي، پاچه، پنير کهنه، سوسيس و کالباس اشاره کرد.

وي متذکر شد: همچنين کلم، گل کلم، بادمجان، سيب زميني، گوجه فرنگي، قارچ، عدس، نخود سبز، لوبيا سبز ، باقلا، غذاهاي تند و شور و ترش، تره، سير، پياز، خردل نيز در بروز افسردگي و استرس نقش دارند.

عضو انجمن علمي طب سنتي ايران يادآور شد: تمام غذاها و ميوه‌هاي ترش و ترشيجات، چاي پررنگ، قهوه، نسکافه، کم‌خوابي و گرسنگي براي افراد دچار استرس و افسردگي بسيار مضر است و باعث تشديد علايم مي‌شود همچنين شام نخوردن و گرسنه خوابيدن در شب نيز بسيار مضر است.

سلامت نيوز

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html