رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينکه 9 دي اتمام حجت و ابلاغ حقيقتي براي راهبرد حکومت علوي مقابل فتنهگران بود،گفت: فرصت دادن براي درک حقيقت و تکرار واقعيت براي از راه به در آوردن عناصري که فريب خوردن نيز قابل توجه است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا؛ صبح امروز همايش واکاوي فتنه 88 با حضور جمعي از فرهنگيان توسط بسيج فرهنگيان برگزار شد.
سردار نقدي : بودجه آمريکا براي براندازي نظام در برخي از رسانه هاي داخلي هزينه ميشود/ فتنهگران همان مالهکشان روي جنايات آمريکا هستند/ برخي از مديران داخلي ياراني براي آمريکا شدهاند
سردار محمدرضا نقدي رئيس سازمان بسيج مستضعفين در همايش علمي واکاوي فتنه 88 اظهار داشت: در يک آزمايش بسيار سخت، ملتي که ناگهان در يک حادثه سياسي چشم باز کرد، ديد که تعداد زيادي از کساني که زماني سران قوه بودند و سالها مسئولان تراز يک کشور محسوب مي شدند و مسئوليتهاي کليدي در اختيار داشتند، مردم را به خيابانها کشانده و به مقابله با نظام دعوت ميکنند.
وي افزود: در فتنه سال 88 افرادي مردم را به خيابانها کشاندند که بعضا منسوب به خانوادههاي برجسته و پرآوازه کشور بودند. آنها به صورت دستهجمعي مردم را به ريختن در خيابانها و ايستادن در مقابل نظام دعوت ميکردند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين همچنين تصريح کرد: از طرف ديگر 10ها شبکه تازه تاسيس شده با پيچيدهترين روشهاي تبليغي در دنيا اين افراد را تبليغ ميکردند و افرادي هم در ميدان با دستههاي چک به فتنهگران پول ميدادند ولي اين ملت راه خود را پيش گرفت.
نقدي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينکه 9 دي يک معجزه الهي بود، يادآور شد: اين از بصيرت و آگاهي مردم بود که حماسه 9 دي خلق شد. حماسه 9 دي يک معجزه بود. شايد تصور شود چرا فتنه اينقدر طول کشيد. رهبر معظم انقلاب و مردم ما اين فرصت را هوشمندانه دادند و يک حرکت انقلابي و مردمي با رهبريت مقام معظم رهبري به ثبت رسيد. عموم مردم در اين ميان با درجات متفاوت از حرکت 9 دي حمايت کردند و با انقلاب همراه بودند. اين فرصت و صبري که انقلاب داشت به سبب وحدت و يکپارچگي مردم بود.
وي ادامه داد: اغلب مردم در خطبه 29 خرداد امام خامنهاي حقيقت را شناختند و همين سبب شد خود را از ماجرا عقب بکشند و ديگر فتنهگران نتوانند افراد را به خيابانها بياورند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به اينکه 9 دي اتمام حجت و ابلاغ حقيقتي براي راهبرد حکومت علوي مقابل فتنهگران بود،گفت: فرصت دادن براي درک حقيقت و تکرار واقعيت براي از راه به در آوردن عناصري که فريب خوردن نيز قابل توجه است.
سردار نقدي در ادامه مطلب فوق اضافه کرد: با اين اتمام حجت همه همنوا شدند و به صحنه آمدند و از تمام گرايشها و جريانات اين حرکت توفنده و ارزشمند (9 دي) انجام شد.
