پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 204515
مجلس خبرگان بايد انقلابي بماند/مقايسه رفتار نجيبانه راي‌نياورندگان انتخابات اخير با رفتار نانجيبانه فتنه‌گران ۸۸/ نبودن آقايان مصباح و يزدي براي مجلس خبرگان خسارت است
تاریخ انتشار : 1394/12/20 18:40:17
نمایش : 1215
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي تصريح کردند: برخلاف رفتار نانجيبانه کساني که در سال 88 رأي نياوردند و با براه انداختن فتنه براي کشور هزينه بوجود آوردند و دشمن را به طمع انداختند، در اين انتخابات کساني که رأي نياوردند، به پيروز انتخابات تبريک گفتند که اين موضوع، بسيار با عظمت و با ارزش است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز (پنج شنبه) در آخرين ديدار رئيس و نمايندگان دوره چهارم مجلس خبرگان رهبري، در سخنان بسيار مهمي ضمن تجليل از حضور معنادار و پرشکوه مردم در انتخابات هفتم اسفند و اعلام قاطعانه پايبندي و وفاداري خود به نظام اسلامي، به تبيين ويژگيهاي اين انتخابات و مهمترين وظايف و اولويت هاي مجلس خبرگان و مجلس شوراي اسلامي در دوره جديد پرداختند و با برشمردن سه اولويت اصلي کشور در مقطع کنوني، «مسئله نفوذ» را بسيار جدي و مهم خواندند و تأکيد کردند: تنها راه پيشرفت حقيقي، «استحکام ساخت داخلي کشور» در زمينه هاي اقتصادي، فرهنگي و سياسي، «حفظ خصوصيات انقلابي»، «حرکت جهادي»، «حفظ عزت و هويت ملي و اسلامي» و «هضم نشدن در هاضمه خطرناک جهاني» است.
رهبر انقلاب اسلامي انتخابات هفتم اسفند را با توجه به حضور 34 ميليوني مردم و انداختن نزديک به هفتاد ميليون راي در صندوقها، انتخاباتي پرمعنا و مهم خواندند و گفتند: مردم در اين انتخابات واقعاً خوش درخشيدند و مشارکت 62 درصدي واجدان شرايط رأي دادن، در مقايسه با بسياري از کشورها حتي امريکا، درصد بالايي است.
حضرت آيت الله خامنه اي، خاطرنشان کردند: مردم با اين مشارکت بالا، در واقع اعتماد خود را به نظام اسلامي، بصورت عملي نشان دادند.
ايشان انتخاب شدن و يا انتخاب نشدن برخي افراد در انتخابات گوناگون را طبيعي برشمردند و ضمن تشکر از تلاشهاي نمايندگان خبرگان که در دوره جديد موفق به ورود به مجلس نشده اند، افزودند: البته برخي بزرگان هم هستند که رأي آوردن و يا رأي نياوردن، هيچ خللي در شخصيت آنها ايجاد نمي کند و آقايان يزدي و مصباح از جمله اين افراد هستند که حضور آنان در خبرگان باعث افزايش وزانت اين مجلس مي شود و نبود آنها نيز براي مجلس خبرگان خسارت است.
رهبر انقلاب اسلامي سپس به برشمردن خصوصيات و ويژگي هاي انتخابات در نظام اسلامي بويژه انتخابات هفتم اسفند پرداختند و گفتند: «آزادي عمل مردم» براي شرکت در انتخابات از جمله اين ويژگيها است زيرا در نظام اسلامي، حضور در انتخابات اجباري نيست و مردم با رغبت و انگيزه و فکر در همه انتخابات ها حضور مي يابند.
حضرت آيت الله خامنه اي، «رقابتي بودن» انتخابات در نظام اسلامي را دومين ويژگي برشمردند و تأکيد کردند: انتخابات هفتم اسفند يک انتخابات رقابتي کامل بود زيرا جناح ها و افراد مختلف با شعارها و عناوين گوناگون در انتخابات حضور پيدا کردند و صدا و سيما نيز در اختيار کانديداهاي مجلس خبرگان بود و همه به معني واقعي کلمه تلاش و رقابت کردند.
