رئيس سازمان بسيج مستضعفين کشور گفت: انتظار انتقال دانش غرب به کشور بعد از لغو تحريم، خيالي خام است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
سبلانه،
سردار محمدرضا نقدي امروز در آيين اختتاميه گردهمايي معاونان عملي و پژوهشي سپاه در اردبيل با اشاره به تسلط علم و فناوري بر زندگي امروزي اظهار کرد: همه بايد در بالا بردن سطح علمي کشور در تلاش باشند.
وي با بيان اينکه امروز آمريکا و کشورهاي اروپايي داراي يک افتصاد ورشکسته هستند،گفت: آن چيزي که به اين اقتصاد متزلزل به عنوان تنفس مصنوعي براي ادامه حيات تزريق مي شود داشتن برخي علوم و فناوري هاي انحصاري است.
سردار نقدي با اشاره به استفاده نادرست از علم و فناوري در زندگي بشري گفت: متاسفانه مشکلات جامعه بشري در حال حاضر، قرار گرفتن اين علم در اختيار افراد ناصالح است.
اين مسئول تصريح کرد: متاسفانه کساني که به عنوان مدافعان بشر و داراي حق انسانيت هستند که بهره کافي از همه ابعاد علمي ندارند.
سردار نقدي افزود: امروز دانشمنداني که دانش خود را در اختيار غربي ها مي گذارند در حقيقت در جرايم عليه بشريت سهيم هستند.
فرمانده بسيج مستضعفين کشور با بيان اينکه کشوري مانند آمريکا، امروز از هيچ يک از مولفه هاي اقتصادي از جمله نيروي انساني، انرژي ارزان، مواد اوليه ارزان، بازار هاي دست به نقد و حتي سرمايه لازم را ندارد گفت: اين کشور تنها بر علم انحصاري خود تکيه کرده است.
وي تصريح کرد: براي از بين بردن اين سلطه بايد همه انديشمندان و بويژه بسيجيان در تلاش باشند و اگر بخواهيم غلبه نهايي بر آمريکا داشته باشيم بايد از لحاظ علمي بر آنها غلبه کنيم که براي اين کار نيز امکانات کافي در کشور وجود دارد.
وي با اشاره به بحث واردات علم و فناوري به کشور گفت: فناوري وارداتي مانند ساقه گلي است که از درخت برداشته مي شود و عمر آن تنها دو روز است.
سردار نقدي به صنعت خودروسازي کشور نيز اشاره کرد و گفت: امروز ما يک صنعت خودروسازي داريم که 50 سال از عمر آن گذشته و تنها دستاوردش تبديل خودروي پيکان به پرايد بوده است.
وي با بيان اينکه 20 سال پيش کشور ما فاقد يک موشک بود گفت: با تکيه بر استعداد داخلي و خودباوري که در بين نيروهاي داخل ايجاد شده شاهد توليد موشک هاي با قابليت بالا در سطح کشور هستيم که در مقايسه با صنعت خودروسازي تفاوتها اشکار مي شود.
فرمانده بسيج مستضعفين کشور به بحث هاي مطرح شده در خصوص ورود علم و فناوري کشورهاي غربي به کشور بعد از لغو تحريم ها نيز اشاره کرد و گفت: تصور اينکه دشمنان تنها ابزار قدرت خود را در اختيار ما مي گذارند خيالي خام است.
وي با بيان اينکه کشورهاي غربي به دنبال ايجاد هايپر مارکت ها و سرمايه گذاري در زمينه انرزي از جمله نفت و گاز هستند،گفت: اگر اين کشورها بخواهند فناوري خود را نيز در اختيار ما قرار دهند تنها علومي را خواهند داد که از رده خارج شده است.
سردار نقدي با بيان اينکه امروز در کشور با ناخودباوري در عرصه علمي و اقتصاد مقاومتي روبرو هستيم گفت: اين بي اعتمادي در حالي است که دانشمندان ما هر روز به توليد رادارها و موشک هايي ميپردازند که تنها در دو سه کشور وجود دارد.
وي مديريت دانش را خلا اصلي در دانشگاه ها در عرصه علمي عنوان کرد و افزود: ما در زمينه تجهيزات و امکانات کمبودي در کشور نداريم و دانشگاهيان بايد حلقه مفقوده مديريت علمي را پيدا کنند.