وي با تشريح واکاوي ريشه فتنه 88 خاطرنشان کرد: يکي از اصليترين ريشههاي بروز و ظهور فتنه 88 منشا داخلي داشت. برخي منفعتطلبان و صاحبان ثروتهاي انبوهي که نياز به تکيهگاه خارجي داشتند در اين فتنه همنوا شده و کساني بودند که به جاي خدمت به مردم براي خود ثروتاندوزي ميکردند و همواره به دنبال حفظ قدرت خود بودند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينکه اين مرام حاکميت ديني است که امامان جامعه بايد انسانهاي سادهزيست باشند و در سطح طبقه محروم يا متوسط جامعه زندگي کنند، تاکيد کرد: يکي از ريشههاي مهم فتنه همين قدرتطلبان و سودجويان بودند که در واقع طلحه، زبير و معاويههاي امروز هستند که از همه موازين و مديريت ديني و اسلامي خارج شدهاند و در عين حال که هيچ بويي از زندگي اسلام نبردهاند ولي مدعي هستند که کشور بايد به دست آنها بيفتد و ميگويند هيچ کسي حق ندارد ما را رد صلاحيت کند چون ما در کنار امام بوديم و مدعي هستند در ماجراي انقلاب بودهاند لذا فکر ميکنند بايد در مصونيت ابدي باشند.
نقدي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به ريشههاي ديگر بروز فتنه 88 گفت: از ديگر عوامل مسبب در ايجاد فتنه 88 افراد خارجي و بيگانگان بودند که ابرقدرتها در اين ميان دست داشتند. اين افراد حتما با ما معامله ميکنند و ميجنگند هر چند که شکست بخورند، عبرت هم نميگيرند. آمريکا پي در پي 36 سال از انقلاب شکست خورده است.
نقدي با اشاره به جنايات عليه شيعيان در نيجريه گفت: آنها اين اعمال وحشيانه را انجام ميدهند چون آمريکا بر روي منابع نيجريه چنبره زده است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين در خاتمه عنوان کرد: اين قدرت شيطاني (آمريکا) براي از ميان به در کردن انقلاب اسلامي، سالها برنامهريزي کرده و به همين راحتي هم دست نميکشد. کساني که کارشان مالهکشي روي جنايات آمريکا است، همان فتنهگراني هستند که با آمريکا همنوا شدند.
زاکاني: فتنه کنوني شديدتر از فتنه ۸۸ است/ يادمان نرفته آمريکاييها از ما حق توحش ميگرفتند
عليرضا زاکاني نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در همايش علمي - پژوهشي واکاوي فتنه 88 در حسينيه پادگان وليعصر (عج) اظهار داشت: با تقسيمبندي جهاد اکبر و دوران جهاد اصغر در مييابيم که جهان در دوران اکبر و بدون حضور اهل بيت (ع) در دوران غيبت به گونهاي است که اگر کسي از پايه ايماني در اين دوران برخوردار باشد قيمت و ارزش آن بالاتر از کسي است که در زمان ائمه معصوم (ع) به سر ميبرد. امروز ما در دوران غيبت هستيم و در جهاد اکبر به سر ميبريم.
وي افزود: امروز ما با يک پيچيدگي بالايي برخوردار هستيم که اگر به آن توجه نکنيم وظيفهاي که در مقابل ميراث انقلاب، ولايت و مردم داريم را ادا نکردهايم.
عضو کميته 6 نفره بررسي فتنه 88 همچنين تصريح کرد: ما تاکنون با آمريکاييها 6 هماورد داشتيم که هماورد اول 10 سال نبرد سخت تا سال 67 بود که در آن کودتا طلبي و جنگ تروريست بود اما در اصل در آن زمان جنگ، جنگ سخت بود.
زاکاني با اشاره به هماورد دوم با آمريکا و تشريح آن دوران ادامه داد: در هماوردي دوم يعني چند سال بعد از سال 67 آمريکا اقدام به جنگ نرم کرد و با هدفگذاري اسلام، فرهنگ ايستادگي و مقاومت همچنين اسلام و ارزشهاي اسلام را نشانه گيري کرده بود. سپس عمود خيمه و تسبيح اين ماجرا يعني رهبري انقلاب را هدف قرار داده و اين دومين هماوردي ما با استکبار جهاني بود. اگر رهبري و قوامبخش آن مسير را از سر راه برداريم قطعا مردم متفرق ميشوند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: در هماورد اول رئيس جمهور آمريکا ما را تهديد اتمي کرد. خانم کلينتون که سر برجام هيجان زده شده بود ما را تهديد کرد و گفت گزينه اتمي ما روي ميز است که در همان لحظه فردي به او گفت گزينه نظامي نه اتمي!
