پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 226173
از رهبري اجازه گرفتم که با لباس پاسداري در کنار آقا باشم
تاریخ انتشار : 1395/06/13 12:17:57
نمایش : 1174
رضايي در پاسخ به پرسش دانشجويي مبني بر دليل بازگشت وي به سپاه،گفت: دليل خروج من از سپاه، احساس خطر در عرصه اقتصاد بود. دو سال پيش با ديدن تهديدات منطقه‌اي از جمله در سوريه و پيشروي‌هاي داعش از مقام معظم رهبري کسب اجازه کردم که با اين لباس در سال‌هاي آخر عمرم در کنار آقا باشم. همچنين با لباس مقدس پاسداري در کارهايي مانند انتقال تجربه و آموزش فرماندهان هم مشغول هستم.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، محسن رضايي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در جمع دانشجويان بسيجي استان فارس در مجتمع ياوران ولايت شهر قم گفت: شهادت مظلومانه و غريبانه جواد الائمه(ع) را به شما تسليت عرض مي‌کنم و خوشحال هستم در جمع شما دانشجويان بسيجي هستم.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: کفار و منافقين مي‌خواهند نور خدا را با دهان‌هايشان خاموش کنند ولي خداي متعال تصميم گرفته اين نور را به کمال برساند  ولو کفار ناراحت باشند، خداوند تصميم خود را عملي مي‌سازند.

وي افزود: انقلاب ما نور الهي بود، هرچند اين انقلاب مانند ساير انقلاب‌ها بعد سياسي دارد و در مباحث بين‌المللي نيز حرف دارد اما با انقلاب‌هاي ديگر تفاوت دارد بلکه در امتداد انقلاب‌هاي انبيا است و داراي حرف‌زدن هايي وراي سياست است. مخالفانش در مقابل جبهه خدا، ايستاده‌اند و خداي متعال مصمم است اين انقلاب را در داخل و خارج از ايران به نتيجه برساند.

رضايي افزود: به همين دليل جبهه اين انقلاب در داخل و خارج از مرزها است. اين انقلاب نظام‌هاي ظالمانه جهاني را به چالش کشيده و يک جبهه بزرگ داخلي، منطقه‌اي و بين‌المللي بوجود آورده است. اين جبهه گسترده سرآغاز تحول جهاني است. اين انقلاب مبارزه جدي و زير بنايي بين ما و غرب است و با يک مذاکره، مسائل ما با غرب حل شدني نيست. انقلاب ما يک حرکت سياسي مقطعي نيست و ماجرا با گفتگو با اروپايي‌ها و آمريکايي‌ها حل نمي‌شود.

وي ادامه داد:البته ما ازگفتگو استقبال مي‌کنيم وغرب از گفتگو ومناظره با انقلاب فرار مي کند وجواب مارا با بمب مي‌دهند. ديپلماسي آن‌ها براي پايان دادن به انقلاب از همان ماه‌هاي اول انقلاب شروع شد. در دي ماه 1357، شوراي سلطنت تشکيل شد، تا امام از انقلاب منصرف بشود. تهراني رئيس شوراي سلطنت به امام نامه نوشت و درخواست ملاقات داد. امام استعفاي تهراني را شرط کرد و گفت:ما از اساس با سلطنت مخالف هستيم. از اين حوادث توقف انقلاب اسلامي که ارزش‌هاي زيرساختي غرب را به چالش کشانده زياد است زيرا انقلاب اسلامي ايران  فلسفه جديد سياسي را مطرح مي‌کند. اين فلسفه با انديشه انقلابات بشري متفاوت است.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام اظهارداشت: انقلاب ما در داخل، منطقه و جهان جبهه مقاومتي را شکل داده است. شعارهاي اين انقلاب از زبان مقام معظم رهبري قابل درک است زيرا او تنها رهبر و هادي انقلاب اسلامي است.  "اقتصاد مقاومتي" در داخل کشور، "مقاومت سياسي" در منطقه و "مقاومت ارزشي " درجهان مطرح است.

وي افزود: در ايران سياست فتح شده است. اقتدار وامنيت ايران تأمين شده است. ملت ما از تأسيس حاکميت ونظم سياسي عبور کرده و اکنون به ايستگاه اقتصاد رسيده‌ايم و در آن حرکتمان کند شده است. بنابراين ادامه انقلاب در داخل در جبهه اقتصادي جريان دارد. انقلاب درمنطقه دربعد سياسي ادامه دارد.

