پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 181669
اگر راه امام(ره) را گم يا فراموش کنيم، ملت ايران سيلي خواهد خورد/تحريف شخصيت امام خميني، منحرف کردن صراط مستقيم ملت ايران است
تاریخ انتشار : 1394/03/14 16:08:21
نمایش : 1166
رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به اعتقادات شيعه به مسئله مهدويت تاکيد کردند:شعله اميد همواره وجود دارد ومعتقد به مسئله مهدويت مي داند که اين دوران تاريکي و ظلم و تسلط ناحق و باطل قطعا سپري خواهد شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از خبرنگار شبکه اطلاع رساني راه دانا، حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي امروز در مراسم بيست و ششمين سالگرد ارتحال بنيان گذار جمهوري اسلامي حضرت امام خميني (ره) که در حرم مطهر آن حضرت در حال برگزاري است، در جمع ميهمانان اين مراسم با اشاره به مناسبت روز گذشته، سالروز تولد حضرت ولي عصر (عج) و با تحليل موضوع مهدويت اظهار داشتند: منجي آخر الزمان مورد اتفاق همه اديان ابراهيمي است؛ اينکه کسي خواهد آمد و جهان را از منجلاب بزرگ ظلم نجات خواهد داد، در ميان اديان ابراهيمي مورد قبول همگان است، در اسلام نام اين منجي نيز مشخص شده است.

ايشان افزودند: اين وجود الهي و اين انسان بزرگ فوق العاده را همه مذاهب اسلامي به نام «مهدي» مي شناسند؛ شايد در بين فرق اسلامي هيچ فرقه اي را نتوان سراغ داشت که معتقد نباشد مهدي (عج) ظهور خواهد کرد و او از ذريه پيغمبر (ص) است؛ حتي نام و کنيه آن حضرت را نيز مشخص مي کنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي ادامه دادند: خصوصيتي که در اعتقاد شيعه وجود دارد اين است که اين شخصيت را به طور مشخص و معين معرفي مي کند؛ او را فرزند امام يازدهم از ائمه اهل بيت (ع) حضرت امام حسن عسگري (ع) مي داند، تاريخ ولادت او به طور مشخص از نظر مورخان و متکلمان شيعه روشن و واضح است. ديگر فرق اسلامي غالبا اين نظر را متذکر نشده اند يا نپذيرفته اند، اما شيعه با ادله مسلم و قطعي، حضور و وجود و ولادت آن بزرگوار را اثبات مي کنند.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به برخي استبعادهاي صورت گرفته درباره وجود مبارک امام زمان (عج) خاطرنشان کردند: بعضي استبعاد کرده اند که چگونه ممکن است انساني متولد شود در اين زمان طولاني زنده بماند؟ اين تنها استبعادي است که مخالفان در مورد قضيه حضرت مهدي (عج) مطرح و تکرار کرده اند، اما قرآن کريم با نص صريح خود اين استبعاد را برطرف مي کند.

ايشان با اشاره به نمونه اي از آيات قرآن کريم تصريح کردند: قرآن کريم درباره حضرت نوح پيغمبر (ع) مي فرمايد: نوح در ميان قوم خود ۹۵۰ سال زندگي کرده است؛ نه اينکه عمر او اين مقدار بوده است، ظاهر مطلب اين است که دوران دعوت آن بزرگوار ۹۵۰ سال بوده است بنابراين، اين استبعاد جايي ندارد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي تاکيد کردند: بزرگترين خاصيت اين اعتقاد در ميان شيعيان، اميدآفريني است؛ جامعه تشيع فقط به برجستگي هاي تاريخ خود در گذشته متکي نيست و چشم به آينده دارد.

حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: در سخت ترين شرايط، يک نفر معتقد به مسئله مهدويت، طبق اعتقاد تشيع دل خالي از اميد نمي داند و شعله اميد همواره وجود دارد؛ مي داند که اين دوران تاريکي و ظلم و تسلط ناحق و باطل قطعا سپري خواهد شد. اين يکي از مهمترين آثار و دستاوردهاي اين اعتقاد است.

ايشان در عين حال خاطرنشان کردند: اعتقاد تشيع نسبت به مهدويت به همين جا محدود نمي شود و اين شعله فروزان و اين فروغ تابان در جوامع شيعي در طول قرن هاي گذشته وجود داشته است و همچنان وجود خواهد داشت و ان شاء الله دوران انتظار منتظران سر خواهد آمد.

بررسي تحريف شخصيت امام (ره)

رهبر معظم انقلاب اسلامي در ادامه سخنان خود اظهارداشتند: بحث درباره امام بزرگوار زياد گفته شده اما همچنان جاي سخن درباره اين مرد بزرگ باقي است. آنچه که امروز به شما عرض مي کنم، بحثي تحت عنوان «تحريف امام» است.

ايشان ادامه دادند: بحث درباره تحريف شخصيت امام (ره) را با اين سئوال آغاز مي کنيم که آيا شخصيت ها هم قابل تحريف اند؟ معمولا عنوان تحريف را درباره تحريف متون به کار مي بريم، آيا شخصيت ها را هم مي توان تحريف کرد؟ بله.

