کد مطلب: 183785
بارش برف در کوهرنگ/ گردنه عسل کشان تا سال آينده بسته شد
تاریخ انتشار : 1394/09/15 14:33:55
نمایش : 1313
فرماندار شهرستان کوهرنگ گفت: بعلت بارش برف زياد دهستان موگويي ارتباط 15 روستا در اين دهستان قطع شد و بعيد بنظر مي رسد که اين جاده مجددا بازگشايي شود.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فرماندار شهرستان کوهرنگ در گفت و گو با خبرنگار کوهرنگ خبر از بسته شدن گردنه عسل کشان تا سال آينده خبر داد.

مرتضي زمانپور با اشاره به بارش برف شب گذشته اظهار داشت: بعلت بارش برف زياد دهستان موگويي ارتباط 15 روستا در اين دهستان قطع شد و بعيد بنظر مي رسد که اين جاده مجددا بازگشايي شود.

زمانپور در ادامه گفت بارش برف در گردنه هاي چري و شاه منصوري به 50 سانتيمتر رسيد اما اين گردنه ها باز هستند و عبور از اين گردنه ها فقط با چرخ زنجير و وسايل گرمايشي مناسب امکانپذير است.

فرماندار کوهرنگ با بيان اينکه بارش ها تا فردا ادامه دارد تصريح کرد: 8 اکيپ راهداري در حال بازگشايي مسيرهاي ارتباطي اين شهرستان هستند.

وي بيشتر ميزان برف و سختي عبور و مرور را در گردنه هاي تاراز در مسير کوهرنگ مسجدسليمان و همچنين شاه منصوري و چري را بين کرد و گفت: هموطنان از سفرهاي غير ضروري جدا خوداري کنند و در صورت گذر از اين مناطق امکانات و تجهيزات مورد نياز را حتما همراه خود داشته باشند.

فرماندار کوهرنگ افزود: ارتباط راههاي مناطق سه جو و گاو شير در بخش بازفت قطع شده است اما در بخش مرکزي همه مسيرهاي ارتباطي باز هستند و عبور مرور با چرخ و زنجير صورت مي پذيرد.
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html