پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 182802
آيا حجاب يک مسئله شخصي و سليقه اي است؟
تاریخ انتشار : 1394/06/14 07:56:53
نمایش : 1274
بعضي وقت ها از سوي برخي افراد مطرح مي شود که حجاب يک مسئله شخصي است و هرکس با هر سليقه اي مي تواند در جامعه ظاهر شود يا عقيده دارند که حجاب آنها را زشت مي کند! در اين مقاله سعي کرده ايم به اين گونه نظرات پاسخ دهيم.
به ه گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از  مشکات برين ، شهيد مطهري در  خصوص حجاب گفته اند:  روح بشر فوق العاده تحريک پذير است. اشتباه است که گمان مي کنيم تحريک پذيري روح بشر، محدود به حد خاصي است و از آن پس آرام مي گيرد. همان طور که بشر در ناحيه ثروت و مقام، از تصاحب ثروت و از تملک جاه و مقام سير نمي شود و اشباع نمي گردد، در امور جنسي نيز چنين است. هيچ مردي از تصاحب زيبارويان و هيچ زني از متوجه کردن مردان و تصاحب قلب آنان و بالاخره هيچ دلي از هوس سير نمي شود.

مقام معظم رهبري، حضرت آيت الله خامنه اي(قدس سره) درباره ارزش و احترام زن مي فرمايند:  "زن‌هاي مؤمن در جامعه‌ي ما سعي کنند قدر زن ايراني مسلمان را بدانند. ارزش زن اسلامي و مسلمان را بدانيد. زني که در اختلاط و معاشرت، با مرد قاطي نمي‌شود و خود را وسيله يي براي جلب چشم مرد نمي‌داند و خود را بالاتر از اين مي‌داند. زني که شأنش را عزيزتر از اين مي‌شمارد که خود را عريان کند و با صورت و موي و بدن خود، چشم روندگان را به سمت خويش جلب کند و هوس آن‌ها را اشباع نمايد. زني که خود را در دامنه‌ي قله يي مي‌داند که در اوج آن، فاطمه‌ي زهرا (سلام الله عليها) - بزرگترين زن تاريخ بشر - قرار دارد. آن زن، زن مسلمان ايراني است. اين زن بايد ديگر از اين بازيچه‌هاي فراهم آمده‌ي تمدن غربي و روش‌هاي توطئه آميز آن، رو بگرداند و به آن بي اعتنايي کند» سخنراني در ديدار جمع کثيري از بانوان کشور 26/10/1368

بعضي وقت ها شما ريحانه هاي بهشتي مطرح مي کنيد که حجاب يک مسئله شخصي است و هرکس با هر سليقه اي مي تواند در جامعه ظاهر  شود يا  عقيده داريد حجاب زيبايي هاي شما را مي پوشاند .
 
 نه عزيزانم ، درست است که هر کسي سليقه اي دارد اما وقتي که افراد در جامعه قرار مي گيرند به اين دليل که روي هم تأثير ميگذارند بايد به  عرف و قانون آن جامعه احترام بگذارند مثلا در رانندگي اگر هر کسي هر جوري که دوست دارد رفتار کند ببينيد چه حرج و مرجي به راه مي افتد . مسئله حجاب و عفاف يک امر اجتماعي است که اگر رعايت نشود عواقب زيان بار تري در پي خواهد داشت.


فرض کنيد  در يک مدرسه که دختران و پسران با هم درس مي خوانند، در يک کلاس همه دختران با حجاب کامل و بدون آرايش حضور دارند. و در کلاسي ديگر همه دختران به صورت بي حجاب و با آرايش کامل و لباس هاي نا مناسب و بدن نما حضور دارند. در کدام کلاس افراد بيشتر درس مي خوانند و فکر مي کنند و به حرف معلم گوش مي دهند؟  بسيار آشکار است که در کلاسي که دختران محجبه حضور دارند، بازده بيشتري دارد. و در کلاس ديگر افت تحصيليزيرا دختران در چنين محيطي، با بدحجابي توجه ديگران را به خود جلب مي کنند و تمرکز ذهني و روحي را از آنان مي گيرند و باعث افت تحصيلي آنان مي شوند و خود نيز ديگر حوصله درس خواندن ندارند و تمام حواسشان به لباس و نوع پوشش است. روح مطالعه و تحقيق در آنها خاموش مي شود و افت تحصيلي پيدا مي کنند.
 در ادارات و يا جاهاي ديگرهم به همين شکل است. از نظر علمي هم بررسي ها نشان داده که عدم رعايت حجاب و عفاف تأثير مستقيم روي زندگي افراد ميگذارد.


    لازم است بدانيد : پژوهشگران به اين نتيجه رسيده اند که:


    -    ريشه يابي اختلافات زن و شوهر در محکمه هاي قضايي نشان داده که بسياري از ناسازگاري ها به دليل رعايت نکردن حجاب است. وقتي زن با آرايش و حجابي  نا مناسب در جامعه ظاهر مي شود، چشم ها، به سوي او نشانه مي روند و او هم دل باخته و فريفته چشم چرانان مي شود و کم کم از نگاه هاي شوهرش لذت نمي برد و از او سرد مي شود و سرانجام باعث جدايي مي گردد. گاهي همين امر از طرف شوهر صورت مي گيرد. بر اثر چشم چراني و نگاه هاي هوس آلود به دختران و زنان بدحجاب، از همسرش دل سرد مي گردد و لذت ها و محبت هايش را در بيرون از خانه جستجو مي کند. در نتيجه، بناي ناسازگاري با همسرش شروع شده وروابط آنها تيره مي گردد.
    -    در جامعه اي که بدحجابي رواج پيدا کند، چشم و هم چشمي ها و ارائه هر چه بهتر آرايش ها و زينت ها، تمامي نخواهد داشت و زنان سعي مي کنند بيشتر جلب توجه کنند و اين امر تمامي نخواهد داشت تا جايي که تمام افراد جامعه را آلوده سازد. در نتيجه، ناامني نه تنها دامان خود بدحجاب را مي گيرد بلکه خيلي سريع به اجتماع سرايت مي کند و جامعه را از فعاليت هاي سالم باز مي دارد.

    -    دختران بزرک کرده با پوشش هاي زننده و گاه بسيار تهييج کننده، در جامعه خود را ارائه مي نمايند تا شايد نگاه هاي آلوده بيشتري را به خود جلب کنند و از اين طريق،حس خودآرايي و خودنمايي را به نحوي ارضا کنند، ولي اين سرابي بيش نيست و عاقبت پشيمان خواهند شد

    بايد توجه داشته باشيد که با افزايش بي حجابي و بدحجابي در جهان، طلاق و از هم گسيختگي زندگي زناشويي در دنيا رو به افزايش مي رود .

    همچنين بد حجابي و تحريکات جنسي بر روي سيستم توليد نسل نقش تخريب کننده اي دارد.

     دانشمندان معتقدند تحريکاني که در چشم بوجود مي آيد بر غده ي هيپوفيز که غده ي کوچکي در زير مغز است اثر مي گذارد. اين غده شش هورمون توليد مي کند که سه نوع آن بر روي سيستم توليد نسل تأثير دارد. نگاه به زنان بد حجاب و فيلمهاي محرک که چنين اثري را بهمراه دارد در نهايت به تأثير منفي در فرزندان و اختلالات وراثتي منتهي مي شود.

