با توجه به کندي سرعت شبکه هاي پيام رسان خارجي بهتر نيست مسئولان هرچه سريعتر شبکه هاي پيام رساني داخلي را درکشورتقويت کنند؟
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، امروزه جذابيت روزافزون شبکه هاي اجتماعي و پيام رسان هاي تلفن همراه درتمام گروه هاي سني از جمله کودکان و بزرگسالان موجب شده تا اين افراد نسبت به هر اتفاقي در شبکه هاي اجتماعي واکنش هاي مختلفي داشته باشند و شايد با کمي اختلال يا کندي دسترسي در اين شبکه ها حساسيت ها بيشتر مي شود.
در واقع با کمي پرس وجو از اطرافيانمان اين احساس را کرده ايم که خيلي از افراد اطلاعات و اخبار مورد نيز خود را از همين شبکه هاي اجتماعي يا نرم افزارهاي پيام رسان موبايلي بدست مي آورند و مي توانند آن را در فرايند کاري خود به کار ببرند.
اما يکي از مشکلات اصلي اين شبکه ها اين است که سرورخارجي دارند وبديهي است که اين پيام رسان ها با فرهنگ وآداب ورسوم آنها ساخته شده است و حال به کشور ما وارد شده اند.پيام رسان هايي که شايد وايبر اولين آنها بود و اکثر ايرانيان نيز ابتدا با متوجه شدن مزاياي اين شبکه هاي پيام رسان علاقه مند به استفاده ازآنها شدند اما با افزايش روند استفاده از اين شبکه پيام رسان خارجي ،وايبر با کندي سرعت مواجه شد وبه اين ترتيب کاربران اين شبکه ها به نرم افزارخارجي ديگري مهاجرت کردند به طوري که اين روزها کمتر شاهد نامبردن شبکه پيام رسان وايبر هستيم.
تلگرام اين روزها از جمله نرم افزاهايي است که کاربران زيادي دارد و اين در حالي است که سرعت اين پيام رسان اين روزها همانند وايبر کند شده است.
البته چند وقتي است اظهاراتي مبني بر فيلترينگ اين شبکه پيام رسان وشبکه هاي اجتماعي ديگربيان مي شود وبا توجه به کندي چند روز گذشته تلگرام موضوع فيلترينگ اين شبکه مورد حساسيت عموم قرار گرفت.
اما واعظي وزير ارتباطات وفناوري اطلاعات در اين خصوص اظهار کرد:موضوع فيلتر شدن تلگرام و اختلال در آن تنها در کشور ما وجود ندارد چرا که طبق بيانيه اي که شرکت ارتباطات زيرساخت ديروز اعلام کرد مشکل قطع ارتباطات بينالملل در اکثر کشورهاي منطقه وجود داشته و اين مشکل به دليل اين بود که 3 کانالهايي که ما را به اينترنت متصل ميکند از جمله کشور ترکيه، بابالمندب و خليجفارس با اختلال روبهرو بود و با توجه به اينکه تلگرام يک سرور اروپايي است اين اختلالات در تلگرام بيشتر شده است.
گفتني است ،همين کندي سرعت تلگرام موجب شده تا اين روزها کاربران اين شبکه ها به دنبال نرم افزار پيام رسان ديگري باشند و باتوجه به وجود بسياري از اين شبکه ها در کشور نرم افزار مورد نياز به راحتي در دسترس قرار مي گيرد و اين درحالي است که اکثر کاربران تنها شبکه هاي اجتماعي موبايلي خارجي را مي يابند.
يکي از کاربران نرم افزار پيام رسان تلگرام مي گويد در حال حاضر شبکه هاي اجتماعي داخلي مختلفي در کشور وجود دارد اما ازآنها استفاده نمي شود.
بر اساس اين گزارش اگرچه شبکه هاي اجتماعي وپيام رسان هاي موبايلي در داخل کشوروجود دارد اما اکثر افراد از اين موضوع بي خبرند و شايد هم علت عدم تبليغات شبکه هاي اجتماعي موبايلي داخلي با کيفيت نبودن آنها است.
گفتني است ،با توجه به اينکه هر روزه شاهد کندي سرعت اين نرم افزارها هستيم بهترنيست شبکه اجتماعي در داخل ايحاد شود وهمان مقدار اندک شبکه هاي پيام رسان داخلي تقويت شود چرا که اگر روند کندي سرعت در نرم افزارپيام رسان تلگرام ادامه داشته باشد هر لحظه امکان مهاجرت کاربران اين شبکه ها به سمت شبکه پيام رسان ديگر وجود دارد وبهتر نيست مهاجرت کاربران از تلگرام به سمت يک نرم افزارپيام رسان داخلي باشد؟
انتهاي پيام/