به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، عباس آخوندي عصر سه شنبه در نشست شوراي برنامه ريزي و مسکن و نشست با پيمانکاران، فعالان اقتصادي، عمراني و حمل و نقل چهارمحال و بختياري اظهار کرد: خواسته ها، کاستي ها و عقب ماندگي ها در اين بخش در استان ها بسيار زياد است.
به گفته وي اجراي خواسته ها در استان ها و جبران عقب ماندگي ها با بودجه عمومي امکان پذير نيست و بايد انديشه و برنامه اي فراتر از اقتصاد ملي داشت.
وزير راه و شهرسازي ادامه داد: نه تنها به دليل نداشتن منابع بلکه براي توسعه و رشد و رسيدن به بخشي از ثروت جهان بايد از ظرفيت سرمايه گذاري در جهان به نفع ملت ايران استفاده کرد.
آخوندي با بيان اينکه بايد از ظرفيت اقتصاد جهاني به نفع ايران استفاده کرد، تصريح کرد: بايد از اين ظرفيت حداکثر استفاده را کرد.
*** 8 فرودگاه در کشور فعال است
وزير راه و شهرسازي گفت: از مجموع 60 فرودگاه در کشور تنها هشت فرودگاه فعال است و مابقي فرودگاه هاي کشور با وجودي که سرمايه گذاري ميلياردي در آنها صورت گرفته است، حداقل بهره برداري از آنها مي شود.
آخوندي با بيان اينکه افزايش رفاه، سطح زندگي و ثروت مردم از جمله سياست هاي وزارت راه و شهرسازي است، ادامه داد: ارتقاي ارتباط هاي هوايي در کشور از جمله برنامه هاي اين وزارتخانه است.
وي تصريح کرد: سال ساخت 12 هواپيماي موجود در کشور بعد از سال 2000 است.
به گفته وي، ناوگان هواپيمايي کشور به طور کامل فرسوده است و هم اينک ميانگين سن هواپيماهاي کشور 23 است که سن بازنشستگي هواپيما 24 سال است.
وزير راه و شهرسازي ادامه داد: 'هما' پنجمين هواپيما در ناوگان جهان بود که بايد دوباره احيا شود.
آخوندي گفت: هزينه بليط ايراني ها در سال براي سفرهاي خارج از کشور سالانه چهار تا پنچ ميليارد دلار است که بايد براي سرمايه گذاري خارجي ها معادل اين ميزان در ايران نيز سرمايه گذاري کنيم.
وي تصريح کرد: هم اينک 17 خطوط کشتي راني بين المللي مستقيم به بنادر ايران سفر و صادرات و واردات کالا دارند.
وزير راه و شهرسازي گفت: با توجه به اينکه در حال توسعه و بهسازي شبکه ريلي داخلي ايران هستيم، شبکه ريلي ايران را به تمام کشورهاي منطقه متصل خواهيم کرد.
آخوندي گفت: معتقديم بايد بين ايران، اروپا و چين شبکه ريلي مسافر و کالا، اتصال و توسعه يابد.
در اين نشست نمايندگان پيمانکاران و انجمن هاي نظام مهندسي در چهارمحال و بختياري بهسازي و توسعه زيرساخت هاي ارتباطي و جاده اي در استان، توسعه راههاي چهارمحال و بختياري، رفع مشکلات پيمانکاران، طلب پيمانکاران از دولت، بازنگري در قانون سازمان نظام مهندسي، رفع مشکلات سرمايه گذاري در استان رفع مشکلات زيرساختي و بن بست هاي اقتصادي را خواستار شدند.
محورهاي مواصلاتي استان چهارمحال وبختياري، استان هاي جنوبي را به مرکز و غرب کشور متصل مي کند و سه هزار و 700 کيلومتر راه آسفالته در قالب بزرگراه، راه هاي اصلي، فرعي و روستايي در اين استان وجود دارد.
وزير راه و شهرسازي روز سه شنبه در سفر به استان چهارمحال و بختياري از طرح هاي عمراني شامل بيمارستان 220 تختخوابي شهر بروجن، عمليات چهارخطه شهرکرد - بروجن، شهرکرد - شلمزار، کمربند شرق و شمال شرق شهرکرد ديدار و در نشست تخصصي فعالان مسکن، پيمانکاران و بخش حمل و نقل اين استان حضور يافت.
منبع:ايرنا