آيت الله خامنه اي افزودند: تحريف شخصيت ها به اين است که ارکان شخصيت آن انسان بزرگ؛ يا مجهول بماند، يا غلط معنا شود، يا به صورت انحرافي و سطحي معنا شود؛ همه اينها برمي گردد به تحريف شخصيت.

ايشان ادامه دادند: شخصيتي که الگوست، امام و پيشواست، رفتار و گفتار او براي نسل هاي بعد از خود او راهنما و رهنمود است، اگر تحريف شود، زيان بزرگي به وجود خواهد آمد.

امام (ره) را نبايد صرفا به عنوان يک شخصيت محترم تاريخي مورد توجه قرار داد

رهبر معظم انقلاب اظهار داشتند: امام (ره) را نبايد صرفا به عنوان يک شخصيت محترم تاريخي مورد توجه قرار داد، بعضي اين طور مي خواهند که امام (ره) شخصيت محترمي است در تاريخ اين کشور، روزگاري بود، فعال و مفيد بود، بعد هم رفت و روزگار او تمام شد، احترامش مي کنيم، صرفا همين.

ايشان افزودند: بعضي مي خواهند امام (ره) را اينجور بشناسند و بشناسانند، اين غلط است. امام (ره) مظهر عيني حرکت عظيمي است که ملت ايران آغاز کرد و تاريخ خود را متحول کرد.

حضرت آيت الله خامنه اي با تاکيد بر اينکه امام (ره) بنيانگذار يک مکتب فکري، سياسي و اجتماعي است، تصريح کردند: ملت ايران اين مکتب، راه و نقشه را پذيرفت و در آن مشغول به حرکت شد. ادامه اين راه بستگي دارد که اين نقشه و راه درست شناخته شود، بدون اينکه امام را درست بشناسيم به معناي شناخت اصول امام، اين نقشه راه شناخته نخواهد شد.

ايشان با بيان اينکه بحث ما بر سر مباني فکري امام (ره) است و بر سر تصميمات مقطعي نيست، اظهار داشتند: بحث ما بر سر شاکله اصلي تفکر امام (ره) است. امام (ره) يک فقيه بزرگ، فيلسوف، صاحبنظر در عرفان نظري بود. در مسائل بحث هاي فني و علمي يک سرآمد به حساب مي آمد.

رهبر معظم انقلاب افزودند: لکن شخصيت برجسته امام (ره) به هيچ يک وابسته نيست، بلکه شخصيت اصلي امام (ره) در تحقق مضمون آيه وجاهدوا في الله حق جهاده است.

حضرت آيت الله خامنه اي ادامه دادند: امام با داشتن آن زمينه هاي برجسته علمي وارد ميدان مجاهدت في سبيل الله شد و اين مجاهدت را تا آخر عمر خود ادامه داد و حرکت عظيمي را به وجود آورد، نه فقط در کشور خود، بلکه در همه منطقه ما و دنياي اسلام، بلکه به يک اعتبار در همه جهان.

برانداختن حکومت سلطنتي و موروثي و سپردن کار به دست مردم اقدام مهم امام خميني (ره) بود

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به دو اقدام بزرگ و بي نظير امام (ره) در تاريخ ايران گفتند: امام (ره) دو اقدام مهم در تاريخ کشور انجام داد، يکي برانداختن سلطنت موروثي، ظالمانه و غير عاقلانه که چند هزار سال در کشور ما سابقه داشت، اين بناي پوسيده کهنه غلط را که حکومت کشور به دست انسان ها مي باشد و به صورت موروثي از کسي به کسي برسد و با شمشير و زور نظامي حکومت به دست آيد و بعد نسل به نسل از يکي به ديگري به ارث برسد، سنتي غلط و بي منطق در کشور ما بود و در طول چند هزار سال ادامه داشت.

ايشان ادامه دادند: کار اول امام (ره) اين بود که اين بناي غلط را برانداخته و کار را به دست مردم سپردند.

ايجاد حکومت و نظامي بر اساس اسلام

حضرت آيت الله خامنه اي در تشريح اقدام دوم امام (ره) اظهار داشتند: ايجاد حکومت و نظامي بر اساس اسلام، اقدام دوم امام (ره) بود که اين هم در تاريخ کشور ما بلکه بعد از صدر اسلام در کل تاريخ اسلام بي سابقه بود.

رهبر معظم انقلاب تصريح کردند: اين جهاد بزرگ امام ما يک چنين محصولي ارزشمندي داشت که جا دارد گفته شود. اين مرد بزرگ مصداق آيه «جاهدوا في الله حق جهاده» است.

ايشان افزودند: البته در حاشيه صحبت عرض مي کنم، جهاد اين مرد بزرگ، صرفا جهاد سياسي، اجتماعي يا فکري نبود بلکه همراه با همه اين جهادها، جهاد دروني، جهاد با نفس و پايبندي به ارتباط مستمر با خداوند هم بود.

حضرت آيت الله خامنه اي تصريح کردند: اين طور نيست که ما در ميدان جهاد سياسي، فکري و نظامي وارد شديم حق داشته باشيم که از اين بخش از جهاد صرفنظر کنيم.

رهبر معظم انقلاب افزودند: امام (ره) اهل خشوع، دعا، تضرع و توسل بود. در ماه شعبان مکرر اين بخش از دعاي شعبانيه را تکرار مي کرد،  الهي هبلي کمال الانقطاع اليک و انر ابصار قلوبنا به ضياء نظرها اليک

ايشان افزودند: اين حالت پشتوانه معنوي، تداوم و استمرار جهاد اين مرد بزرگ را تشکيل مي داد.