ايشان «امنيت و آرامش فضاي انتخابات» را از نکات برجسته‌ي انتخابات اخير دانستند و گفتند: در حاليکه در کشورهاي اطراف ما زندگي مردم با ناامني و حوادث تروريستي همراه شده است، اما انتخاباتي با اين عظمت و با چنين مشارکت وسيع مردمي، بدون حادثه اي تلخ برگزار شد به گونه اي که در شهر تهران مردم از ساعت 8 صبح تا نيمه هاي شب، در کمال امنيت در پاي صندوق هاي رأي حاضر شدند.
رهبر انقلاب اسلامي ضمن تشکر از تلاشها و اقدامات نيروي انتظامي، وزارت اطلاعات، وزارت کشور، سپاه و بسيج در برقراري امنيت و آرامش انتخابات، «سلامت و امانت داري» را يکي ديگر از ويژگي هاي اين انتخابات برشمردند و خاطرنشان کردند: برخلاف تبليغات دشمنان و همچنين ادعاهاي برخي در داخل، انتخابات در نظام اسلامي همواره سالم بوده و هيچگاه حرکتي سازماندهي شده براي تأثيرگذاري بر نتيجه انتخابات وجود نداشته است.
حضرت آيت الله خامنه اي تأکيد کردند: انتخابات هفتم اسفند بار ديگر نادرستي و بي اعتباري سخنان کساني را که در سال 88 مدعي نامعتبر بودن انتخابات بودند و آن فتنه مضر را براي کشور بوجود آوردند، نشان داد.
ايشان افزودند: همانگونه که انتخابات اخير سالم بود، انتخابات دوره هاي قبل، از جمله انتخابات سالهاي 88 و 84 نيز سالم بودند.
رهبر انقلاب اسلامي، «رفتار کاملاً نجيبانه» کساني را که در اين انتخابات، رأي نياوردند، يکي ديگر از ويژگيهاي انتخابات هفتم اسفند دانستند و خاطرنشان کردند: برخلاف رفتار نانجيبانه کساني که در سال 88 رأي نياوردند و با براه انداختن فتنه براي کشور هزينه بوجود آوردند و دشمن را به طمع انداختند، در اين انتخابات کساني که رأي نياوردند، به پيروز انتخابات تبريک گفتند که اين موضوع، بسيار با عظمت و با ارزش است.
حضرت آيت الله خامنه اي در جمع بندي اين بخش از سخنان خود گفتند: اعلام اعتماد مردم به نظام اسلامي در انتخابات هفتم اسفند، در نقطه مقابل تلاش دشمن براي «ايجاد دو قطبي مردم و نظام»، و «بي اعتبار کردن انتخابات» بود.
ايشان بار ديگر به موضوع حملات ماههاي اخير به شوراي نگهبان نيز اشاره کردند و با اظهار گلايه شديد از افرادي که در تبيعت ناخواسته از دشمن، شوراي نگهبان را مورد هجمه قرار مي دهند، خاطرنشان کردند: شوراي نگهبان کار خود را با جديت انجام داد و اگر هم اشکالي وجود دارد مربوط به قانون است که بايد اصلاح شود.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: بررسي صلاحيت 12 هزار نفر در مدت بيست روز يک اشکالي قانوني است که بايد برطرف شود و نبايد بدليل اين اشکال قانوني، شوراي نگهبان مورد حمله قرار گيرد.
حضرت آيت الله خامنه اي درخصوص موضوع احراز صلاحيت ها نيز گفتند: آيا بدون احراز شرايط، مي توان صلاحيت يک فرد را براي انتخابات تأييد کرد و آيا مي توان در مقابل خداوند پاسخگو بود؟
ايشان خاطرنشان کردند: هنگامي که شوراي نگهبان نتواند شرايط قانوني را در فردي احراز کند، نمي‌تواند صلاحيت وي را تأييد کند و اين، يک ايراد نيست بلکه عمل به قانون است.
حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اينکه شوراي نگهبان يکي از چند مرکز اصلي نظام جمهوري اسلامي است که از ابتداي انقلاب مورد هجمه و تخريب استکبار بوده است، گفتند: هرگونه تخريب بر ضد شوراي نگهبان، اقدامي غيراسلامي، غيرقانوني، غيرشرعي و غيرانقلابي است.
ايشان تأکيد کردند: افرادي هم که صلاحيت آنها احراز نمي شود، ممکن است بطور طبيعي ناراحت شوند اما نبايد شوراي نگهبان را تخريب کنند بلکه بايد اعتراض خود را از روشهاي قانوني پيگيري کنند.
رهبر انقلاب اسلامي بعد از تبيين ويژگيها و پيامهاي انتخابات هفتم اسفند، خاطرنشان کردند: مردم با حضور در صحنه، وظيفه خود را انجام دادند و حالا نوبت مسئولان است که به وظايف خود عمل کنند.
حضرت آيت الله خامنه اي ابتدا به بيان وظايف نمايندگان دوره جديد مجلس خبرگان به عنوان يکي از مهمترين ارکان نظام اسلامي پرداختند و گفتند: وظيفه مجلس خبرگان عبارت است از: «انقلابي ماندن، انقلابي فکر کردن و انقلابي عمل کردن».
ايشان رعايت اين سه ويژگي را در نحوه انتخاب رهبر آينده کشور از اساسي ترين مسئوليت هاي مجلس خبرگان برشمردند و خاطرنشان کردند: لازم است در انتخاب رهبر آينده ملاحظات، رودربايستي ها و مصلحت انديشي ها کنار گذاشته شوند و فقط خدا و نياز کشور و اصل حقيقت، در نظر گرفته شود.
رهبر انقلاب اسلامي تأکيد کردند: اگر در اين وظيفه بزرگ کوتاهي انجام گيرد، قطعاً در اساس  کار نظام و کشور مشکل بوجود خواهد آمد.
حضرت آيت الله خامنه اي همچنين با اشاره به حضور علما، بزرگان و شخصيت هاي برجسته در مجلس خبرگان، يکي ديگر از وظايف نمايندگان اين مجلس را بيان خواست ها و مشکلات مردم به مسئولان و تبيين حقايق براي مردم و آگاهي بخشي به آنها دانستند.
ايشان درخصوص وظايف نمايندگان دوره جديد مجلس شوراي اسلامي نيز به توصيه هميشگي خود براي همراهي و کمک مجلس به دولت اشاره کردند و افزودند: البته اين همراهي و کمک، به معناي اغماض مجلس شوراي اسلامي از وظايف قانوني خود نيست.
رهبر انقلاب اسلامي سپس به وظايف مسئولان دولتي اشاره کردند و گفتند: در شرايط کنوني کشور، سه وظيفه و اولويت اصلي بايد مورد توجه مسئولان دولتي قرار گيرد: «1- اقتصاد مقاومتي» «2- ادامه پرشتاب حرکت علمي کشور» و «3- مصون سازي فرهنگي کشور، ملت و جوانان».
حضرت آيت الله خامنه اي درخصوص اولويت اول بار ديگر با تأکيد بر اينکه مشکلات اقتصادي کشور بدون اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي حل نخواهند شد و رشد اقتصادي نيز بوجود نخواهد آمد، افزودند: قرار بر اين شد که دولت يک قرار گاه اقتصاد مقاومتي تشکيل دهد و براي اين قرارگاه، فرماندهي نيز تعيين کند که اقداماتي انجام شده است اما اين اقدامات بايد محسوس باشند و ديده شوند.
