|
کد مطلب: 161517
غذاهايي که خستگي را رفع ميکند
تاریخ انتشار : 1394/02/29 07:53:05 نمایش : 1373
يک متخصص تغذيه غذاهاي رفع کننده خستگي و خمودگي را نام برد و گفت: مصرف ميوه، سبزي، لبنيات، خوراکهاي دريايي و مغزها در رفع خستگي و خمودگي انسان موثر هستند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، مرتضي صفوي راهکارهاي رفع خمودگي و خستگي را برشمرد و گفت: در اين موضوع نوع تغذيه انسان بسيار حايز اهميت است.
وي ادامه داد: اگر تغذيه تصحيح داشته باشيم هرگز دچار کسلي، خمودگي، بيحالي و ضعف نميشويم اما اگر از تغذيه صحيح استفاده نکنيم و بدن کمبود مواد مغذي داشته باشد اين کمبود موجب خمودگي و کسلي ميشود.
اين متخصص تغذيه با بيان اينکه افسردگي فصلي جز بيماريهاي است که موجب کسلي و خستگي انسان ميشود گفت: علايم اين افسردگي کجخلقي،بيعلاقگي به کار روزانه، عدم علاقه به شرکت در فعاليتهاي گروهي و از بين رفتن تمرکز است.
وي به نقش تغذيه در رفع اين نوع افسردگي اشاره کرد و گفت: آنتياکسيدانهاي موجود در مواد غذايي ميتواند در جهت رفع اين مشکل موثر باشد. اين مواد هم در غذاهاي حاوي ويتامين C مانند مرکبات (پرتقال، نارنگي، ليموترش و شيرين،گوجه فرنگي، سيبزميني و ...) وجود دارد و هم در غذاهاي حاوي ويتامينهاي محلول در چربي و ويتامينهاي A , E و D.
صفوي تاکيد کرد: اين ويتامينها و آنتياکسيدانهاي موجود در مواد غذايي تاثير جدي روي سلامت و تامين نيازهاي بدن دارند ضمن اينکه خوراکيهاي دريايي نيز ميتواند ايمني بدن را بالا برده و مانع بروز خستگي و بيحالي در انسان شود.
به گفتهوي مصرف ميوه، سبزي،لبنيات، خوراکهاي دريايي، مغز ميوههايي مانند گردو و پسته در کنار ۴۵ دقيقه زير نور خورشيد قرار گرفتن ميتواند مانع خمودگي و خستگي افراد و کسل بودن آنها شود.
اين متخصص تغذيه همچنين بر مصرف ۳ وعده اصلي غذا در روز و ۲ تا ۳ ميان وعده تاکيد کرد و گفت: مصرف اين وعدههاي غذايي زير نظر متخصص تغذيه ميتواند به رفع خستگي و خمودگي کمک کند.
|
شهرستان فارسان در یک نگاه |
|
خبرنگار افتخاري |
|
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html
|
|
|