پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 183822
راهکارهاي مقابله با آنفلوآنزا
تاریخ انتشار : 1394/09/18 11:19:20
نمایش : 2300
يک متخصص تغذيه با اشاره به اينکه افراد داراي کمبود ويتامينD بيشتر در معرض ابتلا به آنفلوانزا قرار دارند، راهکارهاي تغذيه‌اي را براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري تشريح کرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، منصور رضايي در رابطه با راهکارهاي تغذيه‌اي پيشگيري از بيماري آنفلوآنزا اظهار داشت:‌ اين مسئله به موضوع تغذيه، ايمني و عفونت مرتبط بوده که بايد به مواد مغذي مورد نياز بدن جهت پيشگيري از بيماري آنفلوآنزا توجه کرد.

وي افزود: مواد مغذي مورد نياز بدن شامل دو دسته درشت‌مغذي و ريزمغذي بوده که هر دوي اين گروه مصرف مواد شامل آنها سبب افزايش سطح ايمني بدن مي‌شود. مواد قندي، چربي‌ها و پروتئين‌ها جزو گروه درشت‌مغذي‌ها بوده که در اين ميان پروتئين‌ها براي ارتقاء سطح ايمني بدن بيشتر مورد اهميت قرار دارد.

متخصص تغذيه بيان داشت:‌ ريزمغذي‌ها شامل انواع ويتامين و املاح همچون ويتامين A،B،C سلنيوم  و روي هستند. در رابطه با درشت‌مغذي پروتئيني نيز اين دسته به دو گروه پروتئين‌هاي حيواني و گياهي تقسيم‌بندي مي‌شوند که در راستاي پروتئين‌هاي حيواني غذاهاي درياي و ماکيان سرآمد بوده و مصرف آنها بسيار توصيه مي‌شود.

رضايي ادامه داد: تخم‌مرغ و لبنيات نيز شامل گروه پروتئين‌هاي حيواني بوده و حبوبات و آجيل‌ها جزء پروتئين‌هاي گياهي است که بهتر بوده که حبوبات به صورت خيس شده و جوانه زده جهت پيشگيري از نفخ شکم استفاده شود.

وي با تأکيد بر اينکه مصرف مواد پروتئيني به ميزان چشمگيري سطح ايمني بدن را افزايش مي‌دهد، گفت: ويتامين A و D معروفترين ريز مغذي‌ هستند که مصرف آنها براي همه افراد از دوران نوزادي تا سالمندي توصيه مي‌شود به طوري‌که در نوزادان جهت پيشگيري از بيماري‌هاي عفوني و گوارشي از روز سوم تولد براي آنها ترکيب اين دو ويتامين تجويز مي‌شود.

متخصص تغذيه با اشاره به اينکه کساني که کمبود ويتامين D دارند احتمال بروز بيماري‌هاي عفوني از جمله آنفلوآنزا در آنها بيشتر است، تصريح کرد: شهرهاي بزرگ که با آلودگي هوا همراه هستند، بيش از 80 درصد شهروندان آن فقر ويتامين D دارند، تهران نيز از جمله شهرهايي محسوب شده که مردم آن با کمبود ويتامين D و بيماري‌هاي ناشي از آن مواجه هستند.

رضايي بيان داشت:‌ بر اساس پيشنهاداتي که از وزارت بهداشت اعلام شده همه افراد از نوزادي تا سالمندي بهتر است روزانه هزار واحد ويتامين D مصرف کنند تا از بيماري‌هاي ناشي از کمبود اين ويتامين در امان بمانند.

به گفته وي، سلنيوم، روي، ويتامين C و B6 نيز از جمله معروف‌ترين ريزمغذي‌هايي هستند که سبب تقويت دستگاه ايمني و پيشگيري از بيماري‌هايي همچون آنفلوآنزا مي‌شود.

متخصص تغذيه در مورد اينکه به طور کلي چه غذاهايي بهتر است مصرف شود تا سيستم ايمني تقويت و در برابر بيماري‌ها مصون بمانيم، گفت: بهترين توصيه غذايي اين بوده که افراد در رژيم‌هاي تغذيه‌اي خود همه 6 گروه غذايي شامل، پروتئين، لبنيات، حبوبات، سبزي‌ها و ميوه‌ها، نان و غلات قرار دهيم به طوري‌که بتوان از همه اين گروه‌هاي غذايي در قالب 5 وعده سبک و متنوع در شبانه روز بهره‌‌مند شد.

رضايي در پايان با بيان اينکه هر غذا و يا هر گروه غذايي يک خاصيت دارد، توصيه کرد: بايد دست از تکراري خوردن غذاها برداشت و در برنامه غذايي تنوع را قرار داد تا بدني سالم داشته باشيم و از بيماري‌ها در امان بمانيم.

منبع:فارس

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html