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: مسئولان دولتي بايد نسبتِ فعاليت ها و تلاشهاي اقتصادي خود را با اقتصاد مقاومتي، کاملاً مشخص کنند و معيار هرگونه همکاري و برنامه اقتصادي، سياستهاي اقتصاد مقاومتي باشد که براساس خرد جمعي تنظيم شده و مورد اجماع اکثر کارشناسان و متخصصان اقتصادي است.
حضرت آيت الله خامنه اي به اولويت دوم يعني «ادامه حرکت پرشتاب علمي» اشاره کردند و افزودند: اگر قدرت، عزت و مرجعيت را در جهان خواستاريم بايد علم را تقويت کنيم و حرکت علمي متوقف نشود.
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: بايد پيشرفت علمي با جديت تمام دنبال شود زيرا يکي از نتايج آن، اقتصاد دانش بنيان خواهد بود.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اولويت سومِ مسئولان دولتي يعني «مصون سازي فرهنگي» کشور تأکيد کردند: براي مصون سازي فرهنگي، ابتدا بايد به اين هدف اعتقاد داشته باشيم و سپس براي آن برنامه ريزي و تلاش جدي کنيم.
ايشان خاطرنشان کردند: اگر اين سه اولويت در دستور کار جدي مسئولان دولتي قرار گيرد، نتيجه آن، پيشرفت واقعي کشور خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامي، پيشرفت صوري از طريق رونق ظاهري و واردات کالا و خشنودي مقطعي جامعه را به ضرر مردم دانستند و تأکيد کردند: پيشرفت بايد عميق، مستحکم و مبتني بر پايه هاي داخلي کشور باشد.
ايشان، «حفظ خصوصيات انقلابي، حرکت جهادي، حفظ عزت و هويت ملي و اسلامي، و هضم نشدن در هاضمه خطرناک فرهنگي، اقتصادي و سياسي جهان» را از ديگر لوازم پيشرفت برشمردند و با اشاره به طراحي دشمن براي نفوذ گفتند: بر اساس اطلاعات دقيق، برنامه جدي استکبار و امريکا، نفوذ در کشور است، البته اين نفوذ، از جنس کودتا نيست زيرا آنها مي‌دانند که در ساخت نظام جمهوري اسلامي چنين چيزي امکان ندارد، بنابراين نفوذ را از دو مسير ديگر دنبال مي‌کنند.
رهبر انقلاب، آماج قرار دادن مسئولان و مردم را دو هدف عمده نفوذ دشمن خواندند و افزودند: هدف دشمن از طراحي نفوذ در مسئولان، تغيير دادن محاسبات مسئولان کشور است که نتيجه آن، قرار گرفتن فکر و اراده مسئولين در مشت دشمن است و در اين حالت، ديگر نيازي به دخالت مستقيم دشمن نيست و فرد مسئول بدون آنکه حتي خود بداند، همان تصميمي را مي‌گيرد که دشمن مي‌خواهد.