وي همچنين خاطرنشان کرد: قطعا آنها نميتوانند به سبب وحشتي که خدا در دل آنها نهاده است و ضعفي که دارند نتوانسته و نميتوانند ما را تهديد و يا حمله نظامي کنند.
زاکاني با اشاره به سومين هماورد ايران با آمريکا تاکيد کرد: 2 خرداد بود که به صورت انتخابي و انتصابي آمريکا جنگي به راه انداخت و اين جنگ در کنار هماورد اول و دوم بود ولي باز هم در اين جنگ موفق نشدند. هماورد چهارم نيز دوران فتنه سال 88 بود که با در مقابل هم قرار دادن مردم و انشقاق ميان آنها ميخواستند کار را تمام کنند و در اصل انقلاب را نشانه رفته بودند ولي با حماسه 9 دي اتمام حجتي براي آنها اتفاق افتاد.
عضو کميته 6 نفره بررسي فتنه 88 خاطرنشان کرد: حماسه 9 دي يک حجت،ايثار، بصيرت، ولايتمداري و شجاعتي بود که مردم ايران به عشق اسلام و انقلاب از آن برخوردار بوده و از خود نشان دادهاند.
وي در ادامه همين مطلب افزود: پنجمين هماوردي که شيطان بزرگ يعني آمريکا براي از ميان به در کردن جمهوري اسلامي در نظر داشت تحريم بسيار سختي بود که با قطعنامه 1929 شروعت شد. ما از همان 20 آبان 58 در تحريم بوديم اما در آن زمان هيچگاه تحريم هوشمند نشديم. آمريکا به واسطه ضعف و تزلزل و چراغ سبزهايي که از داخل کشورمان دريافت ميکرد در زمان فتنه 88 تحريمها را هوشمند کردند و در آن زمان فتنه را آتش زير خاکستر نگه داشتند و هيچ گاه هم نگفتند به شما دروغ گفتيم.
وي با اشاره به تشکيل کميته 6 نفره جهت بررسي عوامل فتنه 88 در آن زمان خاطرنشان کرد: ما در کميته 6 نفره افرادي که ادعا و اعتراض داشتند که در انتخابات سال 88 تقلب صورت گرفته است به صورت مستقيم و رودرو صحبت کرديم. با آقاياني از جمله کروبي، رضايي، هاشمي رفسنجاني و موسوي ديدار کرديم. چرا که اين افراد تنها کساني بودند که نسبت به انتخابات 88 اعتراض داشتند. آنها حتي يک دليل هم براي اينکه در انتخابات تقلب صورت گرفته نداشتهاند. يکي از دلايلها (گفته شده از سوي کروبي) کم بودن راي او نسبت به دوره قبل بود! موسوي هم به بهانه اداره جنبش چند ميليوني اعتراض کرده بود. هاشمي نيز حرفهاي ناجور و غير قابل گفتن ميزد و ميگفت آقاي ريشهري گفته از 15 روز قبل آقاي احمدينژاد راي جمع کرده و نفري 50 هزار تومان در روز انتخابات راي خريداري کرده که وقتي ما پيگير اين مسئله شديم اصلا آقاي ريشهري چنين حرفي نزده بود.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: آمريکا و اروپا در بحث PMD و هستهاي گير کردند آن وقت هاشمي رفسنجاني ادعا ميکند که ما از گذشته و دهه 60 به دنبال بمب اتمي بودهايم. اين حرف چه نفعي براي مردم دارد. آيا اين صحبت شکم گرسنگان را سير ميکند.
زاکاني در بخش ديگري از سخنان خود تاکيد کرد: ما در هماوردي پنجم و جنگي که آمريکا به راه انداخته بود دچار يک تهديد مالي - اقتصادي تمام عيار شده بوديم. در بخش ششم نيز که اکنون در آن قرار داريم پس از برجام همانگونه رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند آمريکا حساسيتها را تسريع و به نفوذ خود سرعت بخشيد.