وي با تأکيد بر اينکه در منطقه ملت‌ها بايد سرنوشت خود را تعيين کنند اظهارداشت: نظام‌هاي سياسي اسلامي در منطقه را پيگيري مي‌کنيم و از استقلال و مرزهاي کشورها دفاع مي کنيم و مخالف تجزيه کشورها هستيم و از سوريه به همين دليل دفاع مي‌کنيم تا با مقاومت سياسي خود، سرنوشت کشورهاي منطقه به دست مردم باشد.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با بيان اينکه ما در جبهه جهاني براي حقوق بشر و تروريسم تعريف داريم، افزود: اخيراً عربستان با کمک رژيم صهيونيستي و منافقين مي‌خواهند معرکه‌اي را در پارلمان اروپا عليه جمهوري اسلامي به راه بياندازند.

رضايي با بيان اينکه دوستان ما در دولت وقت را از دست ندهند، گفت: مثل کنفرانس سرانجام کشورهاي اسلامي نشود. آنها مي‌خواهند عليه ما قطعنامه بگيرند. حقوق بشر هم مانند پرونده هسته‌اي به يک ماجراي جديد تبديل مي‌شود. در اين کارزار جنگ ما جنگ ارزش‌ها است.  مقاومت در داخل، منطقه و جهان در شرايط کنوني مکمل هم هستند. نام همه اين جبهه‌ها در مقاومت خلاصه مي شود.

 

وي افزود:اقتصاد مقاومتي به دليل اينکه تا کنون هيچ انقلابي نتوانسته از اين گذرگاه عبور کند مرحله‌اي بسيار مهم پيش روي انقلاب ماست. تنها انقلابي که به ظاهر از اين مرحله عبور کرده چين است که يک نظام پيوندي درست کرده است. اقتصاد سرمايه‌داري را به نظام کمونيستي پيوند زده‌اند. آمريکايي‌ها نمي‌گذارند همين مدل هم در جايي تکرار شود. اگر انقلاب اسلامي از ايستگاه اقتصاد عبور کند اولين انقلابي است که با هويت خودش توانسته به عنوان يک انقلاب در دو قرن اخير از ايستگاه اقتصاد عبور کند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اهميت اقتصاد در جامعه گفت: جهاد و جنگ به ميدان اقتصاد کشيده شده است. اقتصاد جنگ بزرگي است که به داخل ايران آمده است. ما همچنان در تحريم هستيم و بانک‌هاي جهاني زير بار معاملات ارزي با ايران نمي‌روند در اين موضوع راهکار ما اقتصاد مقاومتي است اما معنايش فقط ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي نيست. شغل خيلي مهم است. ما بايد فقر و بيکاري را بيرون کنيم اما به چه شکلي؟ ما به دنبال يک نهضت اقتصادي هستيم. چگونه ما سرزمين‌هاي خودمان را در دفاع مقدس با يک نهضت آزادي کرديم، در اقتصاد هم بايد يک نهضت داشته باشيم. اقتصاد مقاومتي بايد سبک زندگي، الگوي مصرف و توليد ثروت را بايد حل کند. اقتصاد مقاومتي نهضتي فرهنگي است، هم اجتماعي و هم اقتصادي و سياسي است .

