|
کد مطلب: 181925
خواص موز در پيشگيري از سرطان کليه
تاریخ انتشار : 1394/04/02 10:24:09 نمایش : 1441
موز به دليل طعم و ويژگيهاي غذايي که داراست مورد علاقه اکثريت مردم است؛ در صورت نداشتن انرژي، بهتر است موز ميل کنيد تا پرانرژي شويد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، موز گياهي است مانند درختچه که داراي برگهاي بزرگ است؛ اين ميوه موقع رسيدن سبز و بعد به رنگ زرد تبديل ميشود.
اين گياه ۴ هزار سال پيش در هندوستان کشت ميشده است؛ قندي که در موز وجود دارد قابل جذب است و در هر صدگرم موز، پروتئين، آهن، فسفر، چربي، پتاسيم، سديم، ويتامين A، ويتامين B۱، ويتامين B۲، ويتامين B۳، ويتامين B۹، ويتامين C، و چند ماده شيميايي مانند سروتين، نوروپي تفرين، دوپامين و کاته چولامين وجود دارد.
اين ميوه ضد سرطان و غذايي مناسب براي ماهيچههاست؛ ضمن اينکه درمان خوبي براي اسهال و اسهال خوني نيز است.
موز خونساز بوده و تقويت کننده معده است، ضمن اينکه داروي خوبي براي کلسترول است.
زياد خوردن اين ميوه باعث نفخ معده ميشود به همين دليل بايد بعد از موز، کمي نمک خورد؛ البته مخلوط عسل و موز ضعف بدن را از بين ميبرد.
موز براي استحکام استخوانها مفيد بوده و به خاطر داشتن ويتامين A در حفظ بينايي مفيد است و در بهبود بينايي نيز بي اثر نيست.
اين ميوه به دليل دارا بودن ترکيبات آنتي اکسيدانهاي فنوليک، از ابتلا به سرطان کليه جلوگيري ميکند.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|