حضرت آيت الله خامنه اي فرمودند: منظومه فکري امام (ره) داراي خصوصيات کامل يک مکتب فکري، اجتماعي و سياسي است.

بازخواني اصول و مباني امام مانع تحريف شخصيت او مي شود

رهبر معظم انقلاب اسلامي در ادامه با اشاره به ويژگي هاي منظومه فکري امام راحل (ره) اظهار داشتند: منظومه فکري امام اولا مبتني بر يک جهان بيني است که عبارت است از «توحيد»؛ همه فعاليت و منطق او مبتني بر توحيد بود که زيربناي اصلي همه تفکرات اسلامي است.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به ديگر خصوصيات منظومه فکري امام خميني (ره) افزودند: خصوصيت ديگر اين منظومه فکري که آن را به صورت يک مکتب در مي آورد، اين است که منظومه فکري امام به روز بود و مسائل مورد ابتلاي جوامع بشري و جامعه ايراني را مطرح مي کرد و مخاطبان آن را حس مي کردند.

ايشان تاکيد کردند: در مکتب فکري امام ضديت با استبداد و استکبار حرف اول را مي زند؛ اين آن چيزي است که ملت ايران آن را حس کرد و ملت هاي مسلمان ديگر و بلکه ملت هاي غير مسلمان نيز آن را حس کردند، براي همين اين دعوت گسترش پيدا کرد.

رهبر معظم انقلاب اسلامي ادامه دادند: خصوصيت ديگر اين مکتب فکري اين بود که زنده و پويا و پرتحرک و عملياتي بود؛ مانند برخي انديشه پردازي ها و تئوري سازي هاي روشن فکرانه نبود که در محفل بحث، حرف هاي قشنگي است اما در ميدان عمل کارايي ندارد؛ منطق و راه و فکر امام، عملياتي و قابل تحقق در ميدان عمل بود و به همين دليل به پيروزي رسيد و پيش رفت.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به تاثيرات اين ويژگي هاي مکتب امام بر ملت ايران گفتند: اين حرکت مسير تاريخ کشور را عوض کرد؛ ما ملتي زيردست و غرق در بي هدفي و نااميدي بوديم، ملتي وابسته بوديم که به عمد ما را وابسته نگه داشته بودند، هم فکر و فرهنگ خود را بر ما تحميل مي کردند و هم منابع اقتصادي ما را مي بردند و هم کاروان لجن زاري از عادات زشت را به سوي کشور ما سرازير مي کردند.

ايشان خاطرنشان کردند: امام (ره) ما را يک ملت پر انگيزه، پراميد و يک ملت پرتحرک و داراي هدف هاي بزرگ تبديل کرد. امروز ملت ايران پرتحرک، پرانگيزه و اميدوار است و به سمت هدف هاي بزرگ حرکت مي کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي تصريح کردند: البته ما با هدف هاي خودمان خيلي فاصله داريم، اما مهم اين است که در حال حرکتيم و نيروي پيشرفت در کشور ما وجود دارد و جوانان ما معتقدند مي توانند به اين اهداف برسند و عدالت اجتماعي را محقق کنند و پيشرفت و ثروت را به اين کشور بياورند و ما را به يک کشور پيشرفته و داراي قدرتي متناسب با هويت تاريخي ما تبديل کند؛ امروز جوانان ما در اين جهت در حال حرکتند.

حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ما از حال تخدير شده و خواب آلوده بيرون آمديم؛ اين کار را نهضت امام و اين مرد بزرگ انجام داد.

ايشان در ادامه با تاکيد بر ضرورت شناخت دقيق اصول و مباني امام خميني و جلوگيري از تحريف شخصيت ايشان اظهار داشتند: اگر ملت ايران بخواهد به آن اهداف برسد و اين راه را ادامه دهد، بايد راه امام بزرگوار را درست بشناسند و اصول آن بزرگوار را بشناسند؛ نگذارد شخصيت امام را تحريف کنند که تحريف شخصيت امام گم کردن راه او و منحرف کردن مسير صراط مستقيم ملت ايران است.

رهبر معظم انقلاب اسلامي تاکيد کردند: اگر راه امام را گم کنيم يا عمدا به کنار بگذاريم، ملت ايران سيلي خواهد خورد.

حضرت آيت الله خامنه اي تصريح کردند: همه بايد بدانند که هاضمه سيري ناپذير استکبار جهاني چشم از کشورشان برنداشته است؛ يک کشور بزرگ ثروتمند و واقع شده در يک چهارراه حساس جهاني، براي قدرتمندان دغل باز عالم خيلي مهم است.  اينها دست از طمع خود برنداشته و چشم برنداشتند.

ايشان افزودند: فقط آن وقتي عقب خواهند نشست که شما ملت ايران آنچنان قدرت و پيشرفتي پيدا کنيد که اميد آنها قطع بشود؛ اينجاست که خطر تحريف امام اهميت پيدا مي کند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي تاکيد کردند: اگر شخصيت امام تحريف شد و بد و غلط معرفي شد، همه اين خطرات بزرگ متوجه ملت ايران خواهد شد؛ اينجاست که خطر تحريف امام به عنوان يک هشدار بايد در گوش مسئولان کشور و صاحب نظران فکري انقلاب و شاگردان قديمي امام و کساني که به اين راه علاقه دارند و عموم جوانان و فرزانگان و دانشگاهيان و حوزويان به عنوان يک هشدار تلقي شود.

حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان کردند: در زمان حيات امام نيز براي تحريف شخصيت امام کار مي شد؛ از يک طرف دشمن بود که از اول انقلاب سعي مي کرد در تبليغات جهاني خود امام را به صورت يک انقلابي خشک و خشن از نوع آنچه در انقلاب هاي بزرگ جهاني مانند انقلاب فرانسه يا انقلاب مارکسيستي شوروي مي شناسيم، معرفي کند؛ انساني که خشک و خشن است و گره ابروي او باز نمي شود و صرفا به مقابله با دشمن نگاه مي کند و هيچ عاطفه و انعطافي در او نيست!

ايشان ادامه دادند: امام را اينگونه معرفي مي کردند که غلط بود؛ امام، قاطع و غير متزلزل بود و در تصميم خود انساني راسخ بود، اما مظهر عاطفه و لطافت و محبت و دلداري و دلدادگي در برابر خدا و خلق خدا بخصوص اقشار مظلوم و مستضعف جامعه بود.

رهبر معظم انقلاب اسلامي افزودند: اين کاري بود که دشمن از روز اول انقلاب در تبليغات جهاني نسبت به امام انجام مي داد و در داخل نيز برخي دانسته و برخي ندانسته حتي در دوران حيات امام او را تحريف مي کردند و حرف هايي را که به نظرشان پسنديده بود، به او نسبت مي دادند.

حضرت آيت الله خامنه اي تصريح کردند: بعد از رحلت امام نيز اين جريان ادامه داشت، تا آنجا که برخي حرف ها، امام را به عنوان يک فرد ليبرال که هيچ قيد و شرطي در رفتار سياسي يا فرهنگي او نبود، معرفي مي کنند که اين نيز غلط است.

ايشان تاکيد کردند: اگر بخواهيم شخصيت واقعي امام را پيدا کنيم، اين راه دارد؛ اگر اين راه را رفتيم مسئله حل خواهد شد وگرنه کساني مي آيند و طبق ميل و سليقه خود جور ديگري امام را معرفي مي کنند و ممکن است فرداها نيز کساني بر طبق سليقه ديگري و طبق حوادث جهان، مصلحت بدانند که امام را طور ديگري معرفي کنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي ادامه دادند: محبوبيت امام در بين مردم يک چيز ماندگار است که دشمن نتوانست آن را از بين ببرد؛ به همين دليل مسئله تحريف شخصيت امام خطر بزرگي محسوب مي شود.

حضرت آيت الله خامنه اي تاکيد کردند: آن راهي که مي تواند مانع اين تحريف بشود بازخواني اصول و مباني امام است؛ اين مباني در طول ۱۰ سال دوران حاکميت اسلامي و پيش از آن در طول ۱۵ سال نهضت، در بيانات گوناگون بيان شده است؛ اين اصول و خطوط را که کنار هم بگذاريم، شاکله اي از امام تشکيل خواهد شد که شخصيت امام اين است.

ايشان در عين حال خاطرنشان کردند: نمي گوييم به هر مطلب فرعي توجه کنيد؛ زندگي امام نيز مثل هر آدم ديگري فراز و نشيب ها و اقتضائاتي داشته است، اما مطالب اصولي را مي گوييم که جزو بينات شخصيت امام است و در همه دوران ها اين اصول را در بيانات خود تکرار کرده اند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي افزودند: اين اصول را نبايد گزينشي انتخاب کرد؛ صاحب نظران بروند بيانات امام را دنبال کنند که اين بيانات تدوين شده و قابل استخراج است.

اثبات اسلام ناب محمدي و نفي اسلام آمريکايي از اصول خط امام (ره) بود

رهبر معظم انقلاب در بخش ديگري از سخنراني خود به تحليل اصول قابل استخراج از شخصيت امام (ره) پرداختند و اظهار داشتند: نمي توان همه اصول را بيان کرد اما آنچه من امروز عرض مي کنم جزو مسلمات و راه و خط امام (ره) است.

حضرت آيت الله خامنه اي با بيان اينکه که اثبات اسلام ناب محمدي و نفي اسلام آمريکايي از اصول خط امام (ره)، بود، گفتند: امام اسلام ناب را در مقابل اسلام آمريکايي قرار داد، اسلام آمريکايي در زمان ما و در زمان امام و در آينده دو شاخه دارد. اسلام سکولار و اسلام متحجر.

ايشان ادامه دادند: امام (ره) با آن کساني که تفکر سکولاري داشتند، دين، جامعه و رفتار اجتماعي انسان را جداي از اسلام مي دانستند را در گروه کساني مي دانستند که نگاه متحجرانه به اسلام داشتند.

رهبر معظم انقلاب افزودند: امروز هر دو نمونه اسلام در دنياي اسلام قرار دارد و هر دو مورد حمايت دولت هاي قلدر و آمريکا هستند.

