فرمانده کل سپاه در واکنش به انتشار مطلب تأملبرانگيز روزنامه قانون عليه سپاه گفت: اين روزنامه کار بسيار اشتباهي کرد و بايد براي اين کارش توبه کند و اميد است که انشاءالله ديگر شاهد چنين مواردي نباشيم.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار سرلشکر محمدعلي جعفري فرمانده کل سپاه پاسداران در گفتوگو با دفاع پرس، درباره انتخابات مجلس خبرگان رهبري و انتخابات مجلس شوراي اسلامي که در اسفند ماه سال جاري برگزار ميشود، اظهار داشت: 37 سال از انقلاب اسلامي ميگذرد و يکي از عوامل اصلي ماندگاري انقلاب حضور گسترده مردم پاي صندوقهاي رأي است؛ که بهطور ميانگين سالي يک بار اتفاق افتاده، و بهحمدالله مردم حضور خوب و گستردهاي در اين عرصه داشتهاند.
وي با اشاره به تأکيد رهبر معظم انقلاب اسلامي بر حضور حداکثري مردم و حتي حضور کساني که نظام را قبول ندارند در پاي صندوقهاي رأي عنوان کرد: با توجه به حساسيتي که انتخابات پيش رو دارد، به نظر ميرسد که امسال هم مردم استقبال بينظيري از انتخابات داشته باشند، و اصل مهمتر اين است که مردم انتخاب درستي هم داشته باشند.
فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوالي مبني بر انتشار مطلبي در روزنامه قانون و نحوه انتقاد تأملبرانگيز اين روزنامه از سپاه پاسداران در مواجهه با تفنگداران دريايي آمريکا گفت: اين روزنامه کار بسيار اشتباهي انجام داده است و بايد به خاطر اين کارش توبه کند و اميد است که انشاءالله ديگر شاهد چنين مواردي نباشيم.
سرلشکر جعفري تأکيد کرد: نام اسلام و انقلاب اسلامي در دنيا ماندگار است؛ لذا اگر ديگران از اين موضوع نگران بوده و هراس دارند، اين بستگي به ميزان باطل بودن خودشان دارد. همواره وقتي حق جلوه ميکند، باطل بايد برود و چارهاي جز اين نيست.
به گزارش فارس، روزنامه قانون روز يکشنبه در يکي از يادداشت هاي خود با زير سوال بردن اقدام شجاعانه اخير نيروي دريايي در خصوص دستگيري سربازان آمريکايي اقدم به مقايسه اين نهاد با داعش کرد.
اين روزنامه اصلاحطلب نوشت: "در راهپيمايي هاي22 بهمن دو نمايش کارناوالي براي تحقير آمريکا، يا شايد براي تحريک زيانبخش مردم آن کشور، انجام شد. يکي به زنجير کشيدن نمادين و تعزيه مانند اسيران آمريکايي و گرداندن آنان در تهران و قم و شايد در جاهاي ديگر بود و ديگري نشان دادن فيلمي در صدا و سيما از اسيران زانو زده بود که يکي از آنان ميگريست. نميدانم تنظيمکنندگان آن برنامه چه فکري در سر داشته اند. نکته ديگر نشان دادن صحنه گريستن اسيري آمريکايي لابد براي تحقير آمريکا بود. پرسش اين است که سربازي جوان که پشت گرم به ابرقدرت شماره يک جهان و آن ناوشکن ها و غولهاي دريايي و هوايي است، با چه احساسي و در چه شرايطي به گريه افتاده است. ظواهر نشان مي دهد که شرايط عمومي اقدامي با قصد به گريه انداختن آنان انجام نشده است. پس چرا؟ نوع برخورد و به زانو نشاندن آنان با دستهاي نهاده بر پشت سر، که در نمايش ناهنجار قم نقش اسير زن را هم به بازيگري زن نما و بزک کرده داده بودند، براي آن جوان مي توانست ياد آور شباهت صحنه با صحنه هاي اسيران آمريکايي و اروپايي با لباس نارنجي و دست نهاده بر پشت گردن در صحنه اعدام داعش باشد که لحظاتي بعد گردنشان بريده ميشد يا تير خلاص دريافت ميکردند.
متأسفانه آن فيلم تحقير آميز بيشتر حکايت از چنين احساسي در آن سرباز داشت که با توجه به تبليغات ايران هراسانه پيشين و نمايش هاي داعشي خود را در آستانه فنا مي بيند و نوميدانه به ياد خانه و خانواده و همسر و فرزند و شهر و ديار مي افتد و طبيعتاً به خاطر سرنوشت شوم و محتوم خود مي گريد. گرگ دهن آلوده يوسف ندريده همين است. چرا بايد نقشي را به نمايش گذاشت که عملاً مصداق نداشته است، و آن سربازان لحظاتي بعد ديده اند که در شرايطي حرفه اي بايد پاسخگوي خطاي فني خودشان باشند، غذايشان را بخورند، هراسي نداشته باشند و پوزشي بخواهند و روال اداري را طي کنند و بروند! پس چرا همچون ديوار نورديهاي زيانبخش بايد به رايگان به نفرتآفريني و تبليغات ايران هراسانه کمک کرد".
منبع:دفاع پرس