|
کد مطلب: 183110
دستدادن ظريف با اوباما اتفاقي؛بازديد از پارچين تشريفاتي!
تاریخ انتشار : 1394/07/08 11:44:58 نمایش : 1984
رسانههاي کشور روز سهشنبه گذشته گزارش دادند که محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه دولت يازدهم در هنگام عبور از راهروي سازمان ملل، با اوباما و کري (رئيسجمهور و وزير امور خارجه آمريکا) مواجه شده است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مواجههاي که رسانهها افزودهاند بدون برنامهريزي قبلي بوده، طي آن ظريف با اوباما و کري دست داده و ميان آنها يک احوالپرسي نيز رد و بدل شده است!
اخبار ديگري هم در اين رابطه از جانب رسانههاي غربي منتشر شده است که به دليل احتمال تشکيک در اتقان نميتوان به آنها اشاره کرد.
وزارت خارجه دولت روحاني رسماً اين رخداد را تأييد کرده است.
*پيش از اين دو تحليلگر آمريکايي در يک مطلب مشترک پيرامون محمدجواد ظريف که روزنامه شرق در ويژهنامه اخير خود آنرا منتشر کرد درباره او نوشته بودند: ظريف تقريباً نيمي از زندگياش را در ايالات متحده گذرانده، در «مرکز اسطورهاي شيطان». بسياري از تندروها! از ظريف خوششان نميآيد و او را مردي صادق نميدانند...يک آمريکايي که تقريباً يک ربع قرن از عمرش را در روسيه به سر برده، هرگز مجال اين را نمييابد در نهادهاي امنيت ملي در واشنگتن به کار گمارده شود، در همين راستا نخبگان حاکم بر ايران، روشنگرانهتر از آمريکاييها عمل ميکنند.
در همين زمينه قابل اشاره است که پس از آنکه برخي مقامات دولت فعلي در نخستين سفر خود به نيويورک در سال ۹۲، دو اقدام «جلسه مشترک ظريف با وزير خارجه آمريکا» و «تماس تلفني اوباما با روحاني» را مرتکب شدند و به ايران بازگشتند؛ اين اقدامات مورد انتقادات فراواني واقع شد و حتي رهبر معظم انقلاب در يکي از بيانات خود با اشاره به برخي رفتارهاي دولت در نيويورک فرمودند: «برخي از آنچه در سفر نيويورک پيش آمد، به نظر ما بجا نبود».
اقدام ظريف در فشردن «اتفاقي» دست رئيسجمهور آمريکا در حالي صورت ميگيرد که افکار عمومي ميدانند ايران اسلامي به گواه منطق، به گواه مستندات موجود و به اذعان مقامات ارشد نظام اسلامي ايران، نه تنها هيچ وجه و منافع مشترکي در هيچ زمينهاي با مقامات آمريکايي ندارد بلکه ايران و آمريکا به دلايل فراوان دشمن يکديگر هستند.
همچنين دولت آمريکا نهتنها تاکنون هيچ اقدامي مبني بر عذرخواهي از اقدامات گذشته خود در ايران (نظير کودتاي ۲۸ مرداد، هدف قرار دادن هواپيماي ايرباس ايران، تلاش براي خرابکاري در ايران و تهديدات لفظي نظامي) نيز انجام نداده است بلکه بر انجام همچنان اين اقدامات، اصرار هم ميورزد.
ظريف، قبل از اين مصافحه، از وزير خارجه عربستان درخواست ملاقات کرده بود که البته درخواست وي مورد قبول طرف سعودي قرار نگرفت.
دولت يازدهم، پيش از اين نيز توسط رسانهها و چهرههاي خود اعلام کرده بود که بازديد اخير آمانو، مدير کل آژانس اتمي از تأسياست پارچين «تشريفاتي» بوده است.
گفتنيست، علي خرّم، ديپلمات سابق و از چهرههاي نزديک به دولت پس از اتمام سفر دولت به نيويورک، در بخشي از مصاحبه خود با خبرگزاري ايرنا اظهار کرده است: روحاني توانسته است تا حد زيادي سياست خارجي را در مسير درست آن قرار دهد که اين مساله در سخنراني وي نيز انعکاس داشت.
مرجع : خبرگزاري فارس
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|