حضرت آيت الله خامنه اي اظهار داشتند: امروز هم جريان منحرف داعش و القاعده و امثالهم مورد حمايت آمريکا و اسرائيل هستند و هم بعضي از جريان ها به اسم اسلام و بيگانه از عمل و فقه اسلامي مورد حمايت آمريکا هستند.

ايشان در تشريح اسلام ناب از ديدگاه امام (ره) اظهار داشتند: از نظر امام (ره) اسلام متکي به کتاب و سنت که با فکر روشن و آشنايي با زمان و مکان و تکميل شده در حوزه هاي علميه است، مي باشد.

رهبر معظم انقلاب ادامه دادند: اين طور نيست که روش استنباط مورد توجه نباشد و هر کسي قرآن را باز کند بتواند اصول حرکت اجتماعي را استنباط کند. اين کار متد و روش دارد و هر کسي آن روش و متد را بلد است، قادر نيست آن متد را اجرا کند، بايد فرد اجرا کننده فکر روشن داشته و با نيازهاي بالفعل جوامع آشنا بوده و دشمن را بشناسد و نحوه دشمني ها را بداند، آن وقت مي تواند اسلام ناب را شناخته و بشناساند.

اسلام داعشي و اسلام چشم دوخته به آمريکا، سر در يک آخور دارند

حضرت آيت الله خامنه اي تصريح کردند: اسلام آخوندهاي درباري، اسلام داعش و اسلام بي تفاوت در برابر جنايات صهيونيست ها و آمريکا، اسلام چشم دوخته به اشاره آمريکا، همه سر در يک آخور دارند و از نظر امام (ره) همه مردودند. اسلامي که امام (ره) معرفي مي کند در مقابل همه آنهاست.

پيرو امام (ره) بايد با اسلام سکولار و متحجر مرزبندي داشته باشد

ايشان تاکيد کردند: پيرو امام (ره) بايد با اسلام سکولار و متحجر مرزبندي داشته باشد و اسلام ناب را شناسايي و دنبال کند.

اعتماد به صدق وعده الهي و بي اعتمادي به قدرت هاي مادي و مستکبر از اصول مهم مکتب امام (ره) بود

رهبر معظم انقلاب، اعتماد به صدق وعده الهي و بي اعتمادي به قدرت هاي مادي و مستکبر را يکي از اصول مهم مکتب امام (ره) خواندند و اظهار داشتند: خداوند به مومنان وعده نصرت داده و کساني که اين وعده را قبول ندارند در کلام خدا لعن شده اند.

حضرت آيت الله خامنه اي با تاکيد بر اعتقاد به صدق وعده الهي مبني بر ان تنصرالله ينصرکم، اظهار داشتند: بايد به اين وعده اتکا کرد. نقطه مقابل اين وعده، دل خوش‌کنک هاي مستکبران است که نبايد مطلقا به آن اعتماد کرد. اين امر در رفتار و بيانات امام مشهود بود.

ايشان افزودند: اين اتکا به پروردگار موجب مي شد امام (ره) در مواضع انقلابي خود صريح باشد، آنچه مورد اعتقاد او بود صريح اعلام مي کرد نه اينکه نمي دانست دشمنان بدشان مي آيد، بلکه به قدرت الهي اعتقاد داشت.

رهبر معظم انقلاب تاکيد کردند: امام (ره) در برابر حوادث دچار رودربايستي نمي شدند. دو نامه از سران مستکبران جهان را جواب دادند که همان زمان پخش شد و با صراحت تمام، البته مودبانه مواضع قاطع و روشن خود را بيان کردند.

حضرت آيت الله خامنه اي ادامه دادند: امام (ره) اين توکل خود به خدا را مثل خون در شريان ملت جاري کرد و ملت هم اهل توکل به خدا شد و به نصرت الهي معتقد شد.

ايشان افزودند: اينکه امام (ره) به مستکبران هيچ اعتقادي نداشت موجب مي شد به وعده هاي آنها اعتماد نکند، ريگان رئيس جمهور آمريکا که مقتدر هم بود در آن زمان به امام (ره) نامه نوشت، آدم فرستاد اما امام (ره) به او اعتماد نکرد و وعده او را به هيچ گرفت.

رهبر معظم انقلاب ادامه دادند: در موردي هم وعده اي در مورد پايان جنگ تحميلي توسط يکي از کشورهاي منطقه نزديک به آمريکا داده شد و بحث سر صدها يا هزاران ميليارد بود اما امام (ره) به وعده آنها اعتماد نکرد.

حضرت آيت الله خامنه اي تصريح کردند: در موضوعات جاري ما اين موضوع را لمس مي کنيم، نمي شود به وعده مستکبران اعتماد کرد. بايد به خدا اعتقاد داشت و به مستکبران بي اعتماد بود.

ايشان با بيان اينکه بي اعتمادي به مستکبران و اعتماد به خدا به معناي قطع رابطه با دنيا نبود، گفت: سران کشورها به مناسبت هاي مختلف براي امام (ره) پيام تبريک مي فرستادند، امام (ره) هم جواب مي داد، اما هيچ گونه اعتمادي به مستکبران وجود نداشت.

