پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 181814
فرزندآوري ترسناک شده/خرج يک بچه چقدر است؟
تاریخ انتشار : 1394/03/26 16:32:19
نمایش : 1499
روزهايمان به کار کردن مي گذرد. روزهايي پر از حساب و کتاب و فکر کردن به پايان ماه که حقوق مان را بگيريم و اقساط، اجاره خانه و مابقي مخارج را بپردازيم. اتفاقي که براي همه ما مي افتد؛ کافي است چند قلم جنسي که از سوپرمارکت بيشتر برداريم! تمام توازن دخل و خرج مان به هم مي ريزد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، روزهايمان به کار کردن مي گذرد. روزهايي پر از حساب و کتاب و فکر کردن به پايان ماه که حقوق مان را بگيريم و اقساط، اجاره خانه و مابقي مخارج را بپردازيم. اتفاقي که براي همه ما مي افتد؛ کافي است چند قلم جنسي که از سوپرمارکت بيشتر برداريم! آن وقت است که توازن دخل و خرج مان به هم مي ريزد. يا خدا نکند که دلمان ميوه نوبر بخواهد! ديگر پولي براي سير کردن شکم خودمان و خانواده مان باقي نمي ماند.

اينها حقيقت است، حقيقتي که تمام ما با آن دست و پنجه نرم مي کنيم. همين حقايق است که باعث شده مجردها فکر ازدواج را از سرشان بيرون کنند، يا زوج هايي هم که ازدواج مي کنند براي فرزندآوري دست نگه دارند. اينها همان چيزهايي است که فقط گفته مي شود اما هيچ وقت کاري براي بهبود اوضاع انجام نمي شود و در حد نقد باقي مي ماند.

تشکيل خانواده؛ آرزوي جواناني که برآورده نمي شود

نيازي به آمار و ارقام نيست. همين که به اطراف تان نگاه کنيد، مي بينيد که تعداد پسران و دختران مجرد نسبت به نسل قبل چند برابر شده است.

اين روزها بيشتر جوانان قيد ازدواج را زده اند و يا زوج هاي جوان خيلي کمتر از گذشته براي خريد به بازار مي آيند و وقتي هم که مي آيند ترجيح مي دهند با نصف کردن سرويس طلا و کم کردن از آن به نوعي آبرو داري کنند. چون قدرت خريدشان پايين آمده است و از پس چنين هزينه هايي بر نمي آيند. در اين بين هستند جواناني که به دليل ترس از کابوس خريد، عقد و تالار و هزينه هاي سنگين ازدواج از ازدواج مي ترسند و هرگز پا پيش نمي گذارند.

ترس از فرزندآوري چرا به وجود آمد؟

زوجين جواني که به تازگي زندگي مشترکشان را شروع کرده اند نگران فرزند آوري و خرج و مخارج بزرگ کردن آن هستند . بسياري از زوج‌هاي جوان، اين روزها بر اين باورند که خانواده ايده‌آل، خانواده‌اي تک فرزندي است و داشتن بيش از يک فرزند در خانواده سطح کيفي تربيت کودک را کاهش مي‌دهد. علاوه بر مسائل اقتصادي، شايد همين دليل سبب افزايش روند تک‌فرزندي و کاهش ميل زوجين به باروري و فرزندآوري در سال‌هاي اخير شده است. حال به برخي هزينه هاي فرزندآوري مي پردازيم که در ادامه مي خوانيد:

مخارج تقويت قوا: مي‌گويند بايد پيش و پس از بارداري دائما خودتان را تقويت کنيد که اين تقويت قواهم طبق معمول خرج‌هاي خودش را دارد!

آزمايش خون اساسي: قبل از بارداري يک آزمايش خون کامل بايد بدهيد که چون کامل است، کاملا هم گران است. اين آزمايش خون حدودا ۲۰۰هزار تومان خرج دارد که باتوجه به اينکه انجام آن مهم است و مي‌تواند از مشکلات کودک و مادرش در آينده جلوگيري کند هزينه‌اش فداي سر خودتان و خانواده‌تان!