 به يک آزمايش علمي دقت کنيد :
 ژان روستان فرانسوي آزمايشي را در کتاب ((لاوي)) مطرح کرده است. اين آزمايش که بر تعدادي اردک نر و ماده انجام گرفته است؛ نتايج علمي مفيدي را به اثبات رسانده است.
 ژان روستان وهـمکارانش تـعدادي اردکـهاي نـر و مـاده را در سالن آزمايش قرار دادند و قبل از شروع آزمايش هورمونهاي تناسلي اردکها را نيز مورد بررسي قرار دادند. پس از چندي که اردکها با يکديگر بودند مورد آزمايش هورموني قرار گرفتند که در نتيجه هورمونهاي آنها زياد شده بود. اردکهاي نر و ماده را از يکديگر جدا کردند و پس از مدتي که آنها را مورد آزمايش قرار دادند هورمونها به حال طبيعي بازگشته بودند. براي آنکه اثبات شود اين تحولات هورموني از راه چشم وبينايي آنها صورت گرفته است آزمايش ديگري را انجام دادند. بدن اردکهاي نر را با پارچه سياهي پوشاندند تا نوري از راه پوست آنها به درون بدن راه نيابد وچشم آنها را باز گذاشتند تا بتوانند يکديگر را ببينند.در اين آزمايش نيز مشاهده گرديد که هورمونهاي آنها زياد شده است و در نتيجه اثبات گرديد که نگاه اردکهاي نر به ماده عامل تحولات هورمون آنها بوده است. درآزمايشي ديگر چشم اردکهاي نر را بسته وآنها رادرميان ماده ها رها کردند. اين بار ازدياد هورمون مشاهده نشد. برگرفته از کتاب بهداشت ازدواج از نظر اسلام نوشته ي دکتر صفدر صانعي
 اين آزمايش اثبات مي کند که زناني که خود را در معرض ديد مردان نامحرم قرار ميدهند چه آثار زيانباري بر جامعه و نسل انسانها مي گذارند. در حالي که خودشان هم از اين آثار آگاهي ندارند.  فلسفه حجاب ديني پيشگيري از چنين آثاري است.

حالا به اعترافات تعدادي از افراد تازه مسلمان دقت کنيد:
 
 
  خانم «هنولا ناکاتا» يک نويسنده ژاپني است که اسلام آورده است. او درباره ي احساس خود از داشتن حجاب مي‏گويد: ((با داشتن حجاب بود که من انسانيت و ارزش زنانگي خود را احساس کردم. حجاب به من مي‏آموزد که از دسترس بيگانگان دور بمانم. امروزه به‏ ويژه در بين جوانان، گرايش روز افزون به حجاب ديده مي‏شود که نشانه رشد اسلام نيز مي‏باشد. تا من زنده هستم، براي اسلام و حجاب تبليغ خواهم کرد، چون حجاب مايه آرامش و آسايش در جامعه مي‏باشد)).
 آقاي«لوي» که يک فرد يهودي است و به تازگي دخترانش با حجاب شده اند در مورد حجاب دخترانش مي گويد: ((حجاب يکي از دستورات قرآن است که ارزش اخلاقي زن در جامعه را تعيين مي‏نمايد. حجاب نشانگر پاکيزه بودن، رستگاري و آلوده نبودن زن است))
  خانم «ايوان ردلي» نويسنده و خبرنگار معروف انگليسي که اسلام آورده و محجبه شده است، مي‏گويد: ((حجاب در زندگي من و حفظ امنيت من نقش بسيار بزرگي را ايفا نمود و من با پناه آوردن به حجاب، خود را در امنيت احساس مي‏کنم)).

به اين خاطره جالب از يکي از هم سن و سالهايتان دقت کنيد :
 
من خودم بي حجاب بودم يه روز سر قبر يه شهيدي رفتم مادر شهيد سر قبر فرزندش بود من ديدم هي نگاه من ميکنه و يه چيزي تو دلش مي گه راستشو بخوايد اين قضيه چند هفته طول کشيد تا اينکه يه روز مادر شهيد به من گفت شما چرا هر هفته سر قبر پسر من مياين گفتم يه حاجت داشتم از شهيد شما گرفتمش حالا برا اداي دين ميام سر قبرش ديدم بدون هيچ تأملي گفت دخترم يه چيزي بگم ناراحت نميشي گفتم نه گفت عزيزم چرا تو زيباييت رو برا اين جووناي هرزه در معرض قرار ميدي بيا تورو به روح شهيدم قسم ميدم از اين به بعد چادر سرت کن و اين قضيه چند وقتي طول کشيد تا اينکه روز تولدم مادر شهيد بهم يه چادر هديه داد و من از اون به بعد چادري شدم و واقعا از اون مادر شهيد ممنونم چون آرامش بهم بخشيد.
 
به قلم: مرضيه زاد فرج
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html