اعتقاد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمرکزهاي دولتي

رهبر معظم انقلاب با تاکيد بر اينکه اعتقاد به اراده و نيروي مردم و مخالفت با تمرکزهاي دولتي يکي ديگر از اصول خط امام (ره) بود، گفت: در آن روزها به خاطر برداشت هاي نادرستي که وجود داشت برخي معتقد بودند همه کارهاي اقتصادي بايد در دولت متمرکز شود. امام (ره) بارها هشدار مي دادند که اين مسائل را به مردم بسپاريد و در مسائل اقتصادي و نظامي به مردم اعتماد داشته باشيد.

حضرت آيت الله خامنه اي ادامه داد: امام (ره) از ابتدا اعتقاد به ارتش داشت و مانع انحلال ارتش شد، اما با اين وجود سپاه و بعد بسيج را به وجود آورد و حرکت نظامي را در جريان مردمي قرار داد.

ايشان با بيان اينکه با چنين تفکري در مسائل سازندگي کشور نيز امام (ره) بر تکيه بر نيروهاي مردمي تاکيد داشته و جهاد سازندگي را به راه انداخت، افزودند: مسئله انتخابات و تکيه کشور و تشکيلات سياسي بر آراي مردم نيز با چنين تفکري بود.

آيت الله خامنه اي با بيان اينکه در ۱۰ سال حاکميت امام (ره)، هشت سال در کشور جنگ بود، گفت: در اين ۱۰ سال حدود ۱۰ انتخابات در کشور برگزار شد و حتي يک انتخابات نيز حتي يک روز از تاريخ مقرر خود عقب نيفتاد. در همه شرايط امام (ره) اصرار داشت انتخابات در وقت مقرر برگزار شود.

رهبر معظم انقلاب با بيان اينکه امام (ره) در آن روزگار حتي يک روز هم حالت فوق العاده اعلام نکرد، گفتند: در روز انتخابات اولين شخصي که پاي صندوق حاضر مي شد امام (ره) بود، امام (ره) براي آرا و تشخيص مردم احترام قائل بودند. شايد گاهي به فرد مورد انتخاب مردم قائل نبودند اما انتخاب مردم را محترم مي شمردند.

ايشان ادامه دادند: امام (ره) مردم را ولي‌نعمت مسئولان اعلام کردند و در مواردي خود را خادم ملت معرفي کردند و فرمودند اگر به من خادم ملت بگويند بهتر از آن است که رهبر ملت بگويند.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به رابطه و محبت دوسويه امام (ره) و مردم اظهار داشتند: مردم هم در صحنه حضور يافته و آنجا که انگشت اشاره ايشان بود، حاضر مي شدند. اين رابطه متقابل بود، امام (ره) مردم را دوست داشتند و مردم امام (ره) را.

طرفداري و حمايت جدي از محرومان و مستضعفان

رهبر معظم انقلاب، طرفداري و حمايت جدي از محرومان و مستضعفان را از اصول مهم مکتب امام (ره) خواندند و اظهار داشتند: امام (ره) با شدت نابرابري اقتصادي و اشرافي گري را رد مي کرد و طرفدار عدالت اجتماعي بود.

مخالفت شديد امام (ره) با نابرابري اقتصاد و خوي اشرافي گري مسئولان

ايشان ادامه دادند: تلاش همه در راستاي ريشه کن کردن فقر و نجات محرومان يکي از پرتکرارترين مطالبي بود که امام (ره) در بيانات خود مي فرمودند.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به هشدارهاي امام (ره) به مسئولان در مورد خوي اشرافي گري و کاخ نشيني، تاکيد کردند: امام (ره) همواره به مسئولان توصيه مي کردند به وفاداري طبقات ضعيف اعتماد کنيد.

رهبر معظم انقلاب با بيان اينکه امام (ره) هميشه بر مصرف درست بيت المال و پرهيز از اسراف تاکيد مي کردند، گفتند: توجه به عدالت اجتماعي، طرفداري از محرومان، دوري از خوي اشرافي گري و تجملاتي از اصول مهم مکتب امام (ره) بود.

مخالفت صريح با مستکبران

ايشان با بيان اينکه امام (ره) صريحا در جبهه مخالف قلدران بين المللي و مستکبران قرار داشت و هيچ ملاحظه اي نمي کرد، اظهار داشتند: امام (ره) در مقابله قلدران با مظلومان، در جبهه مظلومان قرار داشت و صريح و بدون تقيه طرفدار جبهه مظلومان جهان بود و با مستکبران سر آشتي نداشت.

واژه شيطان بزرگ براي آمريکا ابداع عجيب از سوي امام (ره)

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به ابداع عجيب واژه شيطان بزرگ براي آمريکا از سوي امام خميني (ره)، گفتند: امتداد معرفتي و عملي اين تعبير خيلي زياد است. وقتي شما يک کسي و دستگاهي را شيطان مي دانيد معلوم است رفتار و احساسات شما در مقابل او چگونه بايد باشد. امام (ره) هم عنوان شيطان بزرگ را به کار برد و هم به آن اعتقاد داشت.(شعار يکپارچه «نه سازش، نه تسليم، نبرد با آمريکا»)

رهبر معظم انقلاب افزودند: در مقابل اين تفکر از ابتداي انقلاب کساني بودند که توجه نمي کردند که آمريکا عقبه تغذيه کننده رژيم طاغوت است که با ملت ايران درافتاد. کساني بودند که آن روز با حضور آمريکايي ها و فعاليت برخي نهادهاي آمريکايي موافق بودند، آنها توجه نمي کردند که آمريکا تغذيه کننده رژيم طاغوت بود و اين رژيم برافتاد. اما آن دستگاه تغذيه کننده هنوز باقي است و اگر به او مجال داده شود دوباره فعال شده نقاط ضعف را جستجو کرده و از آن طريق وارد مي شود.

