يک متخصص طب سنتي گفت: خرمالو ميوهاي مفيد براي دستگاه گوارش بوده و آن را تقويت ميکند.
وي بيان کرد: اين ميوه پاييزي سکسکه را درمان کرده و نرمکننده سينه ميباشد و خوردن مقدار ۱۰۰ تا ۵۰۰ گرم آن در صبح ناشتا اسهال خوني را برطرف ميکند.
دريايي عنوان کرد: خرمالو به دليل داشتن مقادير فراوان ويتامين ث در درمان سرماخوردگي تاثير زيادي دارد و پتاسيم، منيزيم و آنتي اکسيدان موجود در آن خاصيت ضد سرطاني دارد.
وي تصريح کرد: خرمالو به دليل داشتن مقادير زيادي پکتين، پتاسيم و منيزيم در ترکيب خود سبب کاهش چربي و فشارخون در افراد مي شود.
اين متخصص طب سنتي گفت: خرمالو مقادير فراواني مواد معدني دارد، از اين رو براي رشد و نمو کودکان بسيار مفيد و اشتها آور است که به دليل داشتن ويتامين A و بتاکاروتن موجود در آن تقويت کننده قوه بينايي است، همچنين براي درمان بيماران کبدي و کليوي و نقرسي نيز بسيار مفيد مي باشد.
وي اظهار داشت: خرمالوي رسيده بهتر از نوع نارس آن است، البته شيره خرمالو نارس براي فشارخون مفيد است و خونريزي را نيز قطع مي کند که علاوه بر خاصيت مليني، براي درمان تيفوس و نقرس هم مفيد گزارش شده است.
دريايي با تاکيد بر خواص زياد اين ميوه پاييزي، تصريح کرد: افراد ديابتي و افرادي که مشکل انسداد روده دارند، بايد از مصرف زياد اين ميوه خودداري کنند.