معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهادکشاورزي، در افتتاح طرح توسعه مرغ مادر درچهارمحال وبختياري گفت:ازنظر متخصصين مرغ با وزن بالا چربي لاشه بيشتري دارد وبا افزايش سن مرغ ضريب توليد غذايي افزايش مي يابد که اين مناسب نيست.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
جهانبين نيوز، دکتر حسن رکني معاون بهبود توليدات دامي وزارت جهادکشاورزي، در افتتاح طرح توسعه مرغ مادر درچهارمحال وبختياريگفت:فرهنگ مصرف مرغ درايران باوزن بالاست که اين ازنظر متخصصين مناسب نمي باشد اين درصورتي است که مرغ با وزن کم طرفدار بيشتري در بازارهاي جهاني دارد.
وي، با اشاره به ، ارسال دستورالعمل کاهش وزن مرغ به مراکز استانها تصريح کرد:با افزايش وزن مرغ ضريب تبديل غذايي هم بالا مي رودکه جهان به سمت کاهش ضريب تبديل غذايي به ۱.۶ حرکت ميکند درحاليکه ضريب تبديل در کشور بالاي ۲ است.
معاون توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي ،با بيان اينکه، ۹۰ درصد از نهادههاي دامي کشور وارداتي است، گفت: با کاهش وزن کشتار مرغ ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در نهادهها صرفهجويي ميشود.
حسن رکني، با بيان اينکه، در حوزه توليد گوشت مرغ جزء ۱۰ کشور نخست جهان هستيم اظهار داشت: از نظر سرانه توليد تقريباً ۲ برابر توليد جهاني مرغ توليد ميشود.
وي، با بيان اينکه، متوسط سرانه توليد در دنيا کمتر از ۱۵ کيلوگرم و در کشور ۲۶ کيلوگرم است، افزود: زنجيره توليد بين واحدهاي پرورش، کارخانهها و کشتارگاهها در راستاي ايجاد زمينه صادرات ايجاد شود.
معاون توليدات دامي وزير جهاد کشاورزي با بيان اينکه سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزار تن گوشت مرغ از کشور صادر ميشود، بيان کرد: سالانه در دنيا ۱۰ ميليون تن مرغ صادر که از اين مجموع ۳ ميليون تن به کشورهاي عراق، افغانستان و حوزه خليجفارس صادر ميشود.
رکني با اشاره به ايجاد زمينه افزايش توليد خاطرنشان کرد: اين ميزان صادرات فرصت خوبي براي کسب درآمد در بازارهاي بينالمللي است.
معاون توليدات دامي وزير جهاد کشاورزي بيان کرد: در راستاي افزايش بهرهوري صنعت دام و طيور، بهبود ضريب تبديل غذايي و کاهش سن کشتار برنامههايي در الويت جهاد کشاورزي قرار گرفته است.