موضع گيري امام (ره) در مسئله لانه جاسوسي ناشي از تفکر آمريکا «شيطان بزرگ» است بود

ايشان موضع گيري امام (ره) در مسئله لانه جاسوسي را ناشي از همين ديدگاه خواند و گفتند: در دنيا کساني که به اين موضوع توجه نکرده اند، ضربه خورده اند. امام (ره) از روز اول اين عقبه را ديد و مقابله کرد، لذا تا آخر امام (ره) عليه آمريکا و دستگاه سياسي و امنيتي آن موضع داشت.

حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به دفاع امام (ره) از ملت فلسطين، لبنان و افغانستان، اظهار داشتند: آن روز که شوروي ها وارد افغانستان شدند با اين که ما گرفتار دشمني با آمريکا بوديم، اما امام (ره) در همان حال و روز در مقابل شوروي موضع قاطعي گرفت و بدون هيچ ملاحظه اي از ملت افغانستان دفاع کرد.

رهبر معظم انقلاب تاکيد کردند: با همين منطق بايد قضاياي امروز دنيا را تحليل کرد.

جمهوري اسلامي مسئله فلسطين را از دستور کار خارج نخواهد کرد/ برخي ها در داخل براي نفي استقلال تئوري سازي مي کنند

رهبر معظم انقلاب اسلامي با اشاره به ديدگاه جمهوري اسلامي نسبت به قضايا و تحولات منطقه و جهان اظهار داشتند: امروز ما به همان اندازه که با جريان داعش در سوريه و عراق مخالفيم به همان اندازه با رفتار ظالمانه پليس فدرال آمريکا مخالفيم؛ اينها مثل هم هستند. به همان اندازه که با محاصره ظالمانه غزه مخالفيم، به همان اندازه با بمباران مردم مظلوم و بي پناه يمن مخالفيم و به همان اندازه به سختگيري هايي که عليه مردم بحرين مي شود مخالفيم.

حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: ما با حمله هواپيماهاي بدون سرنشين آمريکا به مردم در افغانستان و پاکستان مخالفيم؛ اين منطق امام است که هر جا ظلم هست، ما طرفدار مظلوم و مخالف ظالم هستيم. اين موضع گيري امام و از خطوط اصلي است.

ايشان ادامه دادند: امروز به همين دليل مسئله فلسطين براي ما يک مسئله اصلي است؛ اين را همه بدانند که مسئله فلسطين از دستور کار نظام جمهوري اسلامي خارج نخواهد شد؛ مسئله فلسطين عرصه يک مجاهدت واجب و لازم اسلامي است.

ولي امر مسلمين جهان تاکيد کردند: هيچ حادثه اي ما را از قضيه فلسطين جدا نمي کند؛ ممکن است کساني در صحنه فلسطين باشند که به وظايف خود عمل نکنند، حساب آنها جداست، اما مردم فلسطين و مجاهدين آنها مورد حمايت ما هستند.

حضرت آيت الله خامنه اي در ادامه با اشاره به موضوع «استقلال» و رد سلطه پذيري به عنوان يکي از سرفصل هاي مهم اصول امام (ره) افزودند: سال گذشته و در همين جلسه عرض کردند که استقلال يعني «آزادي در مقياس يک ملت»؛ اينکه بعضي در زبان و شعار به دنبال آزادي هاي فردي باشند اما عليه استقلال کشور حرف بزنند، يک تناقض است.

ايشان ادامه دادند: چطور ممکن است آزادي فردي اشخاص محترم باشد، اما آزادي يک ملت در برابر تحريم هاي مخالفان و بيگانگان محترم نباشد!؟ متاسفانه کساني تئوري سازي مي کنند براي نفي استقلال کشور. استقلال را گاهي به انزوا تعريف مي کنند و گاهي به عنوان اينکه استقلال امروز ديگر يک ارزش نيست، قلم مي زنند و اين حرف ها در جامعه پخش مي شود، که اين يک غلط بزرگ و خطاست.

رهبر معظم انقلاب اسلامي ادامه داد: امام معتقد به استقلال کشور و رد سلطه بر کشور بود؛ بسياري از فعاليت هاي دشمن در اين سال ها براي خدشه بر استقلال کشور بوده و تحريم و تهديد، استقلال کشور را هدف گرفته است.

اصل هفتم؛ تکيه بر وحدت ملي و توجه به توطئه هاي تفرقه افکن

حضرت آيت الله خامنه اي در ادامه «وحدت ملي و توجه به توطئه هاي تفرقه افکن» را يکي ديگر از خطوط اصلي تفکر و خط امام توصيف کردند و گفتند: چه تفرقه براساس مذهب و مسئله شيعه و سني و چه تفرقه براساس مسئله قوميت ها و فارس و عرب و ترک و بلوچ، تفرقه افکني يکي از سياست هاي قطعي دشمن بوده و امام (ره) به همين دليل از روز اول بر روي وحدت ملي و اتحاد آحاد ملت تکيه کم نظير داشت و امروز نيز بايد اين خط را دنبال کنيم.