ايشان، سطح ديگر نفوذ را آماج قرار دادن باورهاي مردم نسبت به اسلام، انقلاب، اسلام سياسي و وظايف عمومي آن يعني جامعه‌سازي و تمدن‌سازي برشمردند و گفتند: نفي استقلال کشور هم يکي از نقاط هجمه و نفوذ دشمن است که برخي در داخل نيز با ناشيگري آن را مطرح مي کنند و مي گويند استقلال موضوعي کهنه ‌شده است و امروز ديگر معنا ندارد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي، تغيير باورهاي مردم براي فراموش کردن خيانتهاي غرب را يکي ديگر از طراحي هاي دشمن دانستند و خاطرنشان کردند: در تبليغات جهاني مطرح مي‌کنند که چرا جمهوري اسلامي و مسئولان آن تا اين حد با غرب و امريکا مخالف هستند؟
ايشان گفتند: ما از غرب صدمه ديده‌ايم و نبايد فراموش کنيم که غرب با ما چه کرده است. من طرفدار قطع رابطه با غرب نيستم اما بايد بدانيم که با چه کساني در حال تعامل هستيم؟
رهبر انقلاب اسلامي با برشمردن موارد آشکاري از دشمني غرب با ملت ايران از اواسط دوره قاجار تا به امروز، گفتند: ضعف سلاطين قاجار موجب فشار و امتيازگيري غربيها و متوقف کردن پيشرفتهاي ملت ما شد، سپس رضاخان و بعد از او پسرش را بر سر کار آوردند، بعد از آن نيز حرکت نهضت ملي را در 28 مرداد 32 سرکوب و دستگاه جهنمي ساواک را ايجاد کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي، نابود کردن کشاورزي، توقف پيشرفت علمي، ربودن مغزهاي فعال و کشاندن جوانان کشور به فساد و اعتياد را از ديگر برنامه‌هاي تحت مديريت غرب در دوره پهلوي خواندند و افزودند: غربيها از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي شروع به معارضه کردند، به ضد انقلاب در بخشهاي مرزي پول، سلاح و کمک سياسي دادند، عليه امام، انقلاب و مسئولان انقلابي شايعه‌پراکني و دشمني کردند و در جنگ نيز تا هر آنجا که توانستند به صدّام کمک نظامي و اطلاعاتي و سياسي کردند.
ايشان، اعمال تحريمها برضد کشورمان را نمونه ديگري از همين دشمني‌ها دانستند و گفتند: نظام اسلامي قصد دشمني با غرب را نداشت، بلکه در اين کشور بناي مستقلي پايه‌گذاري شده بود که آنها شروع به دشمني با آن کردند.
رهبر انقلاب با اشاره به تبعيت اروپا از سياستهاي امريکا در قضاياي مختلف همچون تحريمها و تبليغات خصمانه خاطرنشان کردند: ما مسئول کشور و ملّت و مسئول تاريخ هستيم و اگر در مقابل دشمني دشمنان با شجاعت و اقتدار ايستادگي نکنيم، آنها کشور و ملت را خواهند بلعيد که نبايد چنين اجازه‌اي به آنها داده شود.
رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به سخنان برخي مسئولان مبني بر اينکه بايد با همه دنيا تعامل داشته باشيم، افزودند: بايد با همه دنيا البته به‌جز امريکا و رژيم صهيونيستي ارتباط داشته باشيم اما بايد بدانيم که دنيا منحصرِ در غرب و اروپا نيست.
ايشان با اشاره به حضور بيش از 130 کشور در اجلاس غيرمتعهدها در تهران گفتند: امروز قدرتها در دنيا پخش شده‌اند و شرق دنيا و منطقه آسيا نيز منطقه وسيعي است.
حضرت آيت الله خامنه‌اي با تأکيد بر اينکه ابتدا، غربيها بناي دشمني با ملت ايران را گذاشتند و اکنون هم به دنبال نفوذ هستند خاطرنشان کردند: دشمن حدود 10 راه را براي نفوذ علمي، فرهنگي و اقتصادي از جمله «ارتباط با دانشگاهها و دانشمندان»، «حضور در کنفرانسهاي بظاهر علمي ولي با هدف نفوذ» و «فرستادن مأموران دستگاههاي امنيتي در پوشش فعاليتهاي فرهنگي» طراحي کرده است.
رهبر انقلاب اسلامي راه اساسي مقابله با نفوذ را تقويت دروني کشور خواندند و خاطرنشان کردند: اگر ايران اسلامي از درون قوي و غني باشد، همان کساني که اکنون شاخ و شانه مي کشند، براي ارتباط با نظام اسلامي صف خواهند کشيد.
ايشان تأکيد کردند: اکنون رفت و آمدهايي از طرف غربي ها انجام مي شود اما اين رفت و آمدها تاکنون هيچ اثر مثبتي نداشته است و بايد در عمل مشخص شود که اين رفت و آمدها چه تأثيري دارند وگرنه صرفاً تفاهم برروي کاغذ فايده اي ندارد.
