پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 226171
تهران موشک‌هاي بالستيکش را براي بمب اتمي مي‌خواهد!
تاریخ انتشار : 1395/06/13 12:13:01
نمایش : 933
نماينده جمهوري‌خواه آمريکايي مدعي شد اوباما درباره توافق هسته‌اي ايران و ديگر مسائل در خصوص کشورمان، استثنا قائل شده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار،  آدام کينزينگر، نماينده جمهوري‌خواه ايلي‌نوي، درباره توافق هسته‌اي با ايران و ادعاهاي مطرح شده در خصوص لحاظ کردن برخي استثناءها در معامله با ايران، گفت: دولت اوباما بايد در اين خصوص توضيح دهد و ما پيگير آن خواهيم بود. 

 

وي درباره اينکه آيا توافقي پنهاني با ايران وجود دارد يا خير، ادعا کرد: «واقعيت اين است که اين دولت رفتاري ناسالم با ايران را از روز نخست در پيش گرفته است. به ياد داريد که در 2009 که خيزشي بر ضد دولت ايران صورت گرفته بود (فتنه 88؛) اين اتفاقي بود که دانشگاهي‌هاي غربي و کارشناسان روابط خارجي 30 سال در انتظارش بودند. آنان مي‌گفتند رژيم ايران با «خيزش» در داخل اين کشور سقوط خواهد کرد، ولي اتفاقي که در عمل افتاد اين بود که رئيس جمهور اوباما اعلام کرد در اين موضوع مداخله نمي‌کند و اين «خيزش» به خاطر موضع اوباما و آمريکا از ميان رفت.»
 
اين نماينده کنگره اضافه کرد: (اوباما) همين موضع را نيز در خصوص توافق هسته‌اي داشت؛ به ياد دارم که در برخي موارد احساس مي شد که توافق هسته‌اي شايد به دست نيايد و من به ياد دارم که در کميته مي‌گفتم همه پول خود را شرط‌بندي مي کنم که اين اتفاق روي مي‌دهد؛ زيرا دولت هر کاري براي رسيدن به توافق انجام مي دهد و به نظر مي رسد همينطور هم شده بود.

 

آدام کينزينگر ادامه داد: ما اين موضوع را پيگيري مي کنيم و تا آخر قضيه، آن را دنبال خواهيم کرد. نمايندگان دموکرات سناي و بخصوص کساني که رأي به تصويب اين توافق داده‌اند، بايد پاسخگو باشند. البته جمهوري‌خواهان موضع محکمي داشتند و حتي يک جمهوري‌خواه نيز به اين توافق رأي نداد و در نهايت به خاطر حمايت رئيس جمهور تصويب شد. بالاخره بايد نشست استماعي را براي رسيدگي به مساله برگزار کنيم. 

 

وي درباره برنامه موشکي ايران در اظهاراتي بي اساس مدعي شد: «چه دليلي دارد که ايران موشک بين قاره‌اي بالستيک آزمايش کند؟ آنها اين موشک‌ها را براي بمب اتمي مي‌خواهند، اين بسيار اهميت دارد و بايد پيگير اين موضوع باشيم.» 

 

نماينده جمهوري‌خواه ايلي‌نوي درباره اينکه آيا آمريکا براي آزادي شهروندان زنداني شده در ايران باج داده است يا خير، گفت: دليلي ندارد که يک هواپيما پر از پول‌هايي که پول آمريکايي و دلار نيستند، در نقطه‌اي که گروگان‌ها بايد آزاد شوند نشان بدهيد تا آن‌ها آزاد شوند. البته من از اينکه اين افراد آزاد شده‌اند و در کشور هستند بسيار خوشحالم، ولي مشکل اينجاست که ايران، داعش و ديگراني که نگرانشان هستيم به اين روي داد نگاه مي کنند و مي گويند آمريکا حاضر است پول بپردازد. ما کسان ديگري را نيز داريم که دارايي‌هاي آنان مسدود شده است، ممکن است آنها نيز نگاه کنند و بگويند مي توانند در چنين فرايندي، دارايي‌هاي خود را آزاد کنند. 

 

آدام کينزينگر درباره تلاش‌هاي ترامپ براي مرتبط کردن هيلاري کلينتون به اين توافق گفت: در واقع هيلاري کلينتون کسي است که از آغاز در اين فرايند حضور داشت و در واقع، جان کري دنباله کارهاي وي را گرفت. وي حامي اين کار بود و اکنون پرسشي که مطرح مي شود اين است که آيا وي نيز اين کارها را ادامه مي‌دهد و از توافقي اين‌چنيني حمايت مي کند؟ آيا مي تواند ايران را در خصوص تحريم هاي شکسته شده به پاسخگويي وا دارد؟ آيا مي تواند آزمايش موشکي بالستيک ميان  قاره‌اي آنان و نقض قطعنامه‌هاي سازمان ملل را متوقف کند؟ آيا در برابر رژيم اسد که تحت حمايت رژيم ايران است، مي ايستد و خواستار رفتنش مي‌شود؟ 

 

وي افزود: اينها پرسش‌هايي هستند که وي بايد جواب دهد؛ هيلاري از روز اول در جريان اين توافق بود ولي فراتر از همه اينها، وي چه نوع رئيس جمهوري خواه بود؟ برخلاف هيلاري، دونالد ترامپ درباره سياست خارجي خود صحبت کرده است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html