کد مطلب: 227717
بارندگي ها افزايش مي يابد
تاریخ انتشار : 1395/11/23 21:12:09
نمایش : 1696
مديرکل پش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي اظهار کرد: روز سه‌شنبه بارش شديد باران با رعد و برق، وزش باد شديد همراه با آبگرفتگي معابر، سيلابي شدن مسيلها و طغياني ماندن رودخانه ها در شمال و غرب هرمزگان، جنوب بوشهر و جنوب فارس پيش‌بيني شده و طي اين مدت بارش برف در مناطق ياد شده موجب اختلال در تردد جاده اي خواهد شد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، ضمن اعلام تشديد بارندگي‌ها در سراسر کشور از فردا اعلام کرد: فردا بعد از ظهر تهران  ابري است اما اوايل بازي بارندگي نخواهيم داشت هرچند که ممکن است از نيمه تا پايان بازي شاهد آغاز بارندگي باشيم.

وي تصريح کرد: از بعد از ظهر فردا يکشنبه بارش باران با رعد و برق و وزش باد شديد همراه با آبگرفتگي معابر و احتمال سيلابي شدن مسيلها و رودخانه ها در جنوب ايلام، بوشهر، فارس، کهگيلويه و بوير احمد رخ خواهد داد.

وظيفه افزود: بارش باران با رعد و برق و وزش باد شديد همراه با آبگرفتگي معابر در خوزستان و بارش برف در کردستان، اردبيل، قزوين، زنجان، شمال تهران،چهارمحال و بختياري، ارتفاعات لرستان و بارش باران و در ارتفاعات برف در گيلان نيز از فردا يکشنبه قابل پيش‌بيني است.

به گفته وي، پس فردا دوشنبه شاهد بارش شديد باران با رعد و برق، وزش باد شديد همراه با آبگرفتگي معابر، سيلابي شدن مسيلها و طغيان رودخانه ها در بوشهر، فارس، چهارمحال و بختياري، کهگيلويه و بوير احمد، يزد، نيمه غربي کرمان، شمال و غرب هرمزگان خواهيم بود که بارش در ارتفاعات چهارمحال و بختياري و کهگيلويه و بوير احمد به شکل برف خواهد بود؛

وي تاکيد کرد: روز دوشنبه بارش شديد باران با رعد و برق، وزش باد شديد همراه با آبگرفتگي معابر و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها در شمال و شرق خوزستان و  بارش برف در آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، کردستان، لرستان، زنجان، قزوين، همدان، مرکزي، جنوب اصفهان، خراسان شمالي، خراسان رضوي، البرز، شمال تهران و ارتفاعات سمنان پيش‌بيني مي‌شود.

مديرکل پش‌بيني و هشدار سريع سازمان هواشناسي افزود: روز سه‌شنبه بارش شديد باران با رعد و برق، وزش باد شديد همراه با آبگرفتگي معابر، سيلابي شدن مسيلها و طغياني ماندن رودخانه ها در شمال و غرب هرمزگان، جنوب بوشهر و جنوب فارس پيش‌بيني شده و طي اين مدت بارش برف در مناطق ياد شده موجب اختلال در تردد جاده اي خواهد شد.

وظيفه هشدار داد: براي جلوگيري از خسارات احتمالي و کاهش مشکلات ناشي از بارش برف و باران فراهم کردن تمهيدات لازم به ويژه هنگام تردد از جاده هاي مواصلاتي توصيه مي شود.

مهر

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html