پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 182786
دولت قبل40بار يارانه داد اما يک شب هم مصيبت نداشت/دليل هجمه ها به شوراي نگهبان/شايد ضرغامي نماينده اصولگرايان در انتخابات96باشد+فيلم
تاریخ انتشار : 1394/06/12 09:04:21
نمایش : 940
ميرتاج‌الديني با بيان اينکه دولت يازدهم به نسبت افزايش قيمت حاملهاي انرژي افزايش پرداخت يارانه نقدي نداشت، گفت: وزارت نيرو و وزارت نفت سهم خود را به صندوق ملي ندادند و همين امر شايد باعث شد تا دولت نتواند بودجه مورد نظر را تجميع کرده و با مشکل پرداخت مواجه شود.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت‌الاسلام سيد محمد رضا مير تاج الديني نماينده سابق مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا در رابطه با اعلام موجوديت حزب يکتا و نقش خود در اين حزب گفت: با توجه به اينکه مجوزي براي اين حزب صادر نشده نميتوان نام آن را حزب گذاشت و بيشتر در قالب يک مجموعه سياسي عمل ميکند و اعضاي آن را دولت نهم و دهم تشکيل ميدهند.

 

وي با اشاره  به اين که عضويتي در اين حزب ندارد گفت:من حتي عضو موسسين اين حزب هم نيستم و هيچگونه رابطه تشکيلاتي با اين حزب ندارم،بنابراين در رابطه با عملکرد اين حزب بايد با سخنگو يا دبير  آنها صحبت کنيد.

 

وي همچنين اضافه کرد که اين حزب علي القاعده اصولگراست و با اين تفکر به دنبال اهداف خود است.

 

نماينده سابق تبريز در خصوص اينکه چرا واريز يارانه ها در دولت نهم و دهم با مشکلي مواجه نشد  و اينکه در دولت يازدهم شب واريز يارانه ها به شب مصيبت عظما قلمداد شد اظهار کرد: اين مورد بيشتر به رويکرد دولت ها بر ميگردد که در دولتهاي نهم و دهم به بحث هدفمندي توجه بيشتري وجود داشت. رويکرد دولت احمدي نژاد اين بود که هرچقدر افزايش قيمت در حاملهاي انرزي داشتيم به نسبت همان سهمي هم براي مردم قائل بوديم و بخشي هم صرف توليد مي شد و در ضمن منابع آن هم در بودجه کاملا مشخص شده بود. اين دليلي بود که دولت حتي در طي 30 تا 40 بار پرداخت يارانه ها حتي يک بار هم آن را به شب مصيبت عظما تعبير نکرد و در عين حال شب خوشحالي دولت بود چرا که مردم شاد ميشدند و سختي اين که چطور بايد اين مقدار پول صرف هزينه يارانه دادن به مردم شود با شادي مردم اين سختي به راحتي تبديل ميشد و دولت نهم و دهم به تمام معنا يک دولت مردمي بود.

 

ميرتاج‌الديني با بيان اينکه دولت يازدهم به نسبت افزايش قيمت حاملهاي انرژي افزايش پرداخت يارانه نقدي نداشت، گفت: وزارت نيرو و وزارت نفت سهم خود را به صندوق ملي ندادند و همين امر شايد باعث شد تا دولت نتواند بودجه مورد نظر را تجميع کرده و با مشکل پرداخت مواجه شود.

 

وي با اشاره  به حمله هاي اخير  و دوره هاي گذشته به شوراي نگهبان و اساس اين که اينطور هجمه ها در روند کاري شورا خلل ايجاد مي کند يا خير، عنوان کرد:شوراي نگهبان از نهاد هاي راهبردي  نظام است و اسلاميت نظام بستگي به عملکرد شوراي نگهبان دارد که هم بايد به قوانين مصوب مجلس نظارت داشته باشد و هم بايد به انتخابات نگاه ويژه اي داشته باشد تا کساني وارد مجلس نشوند که نه اسلام و نه ولايت فقيه را قبول ندارند. هدف و دليل اين که هجمه ها در اين برهه از زمان بيشتر شده اين است که افراد بخصوصي ميخواهند اين سد بزرگ را سست کرده تا بتوانند عده اي را نفوذ بدهند و مثل مجلس ششم با اصل نظام در گير شوند.

 

نماينده مجلس شوراي اسلامي در رابطه با بازگشايي سفارت انگليس گفت: اين که سفارتي باز يا بسته شود بايد شوراي امنيت ملي و وزارت امور خارجه در اين رابطه تحقيق کند تا تصميم نهايي گرفته شود.جاي پاي سفارت انگليس هميشه در مسائل و اتفاقات ناگوار سياسي بوده و مردم خاطره خوشي از تاريخ و دخالتهاي اين دولت در مسائل ايران را ندارند.

 

 نماينده سابق تبريز اسکو و آذرشهر افزود: انگليس مسبب اتفاقات ناگوار و حاشيه‌اي در  انتخابات متعدد کشورمان است. همچنين رهبري هم فرمودند که روابط ايران با مستکبرين بعد از توافق هسته اي همچنان بايد مثل سابق باشد. بايد تمام منافذ و دريچه هاي نفوذ آنها را بگيريم چرا که انگليس هم رفيق آمريکاست و بايد اعتماد سازي انجام شود تا مشخص شود که ديگر اتفاقات سالهاي گذشته که از طرف انگليس رهبري مي شد نخواهد افتاد.

 

وي در بخش پاياني اظهارات خود در رابطه با اهداف و برنامه هاي خود راجع به انتخابات آتي بيان کرد: هدف ما اتحاد و انسجام بين طيف اصولگرايي در کل کشور است. اين انتخابات ، انتخابات سرنوشت سازي است و توام با رقابت زياد خواهد بود چرا که بعد از چند دوره که اصولگرايان پيروز ميدان بودند جريان اصلاح طلب به دنبال اين هستند که با قواي بيشتري مجلس را تصاحب کنند.

مير تاج الديني درباره دلايل پذيرش شکست در انتخابات 92 توسط اصولگرايان گفت: اختلاف درون گروهي باعث اين اتفاق شد و اصلاحات را رقيب اصلي به حساب نياوردندو منجر به شکست اصولگرايان شد.

مشاور رييس سازمان صدا و سيما در حوزه امور مجلس در دوره ضرغامي در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا رييس سابق صدا و سيما در انتخابات مجلس شرکت ميکند يا خير اظهار داشت: آقاي ضرغامي براي انتخابات مجلس شرکت نخواهند کرد ولي براي همگرايي و اتحاد بين اصولگرايان تلاش خواهند کرد. شايد آقاي ضرغامي  نماينده اي باشد از  طيف اصولگرايان در انتخابات رياست جمهوري آتي،چون چهره اي محبوب ، فکور و سياسي در سطح بالا هستند.




دانلود

انتهاي پيام/ف

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html