وي افزود: بايد مجلس آينده کارآمد باشد و دردشناسي را مدنظر قرار دهد، مجلسي که تا کنون تشکيل شده است از ميان 221 نماينده انتخابات شده تقريبا هر سه ضلع اصولگرايي، اصلاح طلب و اعتدال به يک اندازه حضور دارند، اما از مرحله دوم که 69 نماينده بايد انتخاب شوند 9 نفر از آنها اصلاحطلب هستند و رقابت بر سر 10 کرسي بين اصولگرايان خواهد بود و 50 کرسي ديگر رقابت بين اصولگرايان و اصلاحطلبان و مستقلها شکل ميگيرد.
باهنر بيان داشت: ما افراد تند با مواضع راديکالي اصلاحطلبان در مجلس آينده داريم اما تعدادشان بسيار کم خواهد بود و اين مجلس ميتواند مجلسي معتدل باشد که مشکلات مردم را از دولت مطالبه کند.
وي در خصوص خواستههاي مردمي، عنوان داشت: امروز خواسته اصلي مردم خروج از رکود است، مردم خواهان حل و فصل موضوع بيکاري هستند، پس از انقلاب وضعيت ما از نظر وفور کالا استثنايي است اما متاسفانه رکود مبادلات وجود دارد.
باهنر تأکيد کرد: دولت تنها به موضوع تک رقمي تورم متمرکز شد اما بايد جريان عبور از رکود را نيز مورد توجه قرار ميداد، امروز اميدواريم در فضاي پسابرجام شرايط رونق در بازار شکل بگيرد.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي درباره نتايج انتخابات در تهران، عنوان داشت: بايد به نتايج انتخابات در تهران ريشهاي نگاه کرد، اگر فضا دو قطبي نميشد شايد نتيجه ديگري رقم ميخورد، زيرا در فضاي دو قطبي بليغاتي تند شد و بحثهاي اقتصادي و اتهاماتي از سوي دو طرف مطرح شد و از اين رو در اين فضاي دوقطبي نتيجه اينطور رقم خورد.
باهنر عنوان داشت: انتخابات هفتم اسفند نکات مثبتي داشت که يکي از آنها اين بود که جناحها فهميدند که ميتوانند مطالبات خود را از طريق نظام پيش ببرند، ضمن اينکه پس از انتخابات همه نتايج را قبول کردند و کسي دست به فتنهگري و حضور در خيابان نزد.
وي با اشاره به تأخبر دولت در ارائه بودجه سال 95 ابراز داشت: در حالي سخنگوي دولت مطرح کرد که ما حتي يک روز هم در اين زمينه تاخير نداشتيم که آن را با تاخيري حدود 2 ماهه به مجلس تقديم کردند؛ ما تلاش ميکنيم کميسيون تلفيق کار خود را تا پايان سال تمام کند اما بحث عمده کار براي صحن علني مجلس ميماند و ما از طريق طرح ميتوانيم چند دوازدهم را تصويب کنيم؛ ما در دورههاي قبلي نيز چند سال پشت سر هم چند دوازدهم را تصويب کرديم و اگر دولت لايحه داد همان را و در غير اين صورت طرح ماده واحده را تصويب و به دولت ابلاغ خواهيم کرد.
باهنر در پاسخ به سوالي مبني بر اظهارات رييسجمهور و رد سخنان صالحي مبني بر عدم تعهد طرف غربي در اجراي برجام گفت: دولت سخنگو دارد و موارد مختلف را پاسخ ميدهد؛اگر قرار باشد يکي از اعضاي موثر برجام اظهارنظري کند که در اختيارش نيست، رئيسجمهور پاسخ دهد.
وي تاکيد کرد: اجراي مسأله برجام از سوي طرف مقابل با تاخير جدي انجام ميشود البته برخي از ادعاهاي رئيسجمهور مبني بر انجام برخي کارها درست است اما 1+5 ميتواند سريعتر کارها را پيش ببرد؛ ما معتقديم که دولت بايد مسأله را از سوي دستگاه ديپلماسي پيگيري و شوراي عالي در حسن اجراي برجام نظارت کند از اين رو اگر خدشهاي جدي در اجراي برجام وجود دارد بايد هدفگذاري و اقدامات لازم صورت گيرد.
باهنر درباره رياست مجلس آينده نيز، گفت: قاعدتا نام آقايان عارف و لاريجاني مطرح است اما اين مساله به انتخابات دور دوم نيز مرتبط خواهد شد ولي شايد اکثريت نمايندگان ترجيح بدهند که لاريجاني رييس مجلس باشد اما هنوز زود است و کار بايد جلوتر رود.
نايب رييس مجلس گفت: رياست فراکسيون اصولگرايان در مجلس احتمالا با خود لاريجاني خواهد بود، اما اگر هم اينگونه نشود قطعا افرادي هستند که اين کار را در عدم حضور حداد عادل پيش ببرند، ضمن اينکه بايد ديد که آيا مجلس داراي دو فراکسيون خواهد شد و يا اعتدال نيز فراکسيون خواهد داشت؛ به هيچ وجه قصد کانديداتوري رياست جمهوري را ندارم و به ديگران نيز توصيه ميکنم که قصد اينکار را نکنند.
باهنر گفت: گمانه زنيهاي مختلف در خصوص عدم حضورم در مجلس را تکذيب ميکنم، حتي برخي از افراد تاييد صلاحيت شده نيز به شهادت بنده تاييد شدند، ضمن اينکه در خصوص آينده سياسي کشور نيز بايد بگويم که کشور مبتني بر نظام مردمسالاري ديني بدون چند حزب قدرتمند يک حلقه گمشده دارد و من به اصلاحطلبان نيز توصيه ميکنم که خود را در يک حزب جمع کنند لذا ما نيز تلاش داريم خود را در يک حزب جمع کنيم تا يک کشور از چند حزب جناح دار و پاسخگو برخوردار باشد و اين گونه نقاط ضعف کشور از جمله کادرسازي برطرف شود.