کد مطلب: 226709
دولت با کدام نشانه‌ مي‌گويد رشد اقتصادي ايجاد کرده!
تاریخ انتشار : 1395/07/28 08:39:18
نمایش : 1077
رشد اقتصاد‌ي نشانه‌ها و علامت‌هايي دارد. دولت با کدام نشانه‌ها مي‌گويد رشد اقتصادي ايجاد کرده است!
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روزنامه اصلاح‌طلب آرمان از قول جمشيد پژويان کارشناس اقتصادي نوشت: رشد اقتصادي بايد ملموس باشد و در بطن اقتصاد ديده شود. به طور کلي رشد اقتصادي بايد باعث ايجاد اشتغال و کاهش بيکاري شود. رشد اقتصادي به معني افزايش توليد ناخالص ملي است براي آن که بتوانيد توليد را افزايش دهيد به عامل کار و سرمايه نيازمنديد. کدام يک از اين موارد را ديديم؟

وي مي‌افزايد: مشکل اينجاست که ما نمي‌‌دانيم رشد اقتصادي چيست، شگرد اين است با آمار و ارقام نشان‌دهنده که در حال پيشرفت و توسعه هستند با وجود آنکه نخبگان اقتصادي راه را به دولت‌ها نشان مي‌دهند، باز هم آنها راهي که دوست دارند، طي نمي‌کنند.

اين کارشناس اقتصادي درباره رشد نقدينگي مي‌گويد: دليل اينکه مي‌گويند رشد نقدينگي موجب رونق اقتصادي مي‌شود اين است که نقدينگي مي‌تواند تقاضاي بالقوه‌اي به وجود آورد اگر توليدي وجود داشته باشد تقاضاي به وجود آمده با توليد رابطه برقرار مي‌کند و رونق حاصل مي‌شود وقتي توليد وجود ندارد چطور ممکن است نقدينگي موجب ايجاد رونق اقتصادي شود؟ بايد گفت: در چنين شرايطي رشد نقدينگي حتي مي‌تواند منجر به تورم شود به طور کلي وقتي نقدينگي رشد داشته باشد و تبديل به تقاضا شود و توليد نتواند خود را با آن همگام سازد، تورم به وجود مي‌آيد.

منبع:کيهان

 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html