کد مطلب: 161510
لشگر ۱۰۰ هزار نفري آماده شکست عربستاني‌ها
تاریخ انتشار : 1394/02/29 07:35:29
نمایش : 1548
پرسپوليس در شرايطي امروزبه مصاف الهلال عربستان مي‌رود که انتظار مي‌رود هواداران اين تيم همانند دو بازي گذشته خانگي اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا ورزشگاه آزادي را پر کنند.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، پرسپوليس با دوم شدن در گروه A ليگ قهرمانان آسيا به مرحله يک هشتم نهايي رسيد و از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (سه‌شنبه) بايد به مصاف الهلال عربستان برود. تيمي که در مرحله گروهي موفق شد در رده نخست گروه C قرار بگيرد و حريف پرسپوليسي شده که اين روزها پر از انرژي است.

شاگردان برانکو ايوانکوويچ يک بار ديگر بايد با تيمي از عربستان روبه رو شوند. آنها که در مرحله گروهي موفق شدند النصر را در خانه شکست دهند، اين بار نيز بايد تلاش کنند تيمي ديگر از عربستان را با شکست بدرقه و شانس‌شان را براي صعود به مرحله يک چهارم نهايي بيشتر کنند. بازي برگشت بايد در عربستان برگزار شود و کار به مراتب براي سرخپوشان سخت‌تر خواهد شد. پرسپوليس در مرحله گروهي در عربستان مقابل النصر ۳ بر صفر شکست خورد و دوست ندارند خاطره تلخ اين بازي بار ديگر تکرار شود و از همين‌رو بايد در تهران نتيجه‌اي مطمئن بگيرد.

همه پرسپوليسي‌ها مي‌دانند که براي صعود به مرحله بعدي بايد کار را در دور رفت و در خانه يکسره کنند. جايي که بار ديگر قرار است يک اتفاق خوب رقم بخورد و هواداران پرسپوليس براي سومين بار رکورد حضور تماشاگران در بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا را بشکنند. با توجه به اينکه پرسپوليس برنده دربي شده و هواداران اين تيم کاملاً با تيم‌شان آشتي کرده‌اند و از سوي ديگر تماشاي بازي نيز رايگان است، پيش‌بيني مي‌شود مانند ديدار مقابل النصر عربستان و بنيادکار ازبکستان ورزشگاه آزادي بار ديگر ميزبان ۱۰۰ هزار تماشاگر سرخپوش باشد که براي حمايت از تيم‌شان به ورزشگاه مي‌روند.

اگر بار ديگر اين اتفاق رخ دهد پرسپوليس براي سومين بار رکوردشکني خواهد کرد و سه بازي پرتماشاگر تاريخ ليگ قهرمانان آسيا به اين تيم تعلق مي‌گيرد که اکنون بازي سوم پرتماشاگر در اختيار استقلالي‌هاست.

برانکو که سابقه مربيگري در ليگ عربستان را دارد و در الاتفاق مربيگري کرده، شناخت خوبي از تيم‌هاي عربي دارد اما اکنون شرايط متفاوت است. برگ برنده برانکو مقابل الهلالي‌ها اين است که او در بازي مقابل النصر روي نيمکت پرسپوليس حضور نداشت و هنوز تاکتيکش مقابل تيم‌هاي عربستاني لو نرفته است. همين موضوع مي‌تواند پرسپوليسي‌ها را که اين روزها با پيروزي مقابل استقلال بمب انگيزه هستند به پيروزي نزديک‌تر کند و بايد ديد برانکو و شاگردانش مي‌توانند مقابل الهلال پيروزي را رقم بزنند يا کار اين تيم براي بازي برگشت دشوار خواهد شد.

نفت تهران ديگر نماينده کشورمان در اين مرحله چهارشنبه و از ساعت ۲۰ ميزبان الاهلي عربستان خواهد بود
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html