رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت:امروز نفوذ در کشور به وسيله دو شاهراه صورت ميگيرد، يعني آنها ميخواهند ادراکسازي کنند که بهبود وضعيت اقتصادي ايران و رفاه مردم در گرو ارتباط بهتر با غرب است. شاهراه ديگر نفوذ غرب و استکبار در اين است که سعادت و پيشرفت جامعه در گرو آزاديهاي فاسد و بيبند و بار است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار، سردار محمدرضا نقدي صبح امروز در همايش آب يا سراب که در محل اين سازمان برگزار شد، با بيان اينکه ما امروز درگير جنگ همهجانبه با استکبار هستيم، اظهار داشت: بارها گفتهايم که مسئله آمريکا مسئله هستهاي نيست و خيلي از ما در اين مسئله گير کردهايم؛ مسئله فراتر از موضوع هستهاي است، يعني استکبار به خاطر مسئله هستهاي اين همه تکاپو نميکند.
وي ادامه داد: روزي نيست که رئيسجمهور آمريکا در مورد مسئله ايران حرف نزند. مسئله دشمنان با ما مسئله انقلاب اسلامي، پيشرفت انقلاب و شکست استکبار است. انقلاب با سرعت در حال پيشرفت است و سنگرهاي کليدي دنيا يکييکي از دست آمريکا و رژيمصهيونيستي در حال خارج شدن است و آنها ميخواهند به هر نحو جلوي اين پيشرويها را بگيرند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تاکيد کرد: دشمنان ميخواهند پيشرفت شگرف انقلاب اسلامي را متوقف و در ايران نفوذ پيدا کنند. اختلاف و نفوذ دو راهکاري است که دشمنان به دنبال آن هستند و قصد دارند مسئله هستهاي را دستمايه قرار دهند.
سردار نقدي با تاکيد بر اينکه ما بايد وحدت را حفظ کنيم، اظهار داشت: بررسي برجام در مجلس نبايد منجر به تفرقه شود و بايد تصميمگيري درباره مسائل هستهاي را به مراجع قانوني بسپاريم، البته هيچ قراردادي که به مبارزه با استکبار، حمايت از مظلومان و مستضعفان از جمله فلسطين و قراردادي که به وحدت و قدرت نظامي ما خدشه وارد کند، نميپذيريم. ما به هر آنچه مراجع قانوني تصميم ميگيرند بايد عمل کنيم، البته وحدت خط قرمز ماست و نبايد وحدت شکسته شود.
وي ادامه داد: بايد جلوي نفوذ و اختلاف را بگيريم. امروز نفوذ در کشور به وسيله دو شاهراه صورت ميگيرد، يعني آنها ميخواهند ادراکسازي کنند که بهبود وضعيت اقتصادي ايران و رفاه مردم در گرو ارتباط بهتر با غرب است. شاهراه ديگر نفوذ غرب و استکبار در اين است که سعادت و پيشرفت جامعه در گرو آزاديهاي فاسد و بيبند و بار است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با اشاره به جنگ اقتصادي غرب با ايران، گفت: امروز در حال جنگ اقتصادي هستيم و براي عبور از آن چه بايد کرد؟ تجربه ملت ما نشان ميدهد که جنگهاي متعددي از آغاز پيروزي انقلاب اسلامي بر ما تحميل شده و اولين جنگ، کودتا و حملات تروريستي عليه ما بود. آمريکا آشوبهاي محلي در کشورمان راه انداخت و ملت ما در مقابل آن مقاومت کردند و از دل آن مقاومت نيروي امنيتي کمنظيري به وجود آمد که شانه به شانه دستگاههاي امنيتي در جهان حرکت ميکند.
سردار نقدي ادامه داد: آمريکاييها به ما جنگ نظامي را تحميل کردند و امامخميني(ره) فرمودند مقاومت کنيد که نتيجه اين شد از دل اين جنگ نيروي نظامي و دفاعي کم نظير متولد شد و ما امروز کمنظيرترين نيروي نظامي را در منطقه داريم و آمريکا نميتواند به ايران حمله کند؛ آنها در مرحله بعدي به شهرهاي ما حمله کردند و نتيجه آن شد که نيروي موشکي متولد شد؛ آنها ما را تحريم علمي کردند، اما دانشمندان ما در همه زمينهها پيشرفت کردند. در هر حال در هر عرصهاي که خط مقاومت را انتخاب کرديم از دل مقاومت يک قدرت متولد شد.
وي يادآور شد: اگر ما در جنگ اقتصادي خط مقاومت را پيش بگيريم، از دل آن نيروي اقتصادي پيشرو، مقتدر و مثالزدني متولد ميشود که براي هميشه مشکل اقتصاد ايران را حل خواهد کرد و فرمول اين راه اقتصاد مقاومتي است.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين گفت: اقتصاد پيشرو و برتر به نيروي انساني، دانش، فناوري، سرمايه و بازار مصرف نياز دارد و ايران يکي از استثناييترين کشورهاي جهان است که منابع انساني فراواني دارد.
سردار نقدي با بيان اينکه ايران همه ارکان اقتصاد پيشرو را دارد، با طرح اين پرسش که چرا اقتصاد ما پيشرو نيست؟ گفت: برآورد ما اين است که ما دو عنصر را بايد به ساير عناصر اضافه کنيم؛ خودباوري و همت و مديريت اجرايي صحيح اصليترين نياز ماست.
وي با اشاره به وجود دو نگاه درباره پيشرفت کشور اظهار داشت: يک نگاه ميگويد بايد از ظرفيت دروني و اقتصاد درونزا استفاده کنيم و نگاه دوم معتقد است پيشرفت اقتصادي با کمک بيروني محقق ميشود؛ شرايط امروز کشور نشان داده که نگاه دوم غلط، عقيم و بيفايده است، البته افرادي که ديدگاه دوم را دارند صريحا مخالفت خود با اقتصاد مقاومتي را مطرح نميکنند، اما طبق فرمايش رهبري بايد از بن دندان به اقتصاد مقاومتي باور پيدا کنيم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تاکيد بر اينکه برجستهترين اساتيد دنيا نظريه اقتصاد مقاومتي که مُبدع آن رهبري است را تحسين کردهاند، يادآور شد: براي شناخت بهتر اقتصاد مقاومتي بايد اقتصاد عاريتي را شناخت؛ ويژگي اقتصاد مقاومتي، برونزا بودن، مصرفي بودن، دنبالهرو و درونگرا بودن است.
سردار نقدي افزود: اقتصاد مقاومتي ميگويد شرايط سرمايهگذاري را فراهم کن و نيازي به تغيير سياست خارجي نداريم و اگر با استکبار به سازش برسيم هيچ سرمايهاي به طرف تو نميآيد، اما در مقابل اقتصاد عاريتي به اشرافيگري و رفاهطلبي اعتقاد دارد و نيز يکي از اصول اقتصاد مقاومتي حمايت از صادرات است، اما اقتصاد عاريتي باوري به توان خودي براي رفاه در بازار جهاني ندارد.
وي در پايان با اشاره به طرح تاسيس فروشگاه مکدونالد در ايران، تصريح کرد: آنها فروشگاه مکدونالد را تاسيس ميکنند تا پول و اخلاق ما را با هم ببرند.