|
کد مطلب: 181893
آن سخنان فقط براي انتخابات بود؟!
تاریخ انتشار : 1394/04/01 08:54:05 نمایش : 1317
مسئولان و حاميان دولت، در دوره دولت قبل ريشه مشکلات اقتصادي کشور را سوءمديريت دولت وقت ميدانستند و نقش تحريمها را ناچيز عنوان ميکردند. اما از دو سال پيش با تغيير دولت، مواضع آنها هم تغيير کرده و اکنون ميگويند ريشه مشکلات اقتصادي، تحريمها است و رفع تحريمها نيز به توافق با آمريکا منوط است.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مروري بر مواضع روحاني در ۲ سال پاياني دولت دهم نشان ميدهد آن زمان روحاني اعتقاد داشت که دليل اصلي مشکلات اقتصادي کشور، سوءمديريت است و تحريم تاثير ناچيزي دارد. سايت مشرق با مرور سخنان روحاني در گذشته ميپرسد، «روحاني قبل از رياستجمهوري تحريمها را چقدر موثر ميدانست؟» روحاني ۲۳ارديبهشت ۹۲ در مورد اينکه تورم و تحريم تا چه حد با هم در ارتباطند، گفت «يکي از دلايل تورم کاهش توليد است.
هر چند تورم و تحريم با هم در ارتباطند اما اگر تحريم هم نميبود ما تورم را داشتيم. الان دولت نقدينگي را به ۷ برابر افزايش داده است. وقتي نقدينگي زياد باشد، گراني هم خواهد بود. اين کاهش ارزش پول ملي هم به معناي تورم جديد است. ضمن اينکه بايد روابط ما با دنيا معتدل و منطقي باشد و همه اينها در شرايط اقتصادي کشور موثر است.»
روحاني همچنين ۷ ارديبهشت ۹۲ با بيان اينکه يک مديريت خوب ميتوانست جلوي تحريمها را بگيرد، گفته بود: آيا اموري چون افزايش نقدينگي در جامعه و ۷ برابر شدن آن و تبديل ۶۸ هزار ميليارد تومان نقدينگي جامعه در عرض ۷ سال به ۴۵۰ هزار ميليارد تومان ربطي به تحريمها داشت؟ يا به مديريت ضعيف مسئولان امر برميگردد؟
رشد اقتصادي ايران در شرايط امروز يا صفر و يا زير صفر است در حالي که ما هيچگاه چنين شرايطي را نداشتيم و از اين رو به نظر ميرسد مشکل از مديريت داخلي است؛ البته بخشي از مشکلات به تحريمهاي بينالمللي برميگردد، اما اين موضوع هم به مديريت داخلي کشور برميگردد، چرا که يک مديريت خوب ميتوانست جلوي تحريمها را گرفته يا حداقل اين تحريمها را تقليل کند.
روحاني در تاريخ ۲۲ فروردين ۹۲ نيز تصريح کرده بود: مديريت اقتصادي کشور به جاي آنکه در اين شرايط حساس با تکيه بر قدرت مقاومت و ابتکار مردم عزيز و سرفراز ايران پيام رشد پايدار به جهان بدهد، متاسفانه پيام ضعف به تحريمکنندگان ميدهد... همه ضعفها و ناکارآمديها را نميتوان پاي تحريم نوشت.
حسن روحاني ۲۳ مهر ۹۱ نيز خاطرنشان کرده بود: مگر از سال ۱۳۸۵ تحريم نشديم، اما براي شرايط تحريم چه کار کرديم؟ آيا به فکر اقتصاد مقاومتي و برنامهريزي براي اين شرايط بوديم؟ آنچه مهم است سرمايه اجتماعي است اگر مردم بدانند و مطمئن باشند مسئولان ميفهمند و دلسوزند و به دنبال حل مشکلات و مسائل هستند، از اين شرايط عبور ميکنيم. اما شرط اساسي اين مسئله اميد به آينده است ديگر دوران شعار دادن و درشتگويي گذشته است و مردم از بس حرف شنيدند خسته شدند.
پرسش مهم اين است که اکنون چه اتفاقي افتاده که آقاي روحاني حتي آب خوردن و محيطزيست را هم به لغو تحريمها مشروط ميکند!
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|