رهبر انقلاب اسلامي با قدرداني از زحمات مسئولان کشور خاطرنشان کردند: تجربه 37 ساله جمهوري اسلامي نشان داده است که بايد از لحاظ فکري، سياسي، اقتصادي، فرهنگي و علمي قوي شويم و هنگامي که به اين مرحله برسيم، عزت واقعي پيدا خواهيم کرد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي در ابتداي سخنانشان با گراميداشت ياد و خاطره اعضاي فقيد دوره چهارم مجلس خبرگان رهبري به‌ويژه آيت الله واعظ طبسي و آيت الله خزعلي گفتند: اين دو برادر خوب، حقيقتاً جايگاه خبرگي را در مجلس خبرگان حفظ کردند و امتحانهاي خوبي دادند.
رهبر انقلاب با اشاره به سوابق مبارزاتي آيت الله واعظ طبسي و خدمات ايشان در دوران انقلاب و آستان قدس رضوي، افزودند: آن انسان صريح، مؤمن و قاطع در حساس‌ترين مواقع، جايگاه انقلابي خود را به‌طور واضح، آشکار کرد و در فتنه 88 با کنار گذاشتن همه ملاحظات و رفاقتها و رودربايستي‌ها، به وسط ميدان آمد.
ايشان حضور با عظمت و پر شور مردم در مراسم تشييع و بدرقه آيت الله واعظ طبسي را نشانه قدرشناسي مردم مشهد خواندند و گفتند: زندگي آن مرد بزرگوار در دوران مسئوليتش بدون تغيير و توسعه ماند و هيچگاه وضع اَشرافي به‌خود نگرفت و در همان خانه‌اي از دنيا رفت که قبل از انقلاب در آن زندگي مي‌کرد.
رهبر انقلاب در خصوص آيت الله خزعلي نيز گفتند: آن مرحوم هم امتحان بسيار دشوار ديگري را داد و در جايي که بحث نزديکان و منتسبان به او مطرح بود، با کمال شجاعت پاي انقلاب ايستاد، که اين خصوصيات به انسانها ارزش و به حرکت انقلابي آنها معنا مي‌دهد.
حضرت آيت الله خامنه اي همچنين با تسليت ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله عليها، افزودند: در ذکر مناقب آن بزرگوار بايد دقت شود که مسائل اختلاف افکن مطرح نشود، زيرا امروز سياست اهريمني جبهه استکبار ايجاد اختلاف بين شيعه و سنّي است.
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: البته بيان تاريخ با رعايت موازين، ادب و در نظر گرفتن مصالح اشکالي ندارد اما نبايد اختلاف و بغض ايجاد شود.
ايشان جنگهاي کنوني در منطقه را نشأت گرفته از انگيزه‌هاي کاملاً سياسي توصيف و خاطرنشان کردند: دشمنان اسلام سعي مي‌کنند اين اختلافها را به اختلافهاي مذهبي تبديل کنند تا به آساني خاتمه نيابد و ما نبايد به اين هدف خطرناک کمک کنيم.
رهبر انقلاب به حضور و شهادت برادران اهل سنت در دفاع از حرمهاي اهل‌بيت عليهم السلام و اظهارافتخار خانواده‌هاي آنان اشاره کردند و گفتند: روحانيت معظم نبايد اجازه دهد که با رنجاندن اهل سنت، نقشه اختلاف‌افکني امريکاييها و صهيونيستها اجرا شود.
پيش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آيت‌الله يزدي رئيس مجلس خبرگان رهبري با تسليت ايام فاطميه و گراميداشت ياد آيت الله واعظ طبسي و آيت الله خزعلي، گزارشي از برگزاري نوزدهمين اجلاس مجلس خبرگان بيان کرد.
همچنين آيت‌الله هاشمي شاهرودي نايب رئيس مجلس خبرگان گزارشي از اهم مباحث، نطق‌ها و مذاکرات اعضاي مجلس خبرگان و مهمانان اجلاس اخير اين مجلس ارائه کرد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html