دبير هيأت بازرسي بر انتخابات چهارمحال و بختياري گفت: شهروندان چهارمحال و بختياري در روز انتخابات ميتوانند موارد تخلفاتي را از طريق پيامک به گوش وزارت کشور برسانند.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار محمد مراد رئيسي اردلي در گفتوگو با
جهانبين نيوز؛ اظهار داشت: شهروندان چهارمحال و بختياري در روز انتخابات ميتوانند موارد تخلفاتي را از طريق پيامک به گوش وزارت کشور برسانند.
وي با بيان اينکه همه شهروندان شهرستان شهرکرد ميتوانند موارد تخلفاتي را از طريق سامانه پيامکي ۳۰۰۰۴۴۸، شهروندان شهرستان بروجن از طريق شماره ۳۰۰۰۴۵۱ و شهروندان شهرستان فارسان از طريق شماره ۳۰۰۰۴۴۵ ميتوانند گزارش دهند.
دبير هيأت بازرسي بر انتخابات چهارمحال و بختياري ادامه داد: زمينه گزارش تخلفات احتمالي براي شهروندان لردگاني از طريق شماره ۳۰۰۰۴۴۳، شهروندان شهرستان اردل از طريق شماره ۳۰۰۰۴۴۹ و شهروندان شهرستان کيار از طريق شماره ۳۰۰۰۴۵۳ فراهم شده است تا اين عزيزان بتوانند گزارشهاي خود را اعلام کنند.
رئيسي با اشاره به اينکه شهروندان شهرستان سامان از طريق شماره ۳۰۰۰۴۴۷، شهروندان شهرستان کوهرنگ از طريق شماره ۳۰۰۰۴۵۲ و شهروندان شهرستان بن از طريق شماره ۳۰۰۰۴۵۴ ميتوانند نسبت به اعلام گزارش تخلفات احتمالي انتخاباتي اقدام کنند اضافه کرد: به اين ترتيب هماستانيها ميتوانند به عنوان ناظران بر انتخابات عمل کرده و ضريب وقوع تخلف به حداقل ميرسد.
لازم به ذکر است از چهارمحال و بختياري چهار نماينده وارد مجلس شوراي اسلامي و يک نماينده وارد مجلس خبرگان راهبري ميشود و اين درحالي است که 146 نفر در اين استان براي حضور در انتخابات مجلس شوراي اسلامي ثبتنام کردند و از اين تعداد 49 نفر در رقابت حضور دارند.
همچنين در انتخابات مجلس خبرگان رهبري نيز و از ۱۶ نامزد ثبتنامي براي حضور در انتخابات مجلس خبرگان رهبري سه تن وارد رقابت شدهاند.