رضايي گفت: آن روزي که کالاهاي ايراني بتواند سهم اول رادر اقتصاد و بازارهاي منطقه را به دست بياورد کمتر از آزادسازي خرمشهر نيست. کالاهاي باکيفيت و با قيمت مناسب و با رعايت استانداردهاي  سلامت و محيط زيست اگر داشته باشيم، بازارهاي منطقه را فتح مي کنيم. در بعد فرهنگي، از طريق نهضت فرهنگي مي توانيم از نيروي جواني نسل سوم و چهارم انقلاب استفاده کنيم و او را طرفدار انقلاب و اسلام کنيم. در سال اول جنگ ادبيات جنگ اينگونه بود: رمزها ببر و پلنگ بود. در سال هاي بعد، جاي همين رمزها، يا زهرا و يا حسين شد و تحول انساني بوجود آمد و در يک صحنه واقعي مردم تلاش نظام و نيروهاي دلسوز را در آزاد سازي سرزمين‌هاي خود ديدند. در دوران جنگ مردم به حجاب و ظاهر ساده اهميت مي‌دادند چون مي‌ديدند که آنهايي که با اخلاص مي‌جنگند، براي آنها  و ايران و اسلام هستند.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به نقش پررنگ دانشگاه و دانشجويان در اقتصاد مقاومتي خطاب به دانشجويان اظهار داشت:  مقاله نوشتن دانشجويان درزمينه‌هاي اشتغال يک بعد از کار است. بايد به دنبال مستقر کردن الگوي اقتصاد اسلامي در ايران باشيد. بنابراين گفتمان سازي يکي از خواسته‌هاي مقام معظم رهبري از جوانان و نخبگان است که بتوانند اقتصاد مقاومتي را براي مردم تبيين کنند و جلوي تحريف اقتصاد مقاومتي را بگيرند. مطالبه‌گري دانشجويان و جوانان از مسئولين کشور خواسته رهبري از شماست. شما از کساني که مي خواهند ماه‌هاي آينده و سال‌هاي آينده کشور را اداره کنند با مطالبه گري حرف بزنيد و آن‌ها را پاسخگو کنيد تا اقتصاد مقاومتي را اجرايي کنند. مقام معظم رهبري در جلسات با دانشجويان روي اين نکته تأکيد کردند که اقتصاد مقاومتي يک فکر و مطالبه عمومي است. اين جمله را ايشان يک سال قبل از ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي فرموده‌اند. در مورد شرکت‌هاي دانش بنيان تأکيد فراواني داشته‌اند.

 

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام به دو بند ازسياست هاي اقتصاد مقاومتي اشاره کرد و مطالبه گري و تبيين اقتصاد مقاومتي را وظيفه دانشگاهيان خواند و اضافه کرد: اقتصاد مقاومتي در خود دولت و دولت در اقتصاد مقاومتي مهم است.

وي ادامه داد: درآمدها و هزينه هاي دولت و شرکت هاي وابسته به دولت و بخشي از خدمات دولت به مردم بايد در چارچوب اقتصاد مقاومتي باشد. دولت خودش را بايد در اين چارچوب اصلاح کند. دولت در اقتصاد مقاومتي جامعه هم بايد فعاليت داشته باشد تا کسب و کار مردم و صعنتگران و کشاورزان اصلاح شود. رفتار بانک‌ها و بازارسرمايه در اين بخش قابل تحليل است.

وي با اشاره به تجارت کشور با خارج گفت: تنوع تجارت در واردات و صادرات مهم است و بايد به دنبال توازن تجاري باشيم و در صورت فشارهاي ظالمانه در محدود سازي تجارت واقتصاد ما، بايد تهاجم تجاري را مد نظر قرار دهيم. مديريت جهادي و فرهنگ سازي براي وارد کردن مردم به چرخه توليد با خلاقيت ابعاد ديگر اقتصاد مقاومتي است.

در ادامه اين نشست رضايي در پاسخ به پرسش دانشجويي مبني بر دليل بازگشت وي به سپاه،گفت: دليل خروج من از سپاه، احساس خطر در عرصه اقتصاد بود. دو سال پيش با ديدن تهديدات منطقه‌اي از جمله در سوريه و پيشروي‌هاي داعش از مقام معظم رهبري کسب اجازه کردم که با اين لباس در سال‌هاي آخر عمرم در کنار آقا باشم. همچنين با لباس مقدس پاسداري در کارهايي مانند انتقال تجربه و آموزش فرماندهان هم مشغول هستم.

وي در خصوص حمايت مجمع تشخيص مصلحت از اقتصاد مقاومتي گفت: ما در مجمع ايده اقتصاد مقاومتي که از سوي رهبر معظم انقلاب مطرح شده بود را طي دو سال به سياست هاي اقتصاد مقاومتي کارشناسي کرديم وخدمت ايشان مشورت داديم.  الان نظارت بر اجراي سند را در دستور کار قرار داديم و مجمع به دنبال اجراي اين نظارت است و بايد پس از مرتفع کردن پاره‌اي از مشکلات به رهبر انقلاب گزارش بدهيم.

