سلام
نرم افزار سلام

خبر
خبر

پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 227467
چاي زنجبيل را دست کم نگيريد
تاریخ انتشار : 1395/10/14 17:18:57
نمایش : 28
بايد به اين امرمهم توجه داشت که چاي ساخته شده از زنجبيل داراي سطوح بالايي از ويتامين C و اسيدهاي آمينه، و همچنين عناصر کمياب مختلف ازجمله کلسيم، روي، سديم، فسفر، و بسياري عناصر مفيد ديگر مي باشد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، در خصوص خواص زنجبيل گفتني هاي فراواني وجود دارد، اما بر طبق نتايج حاصل از تحقيقاتي که محققين دانشگاه مري لند به تازگي منتشر کرده اند، روغن هاي فرار و ترکيبات تند و تيز موجود در زنجبيل دقيقاً همان چيز هايي هستند که خواص بي نظير آن را تشکيل مي دهند.

 بايد به اين امرمهم توجه داشت که چاي ساخته شده از زنجبيل داراي سطوح بالايي از ويتامين C و اسيدهاي آمينه، و همچنين عناصر کمياب مختلف ازجمله کلسيم، روي، سديم، فسفر، و بسياري عناصر مفيد ديگر مي باشد.

در ادامه به تعدادي از مهم ترين تاثيراتي که مصرف چاي زنجبيل بر سلامتي دارد اشاره شده است:

کمک به کنترل سطح قند خون

کمک به از بين بردن استرس

کمک به بدن براي جذب و مواد مغذي

کمک به کاهش درد معده

کمک به کاهش و کنترل سندرم مثانه تحريک پذير

کمک به کاهش وزن

کمک به بدن براي مبارزه با سلول هاي سرطاني

کمک به بهبود هضم غذا

افزايش توليد شيره معده

محافظت در برابر آلزايمر

کمک به جلوگيري از التهاب راه هاي هوايي و تنفسي و بهبود التهابات

کمک به کاهش التهابات ناشي از آرتروز

کمک به از بين بردن دردهاي دوران قاعدگي در بانوان

از بين بردن استرس


بنياد امور بيماري هاي خاص
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی