پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 182795
مجلس از بررسي برجام کنار گذاشته نشود/ مسئولان به اظهارات بسيار بد مقامات امريکا رسماً پاسخ دهند/ تحريمهاي اقتصادي بايد به‌طور کامل لغو شوند
تاریخ انتشار : 1394/06/12 17:50:45
نمایش : 897
حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس خبرگان، اين مجلس را مظهر کامل مردم سالاري اسلامي و مايه سکينه و آرامش در جامعه خواندند و با توصيه مؤکد به همه مسئولان براي حرکت و تلاش در چارچوب منظومه فکري اسلامي و مراقبت براي همرنگ نشدن با ادبيات و کليشه هاي نظام سلطه، تأکيد کردند: امروز مهمترين وظيفه علماي ديني، روشنفکران دانشگاهي، و مسئولان حساسيت نسبت به طراحي دشمن و شناخت آن و تشريح آينده اميدبخش و رو به پيشرفت کشور در چارچوب شاخص هاي منظومه فکري اسلام و با استفاده از قابليت ها و توانايي هاي جوانان و ظرفيت هاي گسترده کشور است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري ، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس خبرگان، اين مجلس را مظهر کامل مردم سالاري اسلامي و مايه سکينه و آرامش در جامعه خواندند و با توصيه مؤکد به همه مسئولان براي حرکت و تلاش در چارچوب منظومه فکري اسلامي و مراقبت براي همرنگ نشدن با ادبيات و کليشه هاي نظام سلطه، تأکيد کردند: امروز مهمترين وظيفه علماي ديني، روشنفکران دانشگاهي، و مسئولان حساسيت نسبت به طراحي دشمن و شناخت آن و تشريح آينده اميدبخش و رو به پيشرفت کشور در چارچوب شاخص هاي منظومه فکري اسلام و با استفاده از قابليت ها و توانايي هاي جوانان و ظرفيت هاي گسترده کشور است.
رهبر انقلاب اسلامي همچنين نکات مهمي را درخصوص برجام و شرايط بعد از برجام بيان کردند.
حضرت آيت الله خامنه اي در ابتداي سخنان خود با اشاره به برخي از آيات قرآن کريم درخصوص انزال سکينه الهي در قلب هاي مؤمنين، بواسطه تسليم بودن در برابر خدا و داشتن حسن ظن به وعده هاي الهي، مجلس خبرگان را زمينه ساز سکينه و آرامش در جامعه خواندند و در تبيين علت اين موضوع افزودند: مجلس خبرگان تنها مجلسي است که دو انتخاب در آن انجام مي گيرد. يکي انتخاب نمايندگان مجلس خبرگان که بوسيله مردم انجام مي شود و ديگري انتخاب رهبري که بوسيله مجلس خبرگان انجام مي گيرد.
ايشان خاطرنشان کردند: براساس اين دو انتخاب، مجلس خبرگان از يک جهت مظهر کامل مردم سالاري ديني و مردم سالاري اسلامي است و از طرف ديگر مظهر حاکميت ارزشها و احکام اسلامي است.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: وقتي مجلس خبرگان با چنين ويژگيهاي منحصر بفردي تشکيل مي شود نمايندگان اين مجلس و استقلال فکري و آگاهي خود را نشان مي دهند، اين موضوع زمينه ساز سکينه و آرامش در جامعه مي شود.
رهبر انقلاب اسلامي با تأکيد بر اينکه بايد در هر دو انتخاب مجلس خبرگان دقت لازم و استقلال فکري رعايت شود، گفتند: استقلال فکري به معناي آن است که نمايندگان اين مجلس اسير کليشه ها و ادبيات نظام سلطه نباشند.
حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان کردند: البته اين توصيه فقط براي نمايندگان مجلس خبرگان نيست بلکه همه مسئولان و ارکان نظام و همه صاحبنظران سياسي و اجتماعي و ديني بايد مراقب باشند تا همرنگ ادبيات و کليشه هاي نظام سلطه نشوند.
ايشان با اشاره به تلاش گسترده و تبليغات پرحجم جبهه استکبار براي تحميل ادبيات و واژه هاي جعلي خود به مسئولان و تصميم گيران و تصميم سازان کشورها، افزودند: در ادبيات نظام سلطه، مفاهيمي همچون تروريسم و حقوق بشر معاني خاصي دارند و در اين ادبيات حملات بي وقفه شش ماهه به مردم يمن و کشتن مردم بيگناه غزه، تروريسم نيست و سرکوب مردم بحرين به دليل درخواست براي داشتن حق رأي، نقض حقوق بشر محسوب نمي شود!
رهبر انقلاب اسلامي گفتند: در ادبيات نظام سلطه، دفاع مشروع نيروهاي مقاومت در لبنان و فلسطين، تروريسم به حساب مي آيد ولي اقدامات کشورهاي مستبد و نزديک به امريکا، در منطقه، برخلاف حقوق بشر نيست!
حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان کردند: در اين ادبيات ترور دانشمندان هسته اي نيز که صهيونيستها تقريباً به صراحت به آن اعتراف کرده اند و برخي کشورهاي اروپايي هم به نقش خود در پشتيباني از اين اقدام اذعان داشته اند، تروريسم محسوب نمي شود!
ايشان با تأکيد بر اينکه جعل چنين مفاهيمي و انتظار اينکه همه در چارچوب اين ادبيات سخن بگويند يکي از نشانه هاي بارز سلطه و استکبار است، گفتند: در مقابل، نظام جمهوري اسلامي داراي يک منظومه فکري اسلامي است که بعد از گذشت سالها همچنان در دنيا، داراي جذابيت و طراوت و تازگي است.
حضرت آيت الله خامنه اي در تشريح اجزاء منظومه فکري اسلامي، نفي ظلم و استکبار و استبداد، عزت ملي و اسلامي و استقلال فکري، سياسي و اقتصادي را از اجزاء اين منظومه فکري برشمردند و درخصوص اهميت استقلال و نقش آن در خودباوري و پيشرفت يک ملت، افزودند: استقلال بخشي از آزادي است، بنابراين کساني که استقلال را نفي مي کنند در واقع مخالف آزادي هستند.
ايشان، شعار «استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي» را در بردارنده ارتباط منطقي اين سه مفهوم دانستند و گفتند: استقلال همه جانبه و آزادي فکري و عملي، هر دو در منظومه فکري اسلامي و نظام جمهوري اسلامي قرار دارند و چنين نظام فکري زمينه ساز خودباوري و حرکت بالنده و رو به جلو براي هر ملتي خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي سبک زندگي اسلامي، نوآوري و هم افزايي و اتحاد ملي را از ديگر اجزاء منظومه فکري اسلامي دانستند و خاطرنشان کردند: ملت ايران در طول 36 سال گذشته بواسطه حرکت در چارچوب اين منظومه فکري، توانسته است با وجود موانع فراوان، پيشرفتهاي زيادي را داشته باشد.
حضرت آيت الله خامنه اي افق مورد نظر نظام اسلامي را، ايراني پيشرفته از لحاظ علم و صنعت، با جمعيتي 150 تا 200 ميليوني و برخوردار از معنويت و بدور از سلطه گري اما در مقابلِ زورگويان و سلطه گران، توصيف کردند و گفتند: دستيابي جمهوري اسلامي ايران به اين جايگاه، براي جبهه استکبار بسيار سنگين است، و علت همه توطئه ها و تلاشها در مقابله با نظام اسلامي، جلوگيري از تحقق چنين آينده اي است.
ايشان با تأکيد بر اينکه ظهور چنين کشور اسلامي، زمينه ساز برچيده شدن بساط استکبار و کفر خواهد شد، افزودند: ملت ايران بويژه جوانان، علماي دين و روشنفکران دانشگاهي بايد حرکت خود را در چارچوب منظومه فکري اسلامي پيش ببرند و همه از جمله مسئولان نسبت به طراحي و نقشه دشمن، حساس و هوشيار باشند.
رهبر انقلاب اسلامي تأکيد کردند: نبايد و بواسطه لبخند دشمن و يا احياناً مساعدت کوتاه مدت او در موضوعي خاص، فريب دشمن را خورد بلکه همواره بايد متوجه اين موضوع باشيم که طراحي و نقشه او چيست؟
حضرت آيت الله خامنه اي يک بار ديگر تأکيد کردند که دشمن و استکبار جهاني موضوعي موهوم نيست بلکه واقعيتي است که بزرگترين مصداق آن دولت امريکا و کمپانيها و کارتل هاي اقتصادي صهيونيستيِ پشتيبان آن، است.
ايشان با اشاره به توانايي ها، قابليت ها و استعدادهاي جوانان با ايمان و همچنين ظرفيت ها، ثروت ها و منابع طبيعي کشور و عمق فرهنگ اسلامي و فرهنگ اهل بيت عليهم السلام در ميان مردم، خاطرنشان کردند: همه مسئولان و شخصيت هاي مؤثر و داراي نفوذ کلام در ميان جامعه بايد اين آينده روشن را بيش از پيش براي مردم تشريح کنند و ضمن اميدوار کردن آنان به آينده، زمينه ساز آرامش و سکينه در کشور شوند.
رهبر انقلاب اسلامي بخش ديگري از سخنان خود را به بيان نکات مهمي درخصوص برجام و مسائل بعد از برجام و همچنين موضوع اجراي سياستهاي اقتصاد مقاومتي اختصاص دادند.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به بحث هاي روزهاي اخير درباره نقش مجلس شوراي اسلامي در بررسي برجام ،گفتند: درخصوص ابعاد حقوقي و قانوني اين موضوع و اقتضائات آن، بايد صاحبنظران و کارشناسان حقوقي نظر دهند اما از نگاه کلي، من معتقدم و به آقاي رئيس جمهور هم گفته ام که مصلحت نيست، مجلس شوراي اسلامي از موضوع بررسي برجام کنار گذاشته شود.
ايشان با تأکيد بر لزوم ورود مجلس به موضوع بررسي برجام، در عين حال خاطرنشان کردند: من در مورد نحوه بررسي و اينکه آن را رد کنند و يا تصويب کنند هيچ توصيه اي به مجلس ندارم و اين، نمايندگان ملت هستند که بايد تصميم بگيرند.
رهبر انقلاب اسلامي درخصوص مسائل بعد از برجام گفتند: من درباره اين مسائل، برخي نکات را با برادران عزيز و صميمي خود در دولت، در ميان گذاشته ام که اکنون براي اطلاع نمايندگان مجلس خبرگان و همه مردم، آنها را بيان مي کنم.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به شش کشور مذاکره کننده با ايران و نقش امريکا در ميان اين شش کشور، افزودند: در واقع طرف اصلي ما دولت امريکا است اما مسئولان امريکايي خيلي بد حرف مي زنند و بايد تکليف اينگونه حرف زدن ها روشن شود.
ايشان با اشاره به سخنان مقامات امريکايي مبني بر حفظ چارچوب تحريم ها، تأکيد کردند: اگر قرار است چارچوب تحريم ها حفظ شود، پس ما براي چه مذاکره کرديم؟ و اين، کاملاً مخالف علت حضور جمهوري اسلامي ايران در مذاکرات است زيرا هدف از مذاکرات برداشته شدن تحريم ها بود.
رهبر انقلاب اسلامي افزودند: اگر ما در مذاکرات در برخي موارد کوتاه آمديم و برخي امتيازات را داديم عمدتاً براي اين بود که تحريم ها برداشته شود و گرنه چه لزومي به حضور در مذاکرات بود و ما کار خود را ادامه مي داديم و مي توانستيم از نوزده هزار سانتريفيوژي که داريم، در مدت کوتاهي به پنجاه تا شصت هزار سانتريفيوژ برسيم و غني سازي بيست درصد را نيز ادامه دهيم و تحقيق و توسعه را هم سرعت بيشتري ببخشيم.
حضرت آيت الله خامنه اي تأکيد کردند: اگر قرار است تحريم ها برداشته نشود، پس معامله اي هم در کار نخواهد بود، بنابراين بايد تکليف اين موضوع مشخص شود.
ايشان خطاب به مسئولان کشور گفتند: نگوييد که امريکاييها اين سخنان را براي قانع کردن رقباي داخلي خود مي زنند، البته من معتقدم که دعواي داخلي امريکا واقعي است و آنها با هم اختلاف دارند و علت اين اختلاف هم براي ما روشن است، اما آنچه که رسماً گفته مي شود نياز به پاسخ دارد و اگر پاسخ داده نشود، صحبت طرف مقابل تثبيت خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامي همچنين با اشاره به سخنان مقامات امريکايي مبني بر تعليق تحريم ها، تأکيد کردند: از ابتدا مسئله ما اين نبوده است، ما تأکيد داشتيم که تحريم ها بايد برداشته شوند و نه تعليق.
حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: البته نظر ما برداشته شدن فوري تحريم ها بود اما دوستان در اينجا، اين موضوع را به شکلي معنا کردند و ما هم مخالفتي نکرديم ولي تحريم ها بايد برداشته شوند. اگر قرار است تحريم ها تعليق شوند، ما هم اقداماتي را که بايد انجام دهيم، در حد تعليق و نه در سطح اقدام اساسي بر روي زمين، انجام خواهيم داد.
ايشان خاطرنشان کردند: البته طرف مقابل مي گويد برداشتن برخي تحريم ها دست دولت امريکا نيست ما هم مي گوييم همان تحريم هايي که در دست دولت امريکا و دولتهاي اروپايي است، بايد برداشته شوند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي، بخش ديگري از حرفهاي بد مقامات امريکا را اظهاراتي کاملاً خارج از موضوع توافق هسته‌اي خواندند و خاطرنشان کردند: هيئت حاکمه امريکا همانند انگليسي هاي قرن نوزدهم در مورد ايران سخن مي گويند و گويا دو قرن از دنيا و تاريخ عقب هستند در حاليکه دنيا تغيير کرده و ابرقدرتها ديگر قدرت و توانايي و عُرضه آن کارها را ندارند و در طرف مقابل نيز جمهوري اسلامي با تواناييهاي شناخته شده و ناشناخته اي که در زمان عمل شناخته خواهد شد قرار دارد و ايران مانند فلان کشور عقب مانده نيست که هر طوري بخواهند بتوانند با آن صحبت کنند.
رهبر انقلاب، در بيان يکي از اظهارات سلطه‌جويانه امريکاييها گفتند: مقامات امريکايي مي‌گويند انتظار داريم مسئولان و دولت جمهوري اسلامي کاري متفاوت انجام دهند!
ايشان افزودند: کار متفاوت از نظر آنها کاري متفاوت از گذشته ي جمهوري اسلامي و عبور از ارزشهاي اسلامي و از دست دادن پايبندي به احکام اسلامي است، اما چنين چيزي هرگز اتفاق نخواهد افتاد و نه دولت، نه مجلس و نه مسئولين مطلقاً چنين کاري نمي‌کنند و کسي هم که بخواهد چنين کاري بکند، مردم و نظام جمهوري اسلامي از او قبول نمي‌کنند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي در تبيين يکي از مصاديق مورد انتظار امريکاييها گفتند: از جمله سياستهاي امريکا در منطقه، محو و نابودي کامل نيروهاي مقاومت، و تسلط کامل بر سوريه و عراق است و توقع دارند که جمهوري اسلامي وارد اين چهارچوب شود که هرگز چنين چيزي اتفاق نخواهد افتاد.
رهبر انقلاب در اشاره به يکي ديگر از اظهارات حساسيت‌برانگيز مقامات امريکايي گفتند: آنها مي‌گويند برجام فرصتهايي را هم در داخل ايران و هم در خارج ايران و منطقه در اختيار امريکا قرار داده است.
ايشان خطاب به مسئولان در دولت و ساير دستگاهها تأکيد کردند: مسئولان در دولت و در دستگاههاي گوناگون، به هيچ وجه نبايد اجازه اين فرصت‌طلبي را در داخل به امريکا بدهند و در خارج هم بايد تلاش کنند که اين فرصتها در اختيار امريکا قرار نگيرد، زيرا هر چه آنها به اين فرصتهاي خود نزديک شوند، يقيناً ذلت، محنت و عقب ماندگي ملتها بيشتر خواهد شد.
رهبر انقلاب با اشاره به تأکيد به مسئولان اعم از مسئولان سياست خارجي و ديگر مسئولان مبني بر ممنوعيت کامل مذاکره با طرف امريکايي به جز در موضوع هسته‌اي، گفتند: علت اين مخالفت، جهت‌گيريهاي امريکاست که درست در نقطه مقابل جمهوري اسلامي قرار دارد.