وي با بيان اينکه نفوذ از ابتدا در انقلاب بوده گفت که نفوذ راحتترين کاري است که کشور ميتواند براي در اختيار قرار گرفتن کشوري ديگر به راه بياندازد اگر جامعه، مجلس خبرگان و شوراي انقلاب به آنچه که ولايت ميگويد توجه نکند ممکن است اشتباه کند. نفوذ يک امر متداولي است که رهبر نيز بارها در اين زمينه تذکر ميدهند. اين تذکر ميتواند مسئولان را هم شامل شود.
رئيس کميسيون ويژه برجام مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر اينکه فتنه اکنون بالاتر از فتنه 88 است عنوان کرد: انقلاب اسلامي، من و شما را از قيد و بند استبداد و بردگي نجات داد. يادمان نرفته که آمريکاييها از ما حق توحش ميگرفتند.
زاکاني با تشريح دو نگاه در بين مسئولان کشور گفت که يکي از اين نگاهها نگاهي است که اعتقاد دارد پرچم آن پرچم مکتب امامي است که امروز به دست رهبر معظم انقلاب است و آن نگاه اجتهادي اسلام ناب است و امروز رهبري انقلاب اين شناسايي را براي ما انجام دادهاند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اينکه با نگاه به غايت شکل گيري تمدن اسلامي زمينه براي فراهم کردن ظهور فراهم ميشود تصريح کرد: ايراني که در آن اشکالات مادي و معنوي وجود دارد نميتواند يک الگوي دقيق باشد براي اين الگو نياز به همت همه وجود دارد و مسئولان بايد در حوزه معيشت و ايجاد زمينه مشارکت بسترهاي لازم را فراهم کنند.
زاکاني نگاه دوم مسئولان کشور را نيز مورد بحث قرار داد و گفت: نگاه ديگر اين است که ميگويند ما بايد با کدخدا و اربابان جهان بسازيم تا زيست مسالمت آميزي را کسب کنيم که اين يک نگاه من درآوردي است.
اين نماينده ادامه داد: امروز فتنه بزرگتر از فتنه سال 88 است. دستور کار مسئولان و بانيان و دست اندرکاران نظام سلطه همين فتنه است که عامل داخلي آن نيز همين آدمهاي نگاه دوم هستند. آنهايي که ادعا و خيال پردازي ميکنند. در 37 سال گذشته يک بار هم ايده آنها نتيجه نداده است.
وي تاکيد کرد: اگر امام (ره) نبود شناخت اسلام غيرممکن بود. اگر امام قيام نميکرد انقلابي در کار نبود و اگر نقش امام در اين ميان کمرنگ بود انقلابي وجود نداشت. همچنين اگر در زمان فتنهها هم رهبر معظم انقلاب دخالت نميکردند در اين بيست و چند سال معلوم نبود چند جنگ داشتيم.
اين نماينده تاکيد کرد: اينکه ميگويند رهبري بايد شورايي شود همان ديدگاه دسته دوم است و حرفشان به بهانه دفاع از حقوق مردم، قانون اساسي،دفاع از آزادي، مبارزه با فساد و اشرافيگري است.
زاکاني در خاتمه مطرح کرد: امروز عدهاي آمده اند و ميخواهند از امام و انقلاب انتقام بگيرند و وقتي ميبينند ولي فقيه ايستاده و مقاوم ما را هدف بگيرند. همچنين در صدد هستند اعتقادات مردم را نشانه بگيرند. امروز شرايط تغيير کرده است چندي پيش رهبر معظم انقلاب به يکي از مسئولان رده بالاي نظام فرمودند من صحنه را انقلابي و ضد انقلابي ميدانم نه اصلاح طلبي و اصولگرايي. اين افتخار ما است که سربازي ولايت فقيه را کنيم. عدهاي به دنبال اين هستند که اين مسئله را از بين ببرند ولي قطعا ناکام خواهند ماند. يک فتنه بزرگتري در راه است و مردم بايد با بصيرت نگذارند ضد انقلابيون به هدف خود رسيده و خشنود شوند.