دانشجويي در مورد سرنوشت حاج احمد متوسليان سوال کرد؛ فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: ايشان به عنوان فرمانده لشکر 27 حضرت رسول به لبنان اعزام شد و در جاده بعلبک به همراه سه ديپلمات ايراني اسير شد و تاکنون اسرائيل و آمريکا در مورد اين عزيزان اطلاعاتي نداده‌اند و زير بار نمي‌روند. اخيرا اطلاعاتي به دست آمده و اميدواريم سرنخ ها به جايي برسد و نسبت به گذشته اميدوارتر شديم. در همه دوره هاي سپاه و حزب الله و سپاه قدس فعاليت‌هايي براي پيگيري اين عزيزان بوده و انجام شده است.

رضايي در مورد رابطه ايران و عربستان  گفت: رابطه ما روز به روز بدتر مي‌شود و آن‌ها مي‌خواهند همه پل‌ها را خراب کنند. به طور ديوانه وار اين پل‌ها را خراب مي‌کنند. گويي مي‌خواهند به سمت جنگ پيش بروند. قريب 400 هزار عرب به سارايوو رفته‌اند تا از جنگ عربستان و ايران فرار کنند. اين وضعيت به سمت ديپلماسي و صلح نيست و به طرف جنگ مي‌روند. تصور غلطي دارند که فکر مي کنند که جنگ در خليج فارس خواهد بود و ايراني ها با آمريکايي درگير خواهند شد. فکر نکرده‌اند که ما حساب اين کارها را کرده‌ايم و آمريکا و توانايي‌هايش ديده‌ايم.

وي در پاسخ به سوالي در مورد فعاليت ستاد اقتصاد مقاومتي در دولت گفت: اينکه دولت اين ستاد را تشکيل داده خوب است اما کافي نيست. دولت بايد ريل اقتصاد را عوض کند. تعريف پروژه در جهت اقتصاد مقاومتي ممکن است باشد اما تحول ايجاد نمي کند. اميدواريم اين هشت ماه آخر دولت به نام نيک دولت در اقتصاد منتهي بشود.

دانشجويي در مورد مدل جديد قراردادهاي نفتي سوال کرد و دکتر رضايي در پاسخ گفت: قراردادهاي آي پي سي، دقيقا ضد اقتصاد مقاومتي است. خطرناک است و تعهدات زيادي براي ما ايجاد مي کند که در صورت شکايت طرف مقابل خسارت‌هاي زيادي به ما وارد مي‌کند. طراحان اين قراردادها به دنبال تقويت سرمايه گذاري خارجي در ايران هستند که ديگر مسائل را مد نظر قرار نداده‌اند. اشکلاتش گفته شده و اصلاحاتي هم صورت داده‌اند اما اصلاحات انجام شده کافي نيست.

دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در مورد حقوق‌هاي نجومي گفت: ريشه اين حقوق هاي نجومي، عدم نظارت در ميان مديران کشور ماست. اگر حساسيت اعمال مي شد و افکار مخرب در ميان مديران پيش نمي‌آمد شاهد اين حقوق‌ها نبوديم. هر سه قوه عزم خود را براي مقابله با حقوق هاي نجومي مديران نشان داده اند و اين ناشي از تحرکات و مطالبات مردم و تأکيد رهبر انقلاب در اين فضا است.

وي در خصوص برجام گفت: ما چهار برجام داريم. برجامي که آمريکايي‌ها در کشور خود تصويب کردند. برجامي که شوراي امنيت ملي ما تصويب کرده و برجامي که نمايندگان در مجلس رأي دادند و برجامي که رهبري با بيان شروطي پذيرفتند.سه برجام اول مورد قبول ما نيست. ما آنچه مقام معظم رهبري مصوب کردند و در آن شروط و ملاحظات را بيان داشتند را مد نظر قرار مي‌دهيم. از جمله اينکه آمريکايي‌ها به تعهداتشان عمل کنند و نقض نکنند. الان آمريکايي‌ها در موارد مختلف به تعهداتشان عمل نکرده‌اند و در دو مورد نقض برجام داشته‌اند. کميته نظارت بايد فشار بياورد. افکار عمومي هم بايد مطالبه کنند تا برجام به درستي اجرا شود.

منبع:فارس

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html