حضرت آيت الله خامنه‌اي در ادامه به مسئله مهم اقتصاد کشور اشاره کردند و گفتند: سياستهاي اقتصادي مقاومتي يک مجموعه کامل و غيرقابل تجزيه است و اجراي آنها به برنامه عملياتي کامل نياز دارد، بنابراين از رئيس‌جمهور محترم و دولت خواسته‌ايم که براي تحقق سياستهاي اقتصاد مقاومتي يک برنامه جامع، عملياتي و کاربردي تهيه شود و انتظار داريم که اين اقدام انجام گيرد.
ايشان در خصوص اهميت تحقق اقتصاد مقاومتي افزودند: اگر اقتصاد مقاومتي محقق شود ديگر هيچ اهميتي ندارد که پولي که به ايران باز مي‌گردد، 5 ميليارد دلار باشد، يا 100 ميليارد دلار؛ البته آن مقدار پولي که از دنيا طلبکار هستيم و تاکنون به‌طور ظالمانه جلوي آن را گرفته‌اند بايد مورد استفاده قرار بگيرد، اما اقتصاد مقاومتي نبايد متوقف به اين مسائل شود.
رهبر انقلاب، همچنين بر لزوم تشکيل يک ستاد عملياتي فعال براي اجراي اقتصاد مقاومتي تأکيد کردند و گفتند: اين ستاد بايد در دولت تشکيل شود و با مشخص کردن وظايف هر يک از دستگاهها و پيگيري و زمان‌بندي فعاليتها، يک تحرک عظيم ايجاد کند.
حضرت آيت الله خامنه‌اي در بخش پاياني سخنانشان، خطاب به نيروهاي مؤمن در سراسر کشور خاطرنشان کردند: حرکت عمومي به سمت آرمانها و اهداف اسلامي است و نيروهاي مؤمن، اصيل و معتقد که اکثريت قاطع کشور را تشکيل مي‌دهند بايد با حسن ظن به وعده نصرت خداوند، آمادگي خود را براي کار در ميدانهاي مختلف اقتصادي، فرهنگي و سياسي و در مواجهه با جهت‌گيريهاي دشمن حفظ کنند.
پيش از سخنان رهبر انقلاب، آيت الله يزدي رئيس مجلس خبرگان رهبري در سخناني عامل پيروزي انقلاب اسلامي را رهبري حضرت امام خميني (ره) و شجاعت مردم ايران دانست و نکاتي در خصوص اجلاس اخير خبرگان بيان کرد.
همچنين آيت الله هاشمي شاهرودي نايب رييس مجلس خبرگان با ارائه گزارشي از هجدهمين اجلاس مجلس خبرگان رهبري، دستورالعمل اجلاس اخير را اصلاح آيين نامه تعداد اعضاي اين مجلس اعلام کرد.
نايب رييس مجلس خبرگان با اشاره به بررسي اوضاع منطقه و فتنه تکفيري‌ها در جهان اسلام و تبيين مذاکرات هسته‌اي با دعوت از مهمانان در اجلاس مجلس خبرگان، گفت: ارائه پيشنهادها و راه حل‌هايي براي مسائل کشور، دغدغه اعضاي مجلس خبرگان نسبت به مسائل فرهنگي، تجليل از مقام شامخ شهيدان و حرکت فرهنگي ارزشمند ملت در تشييع پيکرهاي شهدا، توجه به اهميت انتخابات آتي خبرگان و وظيفه سنگين شوراي نگهبان براي صيانت از جايگاه اين مجلس و لزوم احراز صلاحيت‌ها طبق قانون و ارائه گزارش از پيشرفت‌هاي صورت گرفته پس از انقلاب در استان‌هاي محروم بويژه مناطق اهل سنت از جمله مهمترين محورهاي مباحث، نطق‌ها و مذاکرات اعضاي مجلس خبرگان در اجلاس اخير بود.
آيت الله هاشمي شاهرودي افزود: اعضاي مجلس خبرگان تاکيد کردند که توافق هسته‌اي به معناي عادي شدن رابطه با آمريکا نيست.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html