سونوگرافي و هيجان‌هاي گران‌قيمت: يکي از قسمت‌هاي هيجان‌انگيز دوران بارداري، سونوگرافي است که معمولا چهار بار طي دوران بارداري (ماه دوم، اواخر ماه سوم و شش‌ونيم ماهگي و اواخر بارداري) براي بررسي ميزان رشد جنين و سلامت بارداري با صلاحديد پزشک انجام مي‌شود. به تازگي قيمت سونوگرافي ۴۰۰ درصد افزايش يافت! در حالي که عملاً امکان انجام سونوگرافي در بيمارستان‌هاي دولتي فراهم نيست و فقط براي بيماران اورژانسي انجام مي‌شود و مردم مجبورند براي انجام اين کار به مراکز خصوصي بروند و تعرفه خصوصي بپردازند.

۹ ماه ملاقات با دکتر: وقتي مطمئن شديد که باردار هستيد ديگر بايد به طور منظم تحت‌نظر دکتر زنان و زايمان باشيد و براي خودتان پرونده تشکيل بدهيد. هزينه ملاقات با پزشک متخصص باتوجه به اينکه مطب پزشک در کدام منطقه باشد متفاوت و سرسام آور است.

زيرميزي هم هست: داستان زيرميزي را همه مي‌دانيد و يک قصه تکراري است که ما هم ناچار تکرارش مي‌کنيم و آن هم اين است که بعضي پزشکان متخصص براي سزارين علاوه بر آنچه که بيمارستان به‌عنوان دستمزد خدمت‌شان تقديم مي‌کند از بيماران پول اضافه‌تري هم مي‌گيرند.

انتظار به پايان مي‌رسد: بعد از ماه‌ها انتظار به يکي از بهترين و پراسترس‌ترين مراحل بچه‌دار شدن مي‌رسيد.
شش ماه استراحت مادرانه و عواقب آن: موردي که نبايد براي مادران شاغل فراموش کرد اين است که مدت‌ها از تعيين قانون افزايش مرخصي زايمان مي‌گذرد اما در بسياري از شرکت‌ها و سازمان‌ها اين قانون اجرايي نمي‌شود. اما ممکن است در برخي ادارات اين قانون اجرا شود اما حقوق‌تان ماه به ماه به حساب‌تان ريخته نشود بلکه بايد صبر کنيد تا بعدازگذشت زمان از بيمه دريافت کنيد.

زردي گرفتن نوزاد: زردي نوزاد از آن مشکلاتي است که در همان ابتداي تولد بچه به قول امروزي‌ها يک حال‌گيري کامل است چون اگر زردي شديد باشد بايد درمان شود و اين درمان اغلب در بيمارستان صورت مي‌گيرد که باتوجه به اينکه بيمارستان موردنظر خصوصي يا دولتي است هزينه‌هايش فرق مي‌کند البته مي‌شود دستگاه فتوتراپي را اجاره و در منزل از آن استفاده کرد. هزينه اجاره دستگاه فتوتراپي براي هر شب بين ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

نوزاد احتياج به نظارت پزشک دارد: بعد از اينکه به سلامت کوچولوي‌تان به‌دنيا آمد بايد تا شش ماهگي، ماهي يک بار خدمت متخصص کودکان برود تا وضعيت رشد و سلامتش بررسي شود! ويزيت متخصصان کودک هم قيمت‌هاي متفاوتي دارد اما به‌طور متوسط ۸۰ الي ۱۰۰ هزار تومان درنظر بگيريد. آزمايشات غربالگري و واکسيناسيون نوزاد هم از چهار روز بعد از تولد انجام مي‌شود.

حقوق ها چقدر افزايش يافته؟

نکته قابل تامل اين است که تمام اين هزينه هاي سرسام آور در قبال ۱۴ درصد افزايش حقوق است! افزايش حقوقي که شايد به هيچ کاري نيايد و با خريد چند مواد خوراکي از سوپرمارکت تمام شود!

اما سوالي که مطرح مي شود اين است که در تمام مراحل براي تشکيل خانواده و فرزندآوري، دولت چه حمايتي از افراد مي کند؟
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html