کد مطلب: 183392
افتتاح دهمين نمايشگاه کتاب در چهارمحال و بختياري
تاریخ انتشار : 1394/08/06 13:27:08
نمایش : 1514
دهمين نمايشگاه کتاب چهارمحال و بختياري در محل نمايشگاه‌هاي دائمي استان ساعتي پيش کيليک خورد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از جهانبين نيوز، مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه گفت: اين نمايشگاه با حضور ۴۰۰ ناشر کشوري و استاني و ۳۵ هزار عنوان کتاب از ۶ تا ۱۲ آبان ماه آماده خدمت‌رساني به مردم استان است.

کارگران با بيان اينکه ۱۸۱ غرفه در اين نمايشگاه وجود دارد تصريح کرد: به منظور سهولت براي خريد کتب موردنياز دانشجويان و دانش‌آموزان، زمان برگزاري نمايشگاه از تابستان به آبان‌ماه منتقل شده است.

وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري که کتاب و کتابخواني را يک جهاد علمي دانسته‌اند، افزود: کتاب زيربناي فرهنگ است که انسان‌هاي انديشمند در آن قدم برمي‌دارند، کتاب و کتابخواني نشانه جامعه توسعه‌يافته است.

کارگران با اشاره به اينکه اين دوره از نمايشگاه با دوره هاي ما قبل متفاوت بوده است بيان داشت: تفاوت اين دوره حضور ۲ ناشر بزرگ کشوري براي اولين بار در اين نمايشگاه مي باشد.

وي با بيان اينکه اين نمايشگاه تخفيفاتي را هم به علاقمندان ارائه مي دهد اذعان داشت: کتب دهمين نمايشگاه کتاب استان با ۳۰ درصد تخفيف در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد.

کارگران از استقبال پر شور مردم در افتتاح اين نمايشگاه نيز خبر داد و گفت: اين نمايشگاه با استقبال گسترده همه مسئولين و مردم همراه بوده است.
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html