ايشان با بيان اينکه امروز تفرقه در دنياي اسلامي يکي از سياست هاي اصلي استکبار است تصريح کردند: کار آمريکايي ها به جايي رسيده که از شيعه و سني و اسلام شيعه و اسلام سني صحبت مي کنند، به يکي حمله مي کنند و از ديگري حمايت مي کنند؛ در حالي که جمهوري اسلامي از ابتدا نسبت به مسئله اختلاف مذهبي نگاه يکساني داشته است.

رهبر معظم انقلاب اسلامي در توصيف اين مسئله اظهار داشتند: ما با برادران فلسطيني که سني هستند همان گونه اي عمل کرديم که با برادران شيعه حزب الله لبنان عمل کرديم.

حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان کردند: نگاه امام بزرگوار ما اين بود که در داخل و خارج نگاه جمهوري اسلامي يک نگاه امت ساز است و امت اسلامي مدنظر آن است؛ اينکه نوکرهاي دست دوم آمريکا مسئله «هلال شيعي» را مطرح مي کنند اين نشانه سياست هاي تفرقه افکن آنهاست.

ايشان افزودند: اينکه آمريکايي ها با وجود تبليغات فراوان، نسبت به گروه هاي تفرقه افکن تکفيري در عراق و سوريه مماشات مي کنند و در مواردي مخفيانه به آنها کمک مي کنند اين نشان دهنده آن است که نقش تفرقه افکنانه از منظر دشمنان اسلام و مسلمين و جمهوري اسلامي، نقش بسيار برجسته اي است.

ولي امر مسلمين جهان با تاکيد بر اينکه هم شيعه و هم سني بايد به اين مسئله توجه کنند و بازي دشمن را نخورند خاطرنشان کردند: آن تسنني که آمريکا از آن حمايت کند و آن تشيعي که از مرکز لندن به دنيا صادر شوند هر دو مثل هم هستند و برادران شيطان و عوامل استکبار و غرب هستند.

حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: همدلي و همزباني که در ابتداي امسال بر آن تکيه کرديم و مکرر تکرار کرديم، بر همين مبنا استوار است؛ در داخل کشور خواهران و برادران از اقوام و مذاهب مختلف در کنار هم يد واحده تشکيل بدهند و نگذارند که دشمن نفوذ کند.

ايشان ادامه دادند: در قلمرو دنياي اسلام نيز برادران شيعه و سني در کنار هم بدانند که دشمن دارد اصل موجوديت اسلام را تهديد مي کنند؛ اين نيز يکي از خطوط اصلي است.

رهبر معظم انقلاب اسلامي تصريح کردند: قطعا اصول امام منحصر در اين ها نيست، ديگران نيز دنبال کنند، اما هرکسي هر حرفي را خودش مي پسندد به امام نسبت ندهد؛ هر حرفي که به امام نسبت مي دهيد بايد در منابع مربوط به ايشان به طور مکرر و مستمر موجود باشد.

حضرت آيت الله خامنه اي خاطرنشان کردند: جاذبه و دافعه امام بر مبناي اين اصول بوده و ما نيز مي خواهيم جاذبه و دافعه داشته باشيم و جاذبه و دافعه ما بر مبناي اين اصول است.

ايشان تاکيد کردند: هدف دشمنان ها با ريخت ها و قيافه گيري هاي مختلفي که نشان مي دهند و گاهي اخم مي کنند و گاهي لبخند مي زنند و گاهي نيز وعده مي دهند، همه براي تسلط بر کشور است؛ دشمن مي خواهد به همان سلطه بي قيد و شرط خود بر اين کشور برگردد و چون اسلام با اين برگشت به شدت مخالف است، آنها با اسلام مخالفت مي کنند.

رهبر معظم انقلاب اسلامي ادامه دادند: مخالفت آنها با اسلام به خاطر اين است که مي دانند وحدت اسلامي سدي محکم در برابر آنها ايجاد کرده و ملت در برابر آنها مثل کوه ايستاده است؛ آنها در ميان ملت با هرکسي که در برابر دشمن ايستادگي بيشتري داشته باشد، بيشتر مخالف هستند. با عناصر مومن و سازمان ها و نهادهاي انقلابي بيشتر مخالف هستند چون مي دانند که اينها سدهاي غير قابل نفوذ در برابر دشمن هستند.

حضرت آيت الله خامنه اي با بيان اينکه دشمن به دنبال سلطه گيري است اظهار داشتند: همه تلاش دشمن اين است که حرکت پيشرفت جمهوري اسلامي را بگيرد؛ يک کهنه سياست مدار آمريکايي گفته بود که گروه هاي تروريستي تکفيري براي ما غربي ها اهميت ندارد، آنچه براي ما مهم است ايران اسلامي است؛ چون ايران اسلامي به دنبال ايجاد يک تمدن عظيم است.

ايشان خاطرنشان کردند: البته اين شخص گفته بود که ايران «به دنبال يک امپراتوري عظيم است و بايد آن را دشمن مهم خودمان بدانيم» که غلط کرده است! اين حرف، اهميت تمدن سازي را نشان مي دهد.

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html